Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dureri groaznice de cap,greață,amețeli...plm,zici că ești in tacada =))

Pana pe la 4-5 dupa amiaza  :laugh2

• Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Dupa gustul meu Leffe bruna e cea mai buna bere posibila, si nici mari batai de cap nu da, probabil pentru ca e facuta cu lemn dulce si nu cu caramel.

@ Marean, daca ai vrut sa bati vreun apropos vis a vis de situatia mea materiala, nu te contrazic, dar in nici un caz nu beau ieftin, rar si "bine"

Vizitator
Postat

Nu mah........aia mi-a venit prima in minte  :no2

Si inca ceva.......cred ca e' cea mai vanduta bere belgiana in Romania , parol.

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

@ Marean, daca ai vrut sa bati vreun apropos vis a vis de situatia mea materiala, nu te contrazic, dar in nici un caz nu beau ieftin, rar si "bine"

Hooo mă,nu mai fi asa sensibil...plm,noi bem si pe sina de tramvai daca ne simtem bine......si nu mai ne plangem ca tine =))

http://m.youtube.com/watch?v=QilSshb_FbA

• Minus 1
Postat

Clar e cea mai vanduta bere calugareasca, berea votata ca cea mai buna in lume in 2014, e tot o bere belgiana si tot facuta intr'o manastire, deh daca altceva mai bun nu au de facut. Productia anuala e de circa 18000 l., si se vinde la poarta manastirii cu 18€,   in comert ajunge si la 300 €, datorita cantitatii foarte mici in care e produsa si a enormei liste de asteptare .

Postat

Nu plang, dar am vazut ca e la moda sa faci pe unul, pe altul sarac si sa mor daca aveam nevoie sa'mi reaminteasca cineva.

• Like 1
Postat

Nu plang, dar am vazut ca e la moda sa faci pe unul, pe altul sarac si sa mor daca aveam nevoie sa'mi reaminteasca cineva.

Noi suntem bogati sufleteste, lasa dreaq moda....sa fie dă capu' lor =))

Bine ai venit in lumea buna...de legat =))

• Minus 1
Vizitator
Postat

Gata,deja te-am luat in brigada =))

Acum ai da grija cum te porti........ :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

:thinking mai ca'mi vine sa va ignor

P.S. nu e periculos pe calea ferata ?..... sa zic si io, de tramvai

E' unu d'an noi la cap da linie.......da de stire cand pleaca tramvaiu'  :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...