yarinna Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Februarie 8, 2015 bruneta sexy cu ochi caprui sani medii dornika de aventuri erotice . sunt pregatita pentru a a indeplini orice dorinta si multe alte fantezii ( ofer normal protejat oral protejat cat si ne protejat si anal cu si fara protectie)
fk's Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2015 Si tariful?
playgirl Reputație: 5737 Postat Februarie 8, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Februarie 8, 2015 bruneta sexy cu ochi caprui sani medii dornika de aventuri erotice . sunt pregatita pentru a a indeplini orice dorinta si multe alte fantezii ( ofer normal protejat oral protejat cat si ne protejat si anal cu si fara protectie) sunt o bruneta focoasa pregatita pentru a indeplini orice dorinta dupa preferinta clientului. (normal protejat si ne protejat oral protejat anal protejat si ne protejat tariful este 100 lei numarul) CONTACTATI-MA!!!!!! bruneta secxi dornica de sex gata sa indeplinesc ori ce dorinta. (ofer normal protejat oral protejat si ne protejat anal protejat si ne protejat iar tariful este de 100 numarul) StatisticaGrup:Curvar UcenicPostari:2Vizualizari:3Titlu UserCurvar UcenicVarsta18 aniData nasteriiMartie 11, 1996Sex FemininLocatie:brailaInterests0743343944 bruneta sexy dornica de a indeplini orice dorinta si multe alte fantezii nu ma deplasez decat la hotel tariful- 1 milion numarul braila Dupa profilul tau, banuiesc ca esti fata din acest topic,...celalalt topic vorbeste despre alta fata ( probabil tot de 18 ani...sau pe aproape ), dar nu pot sa cred cu cata indiferenta si prostie scrieti si, poate, chiar faceti, ce am modificat eu cu rosu in anunturile voastre ! Ati luat bacalaureatul ?! Ati terminat scoala ?!...Sau...aveti vreo scoala ?! ( si nu ma refer la scoala vietii, asta o avem toti ) 1
male Reputație: 114 Postat Februarie 13, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Februarie 13, 2015 se pare ca pentru unii nu e nici un impediment )))) Si tariful?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum