tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Prietene, se numește "Sindromul penisului mic" și, dacă te vei informa cu ajutorul prietenului Google, vei afla răspunsul ideal la frământarea ta. Nu caut.Mai bine sa nu aflu ca am pula mica ))))) Lasa ca e bine asa )) Decat mare si cand vreau sa fut s-o ridic cu macaraua, mai bine mica si tare ))
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 14, 2015 Nu esti bolnav...si mie mi se intampla, la fel.Cred ca avem puli asemanatoare.Presimt ca o sa devenim buni prieteni, noi doi... Taci draq ma, editeaza repede pana nu vede Marean )))
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 14, 2015 Hai ca asta e clar ca trolleaza, nu are cum sa fie cineva asa prost. Don't feed the troll! Ei nu?!?! Asa credeam si eu si am avut niste surprize colosale de la niste persoane de la care nu as fi zis asa ca nu te mai mira, prostia nu are limite, tocmai de aceea studiul ei este ceva fascinant. Idiotii sunt uneori geniali Aloooooo, topicul cu puli este in alta parte, adica AICI, asta este topicul cu sms-uri
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 14, 2015 Taci draq ma, editeaza repede pana nu vede Marean ))) oly, ai vazut ce zice Sorina4you? Du-te pe topicul asta AICI!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2015 Some more... 1
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2015 Some more... Primului puteai sa-i raspunzi ca juma' de ora e 30 de minute )
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2015 Ei nu?!?! Asa credeam si eu si am avut niste surprize colosale de la niste persoane de la care nu as fi zis asa ca nu te mai mira, prostia nu are limite, tocmai de aceea studiul ei este ceva fascinant. Idiotii sunt uneori geniali Aloooooo, topicul cu puli este in alta parte, adica AICI, asta este topicul cu sms-uri Da, normal ca sunt extrem de multi idioti Asta parea mai dubios pt ca a aparut pe aici fix dupa ce ai publicat sms-ul ala cu "scunpy" si si-a ales exact nickname-ul asta. Pe langa asta parea ca propozitiile lui sunt scrise intentionat gresit, cu " doo", etc.. Dar nu exclud posibilitatea sa fie ATAT de prost
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 15, 2015 Primului puteai sa-i raspunzi ca juma' de ora e 30 de minute ) Eheeee, de multe ori imi sta raspunsul pe limba si ma mananca degetele dar experienta m-a invatat ca daca fac greseala sa raspund o singura data, sunt pierduta...nu mai scap asa ca mai bine ma abtin dar in gand tot ii zic ce am de zis...sau cu voce tare ca oricum nu ma aude nimeni 2
zimbabwe Reputație: 21 Postat Februarie 15, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 15, 2015 Eheeee, de multe ori imi sta raspunsul pe limba si ma mananca degetele dar experienta m-a invatat ca daca fac greseala sa raspund o singura data, sunt pierduta...nu mai scap asa ca mai bine ma abtin dar in gand tot ii zic ce am de zis...sau cu voce tare ca oricum nu ma aude nimeni Nu le răspunde că nu mai scapi de ei.
titilescu Reputație: 5166 Postat Februarie 17, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Februarie 17, 2015 sorina azi team sunat de doo ori si na raspuns nimeni,mai incerc?poti sa ma suni tu cand ai timp eu tin telefonul cu mine si cand fac baie ca e samsung xcover negru Scunpulamea ai sunat tu doar de doo ori si na răspuns? Nu se poate.....si cu sansungu' ce ai?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 19, 2015 P-asta nu am indraznit sa-l primesc...in gand i-am sugerat sa se futa singur daca are 28cm Asta se simtea urmarit de ... elicoptere. Telefoanele sunt ascultate dar sms-urile nu sunt citite Mesaj in limba cocalaro-congo-patagoneza: 5
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2015 Era bine sa facilitezi o intalnire intre cel cu 28 (probabil din tastatura) si doritorul neprotejat...discretie maxima...E plin pamantul de nebuni !!! 2
zwat Reputație: 279 Postat Februarie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2015 ma asteptam sa fie mult mai rau
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Februarie 19, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Februarie 19, 2015 Despre sms-ul asta nu am ce spune....Crea eu am specificat nu raspund la mesaje .. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 20, 2015 D-astea am cateva zeci in telefon, doar cu "buna" ... baga d-alea cu perle sa ne amuzam
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 "Ceau" e totusi ceva fin. Sunt curios in ce limba e
fisherman Reputație: 878 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 20, 2015 In italo-danubiano-pontica.. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 P-asta nu am indraznit sa-l primesc...in gand i-am sugerat sa se futa singur daca are 28cm 9.jpg Asta se simtea urmarit de ... elicoptere. Telefoanele sunt ascultate dar sms-urile nu sunt citite 10.jpg 11.jpg Mesaj in limba cocalaro-congo-patagoneza: 12.jpg =))
ramon8219 Reputație: 10 Postat Februarie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2015 Buna Sorina,Vreau sa te rog ceva, desigur daca nu tederanjeaza.Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania. Merci te pup :-)
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 20, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 20, 2015 Buna Sorina,Vreau sa te rog ceva, desigur daca nu tederanjeaza.Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania. Merci te pup :-) Aproape bine! Daca trimiteai sms era perfect. 5
Jilava College Reputație: 448 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 20, 2015 Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, Merci te pup :-)ai nemerit bine, e cea mai slaba din toate punctele de vedere.
borat80 Reputație: -336 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2015 Buna Sorina,Vreau sa te rog ceva, desigur daca nu tederanjeaza.Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania. Merci te pup :-) Orice e mai bine decat sa cauti pe forum,nu?
ramon8219 Reputație: 10 Postat Februarie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 20, 2015 Am tot cautat..... si in afara de Ania ... nu prea am gasit; asa ca m-am gandit sa cer si ceva recomandari. Imi puteti recomanda voi ceva?Si cand am spus slaba, m-am referit la kg putine :-)
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 20, 2015 Buna Sorina,Vreau sa te rog ceva, desigur daca nu tederanjeaza.Am tot cautat pe nimfomane, m-am tot documentat, am citit una alta si mi-am dat seama ca ai multa experienta in domeniul asta si cunosti multe fete.Te rog recomanda-mi si mie o fata "nice", cea mai slaba pe care stii, care face sex total; in afara de Ania. Merci te pup :-) Sa-ti fac legatura cu ScuNpy?!? Cu placere, kiss u back
Jilava College Reputație: 448 Postat Februarie 20, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 20, 2015 era una slaba si de kg dar cică a fătat si tre sa tina lăuzia. mai asteapta si tu pana i se termina ajutoru social pt copil si-ncepe foame
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum