pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 am vazut-o acum vreo luna intr-un mall din Emirate ,era cu "iubi"- impresarul ....o iubeste ala ,tare de tot ....cand trimiti iubita la produs se cheama c-o iubesti mult
durboy Reputație: 33 Postat Martie 24, 2018 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Martie 24, 2018 Impresarul era arab sau autohton?
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Arab de pe plaiurile Bistritei !! nu,fost baietas de cartier ....pe Iulia am cunoscut-o in toamna trecuta ,in Iasi am prins-o ....fara cuvinte !! este maxima gagica : frumoasa de-ti cad ochii in gura si presteaza halucinant de bine
durboy Reputație: 33 Postat Martie 27, 2018 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Martie 27, 2018 Stiu, eu am cunoscut o in Bacau, dar nu mai reusesc sa dau de ea......ce sti ,mai presteaza?
dreadboy Reputație: 13 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 Din câte am aflat julia este din nou in bacau. Așteptăm sa ne confirme și ea de când va fi disponibilă.
durboy Reputație: 33 Postat Aprilie 14, 2018 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Aprilie 14, 2018 buna ,ai reusit sa te vezi cu ea?
durboy Reputație: 33 Postat Mai 5, 2018 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 5, 2018 Mai stie cineva ceva de blonda de la economic, mai presteaza in BC?
dreadboy Reputație: 13 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2019 Mai știe cineva ceva de julia?
durboy Reputație: 33 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 24, 2019 Din cate am aflat de la o prietena de a ei e cu un biatas de etnie, are un porche ......care o plimba la produs ......
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 Pe cât de buna și frumoasa este pe atât de putina minte are!!! Și dacă ar fi numai ea în aceasta situație! Se complac în aceasta situație și se amăgesc singure ca "iubi" a lor chiar au grija de ele - de fapt de banii pe care-i castiga...cand încep sa se smochineasca sau au vreo problema și nu mai pot sa producă lovele, sunt lăsate fără bani și cu buza umflata... Din păcate este "multe proaste".. 1
grossjorg Reputație: 132 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Ianuarie 24, 2019 Pe cât de buna și frumoasa este pe atât de putina minte are!!! Și dacă ar fi numai ea în aceasta situație! Se complac în aceasta situație și se amăgesc singure ca "iubi" a lor chiar au grija de ele - de fapt de banii pe care-i castiga...cand încep sa se smochineasca sau au vreo problema și nu mai pot sa producă lovele, sunt lăsate fără bani și cu buza umflata... Din păcate este "multe proaste"..Subscriu!
dreadboy Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Porsche Cayenne cu “CAN” la număr. La produs, la produs, dar sa ne-o mai dea și noua pe aici prin oraș. :)
dreadboy Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Durboy, dar cu prietena ei care e treaba? Ea nu vrea?
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 spun unii ca mai este una super-buna si super-apreciata in recenzii,pe buna dreptate dar nu la fel de frumoasa ca Julia care gandeste tot asa - ca o musca ! Are un "iubi" gen "muschi-varsati" care "are grija" de ea ,adica-i pastreaza banii si-i promite ca-si vor face casoi in Bucuresti din banii produsi de fatuca .Fatuca chiar a pus botul si este foarte zeloasa,muncind ca un robotel ascultator sa realizeze acest deziterat. "E multe naïve"....si culmea este ca ambele n-au 18 ani ....au 25-29 de ani ,cu copil ...adica sunt trecute un pic prin viata .Oricum,le uram succes si sa stea mai mult pe aici ca sa ne bucuram si noi de bunele prestatii 1
grossjorg Reputație: 132 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Ianuarie 24, 2019 spun unii ca mai este una super-buna si super-apreciata in recenzii,pe buna dreptate dar nu la fel de frumoasa ca Julia care gandeste tot asa - ca o musca ! Are un "iubi" gen "muschi-varsati" care "are grija" de ea ,adica-i pastreaza banii si-i promite ca-si vor face casoi in Bucuresti din banii produsi de fatuca .Fatuca chiar a pus botul si este foarte zeloasa,muncind ca un robotel ascultator sa realizeze acest deziterat. "E multe naïve"....si culmea este ca ambele n-au 18 ani ....au 25-29 de ani ,cu copil ...adica sunt trecute un pic prin viata .Oricum,le uram succes si sa stea mai mult pe aici ca sa ne bucuram si noi de bunele prestatiiCeva indicii? ðŸ˜
pizderie-securistul Reputație: 307 Postat Ianuarie 24, 2019 Postat Ianuarie 24, 2019 lasa asa ....restul e Can-Can...
grossjorg Reputație: 132 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bacău Oras:Bacău Postat Ianuarie 24, 2019 lasa asa ....restul e Can-Can...😂😂😂😂😂
durboy Reputație: 33 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 24, 2019 Stii cum e .....iubirea e mare si oarba ......si nu are varsta!Vad ca stii mai multe dreadboy .........., poate presteaza si in BC dar nu siu eu ,cine stie!!!
dreadboy Reputație: 13 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24, 2019 Durboy, referitor la julia nu știu dacă prestează sau nu și in bacau. Dar tu ce ne poți spune despre prietena ei, prestează sau nu?
durboy Reputație: 33 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Ianuarie 27, 2019 nu mai presteaza.....cel putin din cate stiu eu......
dreadboy Reputație: 13 Postat Ianuarie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 27, 2019 Durboy. La cine te referi ca nu mai prestează? Julia sau prietena ei?
dreadboy Reputație: 13 Postat Martie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2019 Nici o veste de la julia?
durboy Reputație: 33 Postat Mai 5, 2019 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 5, 2019 Am vazut o la Hamlet era cu mai multa lume ,
klausklaus Reputație: 3432 Postat Mai 5, 2019 Oras:bacau Oras:bacau Postat Mai 5, 2019 Pai poate se apuca și ea sa facă putina treaba, ar fi minunat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum