Sari la conținut

Alexandra Militari, 0727100405

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

SEX total, Alexandra, roscata, 1.75 m, ochi verzi 27 de ani, sani nr. 3, ofer companie intima d-lor manierati, sex oral cu fin. normal in dif. pozitii, sex intre sani, anal. Militari

0727.100.405 0727100405

post-150138-0-05180500-1423581303_thumb.jpgpost-150138-0-27555000-1423581311_thumb.jpg

post-150138-0-54437600-1423581316_thumb.jpgpost-150138-0-03730500-1423581322_thumb.jpg

• Oras:Los Angeles
Postat

Alexandra roscata dar este bruneta toata ziua.....wtf

:laugh2

Postat

Se vede clar din poze ce culoare are parul...asta inseamna ca nu sunt pozele ei. Singura solutie este sa te duci pana la ea si sa o testezi personal, apoi sa ne spui si noua. :)

• Oras:bucuresti
Postat

Sunt poze mai vechi , ale ei sunt. Acum e vopsita roscat si are cam 3-4 kilograme in plus. Rebrenduire. Am fost la ea cand arata ca in poze . Avea o garsoniera pe la cora lujerului. Acum activeaza pe iuliu maniu colt cu apusului. Are cateva recenzii pe la testate., dupa ce le gasesc torn si eu recenzia cuvenita. Acum nu sunt in stare , abea am cobarat de la ea.

• Oras:Bucuresti
Postat

SEX total, Alexandra, roscata, 1.75 m, ochi verzi 27 de ani, sani nr. 3, ofer companie intima d-lor manierati, sex oral cu fin. normal in dif. pozitii, sex intre sani, anal. Militari,60L

tel : 0727100405 

post-61729-0-40716100-1424950249_thumb.jpgpost-61729-0-64047500-1424950249_thumb.jpgpost-61729-0-84290800-1424950249_thumb.jpg

Postat

Ultimile poze de mai sus , sunt reale si din locatie. Are o colega din ce am vazut.

Deci :

Am sunat , locatie iuliu maniu colt cu strada apusului langa un shop&go .

Programat pe la ora 19 ajung ma ghideaza , et 1.

Intru si o recunosc , am avut o intalnire acum un an in vechea locatie de la cora. Mergem in camera , ma dezbrac las banutii (60 ron ) pe noptiera si ma duc la baie pt improspatare. Baie clasica cu cada . Dau un "refresh" in ghiuveta , ma sterg cu un prosop gasit in baie si revin in camera.

Fata se dezbraca in 2 timpi (rochita din poze) , ma intind in pat , se baga intre picioarele mele si intreaba :, cu sau fara ?

Zic , cu , sa prelungesc un pic , ca anu trecut la ce deep ai facut am terminat intrun minut.

Incepe un oral bunicel , mai prost ca data trecuta , incercari de deep , scartzait de cauciuc si nas presat pe burta. Mai da o limba pela oo , o ocheada doua si cer sa schimbam.

Ma ridic , o trag in coltul patului , o pun capra , se lubrifiaza un pic , un pic de crema si pe virgil si-l bagam la ochiu roze.

Incep a mesteca in bumbac , o trag tare de mijloc , dau cat mai adanc , geme un pic, ridic un picior in pat , mai dau de in ea de cateva ori cu sete si termin in balon. Il scot , pe virgil , il dezbraca , dau cu niste servetele umede si incep sa ma imbrac. Ca o paranteza pot sa zic ca lam scos curat si fara mirosuri.

Dau sa plec da ma intoarce in camera , colega ei tocmai primea un coleg . Se duc in cealalta camera dupa care ies si eu.

Note cam asa :

Oral 8 (data trecuta 9,5)

Anal 9,5 ( data trecuta 8 )

Fara normal

Locatie 7.

Halat 60 ron

Am stat cred ca 10-15 min.

Mai revin, pt analul cel face, dai in ea puternic .

Bafta si pulane tari.

• Like 4
Postat

Da piticu, asa zice. Si 'adanc' si 'cu sete'. Am vazut si eu. Sa-l intreb si eu, sa fim siguri?

Postat

Nu e cazul sa te deranjezi...ma gandeam la baiatul asta cat de dur este...

• Like 1
Postat

Am ajuns si eu acum ceva vreme la Alexandra.

Duș 5 minute, oral 5 min, Anal 5min.

Fata 6

Locație 7

GFE 7

Oral 9

Anal 9

Postat

Fata 6

Locație 7

GFE 7

Oral 9

Anal 9

Vizitator mvvvrius
Reputație: 0
Postat

Cand veneam de la Pitesti (cu jobul) imi zic.Dr taberei si militari e in drumul meu .In centru am prietenele mele si mai dau pe la ele pt o simpla descarcare (Biokarpet 60 ron :clapp ).

Asaaaaaaa: Alexandra 175, Iuliu maniu ,cofetaria Elan sau ceva de genul.... samd.

Intrat vazut vorbit cu ea fugit foarte tare.

Constatari: Negociat pina la 50 ron fin ,Vazut ca are probleme grave la dantura (saraca),Inalta slaba , de etnie ...ce vrei sa cistige si ea un banut.

NU AM RAMAS!

Postat

Fata 6

Locație 7

GFE 7

Oral 9

Anal 9

Explica-te !! :D
Postat

Draga #mvvvirus insist sa te anunt ca problema dintisorilor este rezolvata si daca doar din acest motiv nu ai ramas te astept cu un zambet larg si frumos acum.

Postat

Salutare baieti,Alexandra mai presteaza in zona pe Iuliu Maniu? si daca stiti,analul :sexanal il face cu sau fara prezervativ. :350x 

Postat

Ultimile poze de mai sus , sunt reale si din locatie. Are o colega din ce am vazut.

Deci :

Am sunat , locatie iuliu maniu colt cu strada apusului langa un shop&go .

Programat pe la ora 19 ajung ma ghideaza , et 1.

Intru si o recunosc , am avut o intalnire acum un an in vechea locatie de la cora. Mergem in camera , ma dezbrac las banutii (60 ron ) pe noptiera si ma duc la baie pt improspatare. Baie clasica cu cada . Dau un "refresh" in ghiuveta , ma sterg cu un prosop gasit in baie si revin in camera.

Fata se dezbraca in 2 timpi (rochita din poze) , ma intind in pat , se baga intre picioarele mele si intreaba :, cu sau fara ?

Zic , cu , sa prelungesc un pic , ca anu trecut la ce deep ai facut am terminat intrun minut.

Incepe un oral bunicel , mai prost ca data trecuta , incercari de deep , scartzait de cauciuc si nas presat pe burta. Mai da o limba pela oo , o ocheada doua si cer sa schimbam.

Ma ridic , o trag in coltul patului , o pun capra , se lubrifiaza un pic , un pic de crema si pe virgil si-l bagam la ochiu roze.

Incep a mesteca in bumbac , o trag tare de mijloc , dau cat mai adanc , geme un pic, ridic un picior in pat , mai dau de in ea de cateva ori cu sete si termin in balon. Il scot , pe virgil , il dezbraca , dau cu niste servetele umede si incep sa ma imbrac. Ca o paranteza pot sa zic ca lam scos curat si fara mirosuri.

Dau sa plec da ma intoarce in camera , colega ei tocmai primea un coleg . Se duc in cealalta camera dupa care ies si eu.

Note cam asa :

Oral 8 (data trecuta 9,5)

Anal 9,5 ( data trecuta 8 )

Fara normal

Locatie 7.

Halat 60 ron

Am stat cred ca 10-15 min.

Mai revin, pt analul cel face, dai in ea puternic .

Bafta si pulane tari.

Salutare Explicate,pot sa fac o intrebare? Alexandra face   :sexanal cu sau fara prezervativ? mai presteaza in zona? ms si astept daca se poate un raspuns, :rever respecte :beex2

Postat

Salutare Explicate,pot sa fac o intrebare? Alexandra face   :sexanal cu sau fara prezervativ? mai presteaza in zona? ms si astept daca se poate un raspuns, :rever respecte :beex2

Habar nu am...

Nu am intrebat de asa ceva....nici nu e indicat....cum sa futi fara prezervativ ??

Referitor la celealta intrebare...acum o luna parca am vazut anunt.

• Like 1

Postat

Salutare baieti,Alexandra mai presteaza in zona pe Iuliu Maniu? si daca stiti,analul :sexanal il face cu sau fara prezervativ. :350x

este ca te plictisești acasa????

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...