thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 13, 2015 ...........aaaaaannnnd, he's back again 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 13, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xufRIsGpMfU
titilescu Reputație: 5166 Postat Februarie 13, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Februarie 13, 2015 ...........aaaaaannnnd, he's back again He is but with a different twist.Looks like he's just playing only in very few places...nothing destructive...so far. 1
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 13, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 13, 2015 He is but with a different twist.Looks like he's just playing only in very few places...nothing destructive...so far. Give him a couple of hours...
titilescu Reputație: 5166 Postat Februarie 13, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Februarie 13, 2015 Give him a couple of hours... I gave him couple of days so far.....and he's still playing nice. What a nice little boy!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 13, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 13, 2015 (am doua fiice, care au la randul lor au fiice , peste tot numai fiice )
alexdobre4566 Reputație: 206 Postat Februarie 14, 2015 Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 14, 2015 Io nu stiu altii cum sunt... dar eu... m-am programat de mic.Am zis! Mie imi place de mama si de tata... deci o sa fac ca ei, care si acuma dupa 40 de ani de casnicie se mai fut. La 25 de ani mi-am gasit o fata faina si buna, la 27 m-am insurat si la 30 am facut o minune de baietel.Am acuma 7 ani de casnicie... si is suuuper multumit si de viata mea si de nevasta mea si de toate cele. DA... ma duc la curve, dar numai ca fapt divers. ASA CA, va zic tuturor barbatilor, insurati-va! Viata e mai faina in 2 si e perfecta in familie.INSA numai daca sunteti dispusi sa faceti 10000 de compromisuri, sa va iubiti nevasta neconditionat si aproape in fiecare seara. Imi ador nevasta si familia, dar sunt constient ca e limitativa pentru barbat insa accept restrictiile. FACETI ASA: puneti pe o hartie plusuri si minusuri... o sa vedeti ca sunt mai multe plusuri la familisti.... sau cel putin io vad mai multe.
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Plusurile si minusurile pe o hartie este bine sa le pui la o varsta inaintata, sa zicem 60, cand poti evalua casatoria si tot ce lasi in urma ta, copii de care esti sau nu multumit etc.Doar ca poate fi prea tarziu sa mai poti schimba ceva...
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 Io nu stiu altii cum sunt... dar eu... m-am programat de mic.Am zis! Mie imi place de mama si de tata... deci o sa fac ca ei, care si acuma dupa 40 de ani de casnicie se mai fut. La 25 de ani mi-am gasit o fata faina si buna, la 27 m-am insurat si la 30 am facut o minune de baietel.Am acuma 7 ani de casnicie... si is suuuper multumit si de viata mea si de nevasta mea si de toate cele. DA... ma duc la curve, dar numai ca fapt divers. ASA CA, va zic tuturor barbatilor, insurati-va! Viata e mai faina in 2 si e perfecta in familie.INSA numai daca sunteti dispusi sa faceti 10000 de compromisuri, sa va iubiti nevasta neconditionat si aproape in fiecare seara. Imi ador nevasta si familia, dar sunt constient ca e limitativa pentru barbat insa accept restrictiile. FACETI ASA: puneti pe o hartie plusuri si minusuri... o sa vedeti ca sunt mai multe plusuri la familisti.... sau cel putin io vad mai multe.Esti ruda cu Dobre Alexandru ? 1
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Cine e Dobre Alexandru ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Postat Februarie 14, 2015 Cine e Dobre Alexandru ? Inrteaba-o pe Lorenna 10
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 14, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 14, 2015 Inrteaba-o pe Lorenna 10 Nu vorbeste cu ea
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2015 Plusurile si minusurile pe o hartie este bine sa le pui la o varsta inaintata, sa zicem 60, cand poti evalua casatoria si tot ce lasi in urma ta, copii de care esti sau nu multumit etc.Doar ca poate fi prea tarziu sa mai poti schimba ceva... Te contrazic. De la varste fragede, cand am de luat o decizie foarte foarte importanta, am fost invatata sa fac aceasta lista cu argumente pro si contra si de fiecare data a dat rezultate.Nu vad rostul pentru care cineva in varsta de peste 60 ani ar mai face astfel de liste, sa vada ce a facut si ce ar fi putut face?!? Cu ce scop, sa se sinucida mai repede?!? Oamenii in gneral au regrete si vorbesc despre viata lor "ce bine era DACA atunci as fi facut altfel..." DACA....DACA...DACA...daca avea baba elice, se numea elicopter
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 14, 2015 http://i.imgur.com/BLvY27K.gifcasatoria e ca iarba, unora le prieste, altora nu. 4
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 14, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 14, 2015 casatoria e ca iarba, unora le prieste, altora nu. http://images.ok.co.uk/dynamic/3/451x567/63333_1.jpg
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Februarie 14, 2015 la vache qui rit?
estrogen Reputație: 1675 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 14, 2015 Daca, in schimb, la parinti au vazut dragoste si intelegere nu au cum sa priveasca casatoria ca pe un chin, ca pe o corvoada ci din contra ca pe o dovada de iubire, de incredere in partener, etc. Ce gluma buna..... Sorina, tare chestia asta cu dragostea si intelegerea intre parinti. Hai ca azi m-ai bine dispus. Merita 100 de puncte. 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 14, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 14, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=zBVQXDyxnfw
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 15, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 15, 2015
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 17, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 17, 2015 Io nu stiu altii cum sunt... dar eu... m-am programat de mic.Am zis! Mie imi place de mama si de tata... nu te-ai programat tu, te-au programat ei
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 18, 2015
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2015 Am citit pe mai mult pe sarite cele scrise de unii si altii pe aici. Foarte multe pareri naspa despre casatorie. Insa vad si destui care sunt casatoriti si tot cu pareri naspa. Pai de ce ati mai facut-o oameni buni? Ca nu v-a pus nimeni pistolul la cap, vreun tata de fata "pangarita" care v-a prins in fapt si v-a obligat sa o luati! Si pe deasupra foarte multe clisee.Eu nu sunt de acord cu majoritatea celor scrise. Deloc! Eu m-am insurat pentru ca ne iubeam si ne mai iubim si acum. Chiar daca nu a fost totul roz mereu. Si sper sa ne mai iubim si peste urmatorii 50 ani, daca se intampla sa mai traim atunci. Pana acum avem doar 14 ani de casnicie, suntem inca in "adolescenta"
estrogen Reputație: 1675 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 18, 2015 Am citit pe mai mult pe sarite cele scrise de unii si altii pe aici. Foarte multe pareri naspa despre casatorie. Insa vad si destui care sunt casatoriti si tot cu pareri naspa. Pai de ce ati mai facut-o oameni buni? Ca nu v-a pus nimeni pistolul la cap, vreun tata de fata "pangarita" care v-a prins in fapt si v-a obligat sa o luati! Si pe deasupra foarte multe clisee.Eu nu sunt de acord cu majoritatea celor scrise. Deloc! Eu m-am insurat pentru ca ne iubeam si ne mai iubim si acum. Chiar daca nu a fost totul roz mereu. Si sper sa ne mai iubim si peste urmatorii 50 ani, daca se intampla sa mai traim atunci. Pana acum avem doar 14 ani de casnicie, suntem inca in "adolescenta" CosminR daca vrei sa afli mai multe despre orice, spune si o sa fii ajutat. Daca crezi ca tu le stii pe toate, atunci n-ai cum sa mai inveti pentru ca tu le stii pe toate .
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 18, 2015 Scuze dar am mai dat peste unele postari pe care le-ai mai facut pe aici. Multumesc NU! N-am nevoie de ajutor, sunt foarte fericit asa cum sunt. Si mai ales nu de la tine No offence man! 1 2
estrogen Reputație: 1675 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 18, 2015 CosminR daca n-ai nevoie de ajutor atunci n-o sa fii ajutat, stai linistit
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum