Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Prietene, se numește "Sindromul penisului mic" și, dacă te vei informa cu ajutorul prietenului Google, vei afla răspunsul ideal la frământarea ta.  :PCx

Nu caut.

Mai bine sa nu aflu ca am pula mica :)))))) Lasa ca e bine asa :)))

Decat mare si  cand vreau sa fut s-o ridic cu macaraua, mai bine mica si tare :)))

Postat

Nu esti bolnav...si mie mi se intampla, la fel.Cred ca avem puli asemanatoare.Presimt ca o sa devenim buni prieteni, noi doi...

Taci draq ma, editeaza repede pana nu vede Marean :))))

• Oras:Bucuresti
Postat

Hai ca asta e clar ca trolleaza, nu are cum sa fie cineva asa prost. Don't feed the troll!

Ei nu?!?! Asa credeam si eu si am avut niste surprize colosale de la niste persoane de la care nu as fi zis asa ca nu te mai mira, prostia nu are limite, tocmai de aceea studiul ei este ceva fascinant. ;)

Idiotii sunt uneori geniali  :laugh2

Aloooooo, topicul cu puli este in alta parte, adica AICI, asta este topicul cu sms-uri  :laugh2

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Taci draq ma, editeaza repede pana nu vede Marean :))))

oly, ai vazut ce zice Sorina4you? :)

Du-te pe topicul asta AICI! :)

Postat

Some more...

Primului puteai sa-i raspunzi ca juma' de ora e 30 de minute :))

Postat

Ei nu?!?! Asa credeam si eu si am avut niste surprize colosale de la niste persoane de la care nu as fi zis asa ca nu te mai mira, prostia nu are limite, tocmai de aceea studiul ei este ceva fascinant. ;)

Idiotii sunt uneori geniali  :laugh2

Aloooooo, topicul cu puli este in alta parte, adica AICI, asta este topicul cu sms-uri  :laugh2

Da, normal ca sunt extrem de multi idioti :) Asta parea mai dubios pt ca a aparut pe aici fix dupa ce ai publicat sms-ul ala cu "scunpy" si si-a ales exact nickname-ul asta. Pe langa asta parea ca propozitiile lui sunt scrise intentionat gresit, cu " doo", etc..

Dar nu exclud posibilitatea sa fie ATAT de prost :)

Postat

Primului puteai sa-i raspunzi ca juma' de ora e 30 de minute :))

Eheeee, de multe ori imi sta raspunsul pe limba si ma mananca degetele dar experienta m-a invatat ca daca fac greseala sa raspund o singura data, sunt pierduta...nu mai scap  :laugh2  asa ca mai bine ma abtin :D dar in gand tot ii zic ce am de zis...sau cu voce tare ca oricum nu ma aude nimeni  :laugh2

• Like 2
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Eheeee, de multe ori imi sta raspunsul pe limba si ma mananca degetele dar experienta m-a invatat ca daca fac greseala sa raspund o singura data, sunt pierduta...nu mai scap  :laugh2  asa ca mai bine ma abtin :D dar in gand tot ii zic ce am de zis...sau cu voce tare ca oricum nu ma aude nimeni  :laugh2

Nu le răspunde că nu mai scapi de ei.  :no2

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

sorina azi team sunat de doo ori si na raspuns nimeni,mai incerc?poti sa ma suni tu cand ai timp eu tin telefonul cu mine si cand fac baie ca e samsung xcover negru

Scunpulamea ai sunat tu doar de doo ori si na răspuns? :angry

Nu se poate.....si cu sansungu' ce ai? :shocked

Postat

P-asta nu am indraznit sa-l primesc...in gand i-am sugerat sa se futa singur daca are 28cm  :laugh2

post-98579-0-54757400-1424366264_thumb.jpg

Asta se simtea urmarit de ... elicoptere. Telefoanele sunt ascultate dar sms-urile nu sunt citite  :slap2   :laugh2  :laugh2  :laugh2

post-98579-0-86081700-1424366264_thumb.jpg   post-98579-0-29370800-1424366265_thumb.jpg

Mesaj in limba cocalaro-congo-patagoneza: post-98579-0-50711400-1424366265_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Era bine sa facilitezi o intalnire intre cel cu 28 (probabil din tastatura) si doritorul neprotejat...discretie maxima...

E plin pamantul de nebuni !!!

• Like 2
Postat

D-astea am cateva zeci in telefon, doar cu "buna" ... baga d-alea cu perle sa ne amuzam ;)

Postat

P-asta nu am indraznit sa-l primesc...in gand i-am sugerat sa se futa singur daca are 28cm  :laugh2

attachicon.gif9.jpg

Asta se simtea urmarit de ... elicoptere. Telefoanele sunt ascultate dar sms-urile nu sunt citite  :slap2   :laugh2  :laugh2  :laugh2

attachicon.gif10.jpg   attachicon.gif11.jpg

Mesaj in limba cocalaro-congo-patagoneza: attachicon.gif12.jpg

=)) =))

• Oras:bucuresti
Postat

Buna Sorina,

Vreau sa te rog ceva, desigur daca nu tederanjeaza.

Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.

Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania.

Merci te pup :-)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Buna Sorina,

Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.

Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania.

Aproape bine! Daca trimiteai sms era perfect. ;)

• Like 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, 

ai nemerit bine, e cea mai slaba din toate punctele de vedere.

Postat

Buna Sorina,

Orice e mai bine decat sa cauti pe forum,nu?

Postat

Am tot cautat..... si in afara de Ania ... nu prea am gasit; asa ca m-am gandit sa cer si ceva recomandari. Imi puteti recomanda voi ceva?

Si cand am spus slaba, m-am referit la kg putine :-)

Postat

Buna Sorina,

Sa-ti fac legatura cu ScuNpy?!? 

Cu placere, kiss u back :)

Postat

era una slaba si de kg dar cică a fătat si tre sa tina lăuzia. mai asteapta si tu pana i se termina ajutoru social pt copil si-ncepe foame

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...