Sari la conținut

Andrada25

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Buna dragilor! Astazi sunt in forma maxima,asadar va astept pentru a va oferi momente de iubire si satisfactie.....! pupici

Postat

Buna tuturor! Multumesc celor care m-au vizitat pana in prezent....! O zi minunata va doresc!pupici

Postat

Buna dimineata dragilor!Tin sa anunt ca astazi lucrez pana la ora 19:00.Va astept cu drag si o zi frumoasa va doresc,desi vremea nu este asa minunata..........!pupici

Postat

Programul de activitate:Luni-Joi:10-17:00

V,S,D:10-19.

Dar,in cursul saptamanii mai am oportunitatea sa lucrez pana la ora 19,de obicei anunt!

Postat

Buna dragilor!Tin sa va anunt ca astazi este ultima zi de lucru din saptamana aceasta,voi fi plecata din oras.Ne vom auzi dupa Pasti,asadar va doresc Sarbatori fericite si de ce nu?!,va astept si azi daca santeti doritori sa ma vizitati!pupici

Postat

Hristos a inviat!Am revenit din vacanta,ma puteti gasi inclusiv de astazi.O zi frumoasa.pupici

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

in ce zona esti?oral neprotejat? care e pretul?

in zona orasului Bacau  ...  :laugh2  :laugh2

Postat

Mda  cred ca o sa vin pe la tine ,dar totusi e cam scump 100 pentru un normal protejat mai lasa si u putin.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.