Sari la conținut

Adelina blondina

adelinna

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Nu te-ai prins ca-s ele si nu ei ?

Acum , sincer parca-mi pare rau ce am scris despre tine  dar asta e....fiecare mai greseste !

Postat

Nu te-ai prins ca-s ele si nu ei ?

Acum , sincer parca-mi pare rau ce am scris despre tine  dar asta e....fiecare mai greseste !

M-am gandit si la posibilitatea asta .....Dar nu  am luat-o in serios .....Dar tu ai dreptate......Ele ci nu Ei au fost.....Femei muiste care nu au ce face ce poti sa le ceri la terminate...!Fie roata tot patrata se intoarce ea odata=))))Sa ma lingeti fa fomistelor=))))

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

cine-i fomista? am neste sarmale de la craciun

poate vor caltabos

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

pai cred ca il stie toata lumea... asa ca chill and take a pill (poate te mai calmezi)

Postat

si eu cred ca cine o "scuipa" intai si acum o "linge" are gura plina de zeama de pasarica.Pardon , de balenuta.😢😢😢

Postat

cine-i fomista? am neste sarmale de la craciun

Tinele pentru tine ....Mai e putin si vine iar Craciunul=))))

Postat

si eu cred ca cine o "scuipa" intai si acum o "linge" are gura plina de zeama de pasarica.Pardon , de balenuta.

Vezi ce balene iti trage barbatimiu in cap de o sa iti intre in creier cuvantu asta !!!

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Tu esti fomista " pasha man " ca sa nu-ti zic numele celalalt de pe forum

uimeste-ma draga domnule

Postat

Tinele pentru tine ....Mai e putin si vine iar Craciunul=))))

si cine este fomista?

Postat

pai cred ca il stie toata lumea... asa ca chill and take a pill (poate te mai calmezi)

nu-i bai

• Oras:braila
Postat

Banuiesc ca mama lui pasha man nu se campara cu tine, Giania. Femeia poate a lucrat o viata, a facut un liceu si nu trebuie sa implicam membri familiei, asa cum injuri tu. Tu esti o analfabeta...app asa se scrie ma-ta...revin, o curva ordinara(wc public) si fomista ca altceva nu stii sa faci decat sa sugi pula si sa stai capra pt 100 lei. Asa ca date-n mortii tai de jegoasa. Pe cine ameninti tu fai jegoaso, cu replici pt toti userii, gen voi afla cine sunteti, nr de tel din arhiva...mie poti doar sa mi-o sugi. Nu m-a intereseaza cat "latri" dar ti-am zis-o, zdreanta!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu e vorba daca ai sau nu coaie.Dar oricum iti bati capu degeaba cu toate "chizdele" sau cel putin cu asta care are un mic intarziat retard.

Upss... daca am scris chizda is analfabet?

Postat

pai daca se ia de maica-ta si tu nu reactionezi, fata te ia de prost si probabil si altii la randul lor, cam la asta ma refeream. nu stiu daca a zis si de cosmyn ceva, dar macar el si-a spus punctul de vedere :))

Postat

xtrey, sincer la un asemenea comportament,  nici nu ma obosesc sa bag in seama aceasta fiinta omeneasca purtatoare de gaura care nu are un minim de 7 ani de acasa, deci de aici si lipsa mea de reactie.

De obicei incerc sa ma cobor si la nivelul de inteligenta format din 2 cifre, dar aici nu are rost.

Va salut neaparat domnilor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...