Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

doar doua sms-uri i-am trimis Sorinei !

Intreab-o pe Sorina cate sms-uri a primit de la tine ( Pisicuts )! :)))) Daca le mai are, sa le publice :)))

A fost o farsa si a fost victima ;)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pe alea de la Pisicuts de ce nu le postezi??? :)))))

Ooooofffff, le mai am dar am schimbat telefonul, le am salvate pe undeva prin laptop. Le voi cauta azi si le voi posta.

Fir-ai al naibi de nebun =)) =)) =))

Ahahahahahahahaaaaa, cat am mai ras cand ne-am intalnit si mi-ai spus ca tu mi-ai trimis acele sms-uri. :laugh2  :laugh2  :laugh2

Intreab-o pe Sorina cate sms-uri a primit de la tine ( Pisicuts )! :)))) Daca le mai are, sa le publice :)))

A fost o farsa si a fost victima ;)

Acest nebun pe nume Euflo, mi-a trimis cateva sms-uri de la "Pisicuts", asa era trecut expeditorul (este un program care face asta insa acum am invatat sa deosebesc astfel de apeluri sau mesaje =)) ); pe vremea aceea am facut "hap sarmaua" si am zic ca este chiar mister Motan cel care se converseaza cu mine.  :laugh2

Imi spunea sa-i raspund pe forum fiindca nu-i pot da reply si m-a rugat sa postez o manea ca si dedicatie speciala pentru el, pe topicul meu =))

Am postat si eu singura manea care imi place si anume 

Apoi a faza cu magnetul, m-a intrebat daca i-am adus magnet din Amsterdam. SI eu ii adusesem...lui Pisicuts =)) =)) numai ca Pisicuts nu era Pisicuts...

Tot raul a fost spre bine fiindca magnetul chiar a ajuns la Pisicuts. :)

Motane, acum stii istoria magnetului  :hug1

• Like 1
Postat

Smart...ai inlocuit bqmbuchaa cu pisicuts...Altceva? :)

Nu a inlocuit nimic, este posibil sa am si eu acele sms-uri salvate pe undeva prin laptop. Chiar asa mi-a trimis mesajele. Ulteerior, pentru a putea face programare, a trebuit sa ma sune de pe alt numar  :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Nu a inlocuit nimic, este posibil sa am si eu acele sms-uri salvate pe undeva prin laptop. Chiar asa mi-a trimis mesajele. Ulteerior, pentru a putea face programare, a trebuit sa ma sune de pe alt numar  :laugh2

Glumeam Sorina... :)

Postat

Observ ca in ultimul timp imi place extraordinar de mult sa mananc cuvinte :slap2 ...ma bazez pe intuitia voastra sa completati ceea ce lipseste. Nu am rabdare sa citesc ce am scris inainte de a posta...eu niciodata nu am rabdare  :no2

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Observ ca in ultimul timp imi place extraordinar de mult sa mananc cuvinte :slap2 ...

si nu numai

• Oras:BUCale
Postat

post-98579-0-27091900-1423745593.jpg

buna io cred ca tu ai pierdut ca daca iimi raspundeai aveai o surpriza de la mine

io nu zic la multe fete scunpy mai ales cu y zic doar la cele de care imi place asa ca tu ai pierdut m-ai facut sa astept raspuns de la tine pana la 3 dimineata dar nai raspuns poate raspunzi azi inca mai vreau sa vin latine

• Like 2
Postat

nu trebuia sa pui poza cu mesajul asa mam suparat prima oara dar mia trecut mai tarziu

• Like 1
Postat

mai facut sami fac cont special sati spun ca sunt eu si ca te mai sun

• Like 1
Postat

post-98579-0-27091900-1423745593.jpg

buna io cred ca tu ai pierdut ca daca iimi raspundeai aveai o surpriza de la mine

io nu zic la multe fete scunpy mai ales cu y zic doar la cele de care imi place asa ca tu ai pierdut m-ai facut sa astept raspuns de la tine pana la 3 dimineata dar nai raspuns poate raspunzi azi inca mai vreau sa vin latine

nu trebuia sa pui poza cu mesajul asa mam suparat prima oara dar mia trecut mai tarziu

mai facut sami fac cont special sati spun ca sunt eu si ca te mai sun

post-100478-0-50257300-1423838833_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Slobozi-s-ar cu virgulă și-apoi cu puncte de suspensie =))

=)) Păi cam da. Mama m-a învățat de mic să nu vorbesc cu țigăncile ghicitoare cu fuste mari și cu analfabeții. Dar în cazul lui am făcut o excepție.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

=)) Păi cam da. Mama m-a învățat de mic să nu vorbesc cu țigăncile ghicitoare cu fuste mari și cu analfabeții. Dar în cazul lui am făcut o excepție.

E un scuNp,merită toată atenția ta =))

Vizitator
Postat

bine ca stieti voi sa scrieti. io cu sorina vobesc cu cu voii.

lasai scuNpule .......... astia e rai  :no2

vorbeste numai cu sorina

• Like 2
Vizitator
Postat

nu cu voi am vrut sa scriu,mai gresesc si eu sunt om nu calculaor

Io am inteles .........Troleibuz asta e dat dreaq  :no2

• Like 2

Postat

CoRECT,scuNpy  :)

uite si tu cum scrie ca nu lasa spatiu dupa virgula nici nu stie acum cred ca a aflat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...