justario Reputație: 17 Postat Februarie 9, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Februarie 9, 2015 Stimati confutadori stie cineva de mihaela care activa la vila din teleajan? Mi s-a parut cea mai tare la toate capitolele deh gusturile nu se discuta! Daca stie vreun coleg de ea plz help cu un nr de tel! Fir intins
playgirl Reputație: 5739 Postat Februarie 9, 2015 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat Februarie 9, 2015 Fir intins ??? .....pescuiesti ?!
valericavalerika Reputație: 293 Postat Februarie 9, 2015 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Postat Februarie 9, 2015 Si eu am aceeași dilema ca tine,din pacate nu stiu nimic.Nu stiu ce ma face sa cred ca e imposibil sa nu stie niciun coleg de forum chiar nimic de ea....am impresia ca se ascund,le este frica de ceva...
justario Reputație: 17 Postat Februarie 9, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 9, 2015 Pacat ! Ar avea numai de castigat! E dementiala femeia din toate punctele de vedere! Spor la treaba
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Februarie 9, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Februarie 9, 2015 http://stopinfractori.ro/index.php/recomandarile-stopinfractori-ro/1868-iata-cine-sunt-persoanele-ridicate-de-politisti-in-urma-perchezitiilor-de-la-bordelul-din-mihai-bravuCe ziceți? Se teme de ceva?
xrxx77 Reputație: -452 Postat Februarie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 10, 2015 Dupa cate stiu mihaela este la "facultate" pt ceva timp.. Nicoleta este doar martor. Ar fi bine sa nu fiu informat corect
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum