Sari la conținut

Adelina blondina

adelinna

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

Banuiesc ca mama lui pasha man nu se campara cu tine, Giania. Femeia poate a lucrat o viata, a facut un liceu si nu trebuie sa implicam membri familiei, asa cum injuri tu. Tu esti o analfabeta...app asa se scrie ma-ta...revin, o curva ordinara(wc public) si fomista ca altceva nu stii sa faci decat sa sugi pula si sa stai capra pt 100 lei. Asa ca date-n mortii tai de jegoasa. Pe cine ameninti tu fai jegoaso, cu replici pt toti userii, gen voi afla cine sunteti, nr de tel din arhiva...mie poti doar sa mi-o sugi. Nu m-a intereseaza cat "latri" dar ti-am zis-o, zdreanta!

Ai zis o pula in gura ta=))))Analfabet esti tu .....Daca asa consideri ca trebuie sa vorbesti cu o femeie deja ti-ai dat arama pe fata.....Iar in cazu in care esti femeie sa ma lingi ca esti invidioasa pe mine ca pot si am putut nereu mai mult ca tine si cred ca stiu destul de bine cu cine vorbesc .....Tu blondo=)))))Invidioasa de tine :)))))!Hai stai chill si sugei pula lu barbactu nu te mai deranja!

Postat

in sfarsit cineva care are coaie intre picioare :))

Nici gand .....Mai mult ca sigur are doua limbi si un lindic;)!

Postat

Nu e vorba daca ai sau nu coaie.Dar oricum iti bati capu degeaba cu toate "chizdele" sau cel putin cu asta care are un mic intarziat retard.

Upss... daca am scris chizda is analfabet?

Hai nu te mai caca atat pe tine ca puti .....Analfabet esti fi sigur de asta!

Postat

xtrey, sincer la un asemenea comportament,  nici nu ma obosesc sa bag in seama aceasta fiinta omeneasca purtatoare de gaura care nu are un minim de 7 ani de acasa, deci de aici si lipsa mea de reactie.

De obicei incerc sa ma cobor si la nivelul de inteligenta format din 2 cifre, dar aici nu are rost.

Va salut neaparat domnilor.

Si atunci ce drq mai cauti pe pagina asta?=))))De ce tot mai scrii?Ba tu nu vezi ca te contrazici singur:))))))Esti destept si mai zicet de mine daca stam sa ne uitam la toti fiti sigur ca toti  aveti greseli cand vreti sa va afisati parerea.....Dute ca esti......

• Oras:braila
Postat

xtrey, sincer la un asemenea comportament, nici nu ma obosesc sa bag in seama aceasta fiinta omeneasca purtatoare de gaura care nu are un minim de 7 ani de acasa, deci de aici si lipsa mea de reactie.

De obicei incerc sa ma cobor si la nivelul de inteligenta format din 2 cifre, dar aici nu are rost.

Va salut neaparat domnilor.

ai si tu dreptate, dar stai linistit ca nu am zis cu rautate.
Postat

"Blondo" ce dracu' are asta? E mai defecta decat imi imaginam

Da mai vazut ma sa vezi cat de defecta sunt?Sau ai purtat un dialog cu mine face to face ?!Raspunsu e nu ......Atunci taci si nu te mai baga odata ce nu ma cunosti!!!

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

ai si tu dreptate, dar stai linistit ca nu am zis cu rautate.

stiu ca nu ai ganduri stranii :)))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

mai bine o ocolesti decat sa o sari 

Ma de ce te bagi tu ca rautaciosu/rautacioasa ce oi fi?De ce nu iti vezi de ale tale?Parca intr-un timp facusem pace din cate imi amintesc!Uitate pe pagina 10  nu mai stiu sigur....!Ce tot ai?

Postat

Ma de ce te bagi tu ca rautaciosu/rautacioasa ce oi fi?De ce nu iti vezi de ale tale?Parca intr-un timp facusem pace din cate imi amintesc!Uitate pe pagina 10  nu mai stiu sigur....!Ce tot ai?

facusem pace , facem si acus?

Postat

facusem pace , facem si acus?

N-am nevoie de pacea ta !!!Degeaba fac ca maine scrii iar numai prostii si aberatii!Te las ca pe tine!Fa ce vrei!

Postat

N-am nevoie de pacea ta !!!Degeaba fac ca maine scrii iar numai prostii si aberatii!Te las ca pe tine!Fa ce vrei!

Oamenii inteligenti isi vor da seama ca ce scrii tu  si altii sunt niste rautati....Si ca aveti ceva cu mine personal!Pina la urma fiecare om are dusmani..!Eu sincera ma bucur ca dusmanii imi acorda atata importanta=)))))Trebuie sa ma simnt importanta fa sau ba ce naiba oi fi:)))))

Postat

Adelina, o întrebare dacă nu deranjez, comportamentul tău este în funcție și de client sau asa 'răutăcioasă' ești cu toți.. nu de alta dar as vrea sa îți fac o vizită.. Și sincer ar fi prima mea 'iesire' la o dama de companie.. Și chiar nu vreau sa fie un eșec.. După multe răsfoieli pe aici.. Te-am ales pe tine..

Mulțumesc.

Postat

si eu as fi vrut s-o vizitez, dar avand in vedere ca ea nu schimba pozitiile, mai bine lasa...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Adelina, o întrebare dacă nu deranjez, comportamentul tău este în funcție și de client sau asa 'răutăcioasă' ești cu toți.. nu de alta dar as vrea sa îți fac o vizită.. Și sincer ar fi prima mea 'iesire' la o dama de companie.. Și chiar nu vreau sa fie un eșec.. După multe răsfoieli pe aici.. Te-am ales pe tine..

Mulțumesc.

Orice om reactioneaza ca atare  cand este jignit sau cand cineva il catalogheaza cu totul si cu totul fata de cum e aceea persoana!Comportamentul meu este cu totul si cu totul altfel fata de ceea ce scriu dar scuza-ma cand vad atata nedreptate nu pot frate sa stau si sa suport atatea sunt si eu om !Macar de ar fi in cunostinta de cauza dar majoritatea nici nu mau vazut si nici nu au purtat un dialog cu mine!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.