Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Somalia
Postat

Clar, nu pricepi.

Scuze, nu are sens sa-ti explic. Spor! 

''Mamaaaa, dar ce s-a intamplat pe acest topic, a tunat si a fulgerat si a adunat frustratii obositii sa refuleze p-aici?!? ''

ce sa refuleze, maestre...refularea este un proces psihic interior, pe cand, la mintea maestrei emerite, si a ta, a refula merge inspre exterior.

ati priceput?

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Clar, scuze, respect! 

''Mamaaaa, dar ce s-a intamplat pe acest topic, a tunat si a fulgerat si a adunat frustratii obositii sa refuleze p-aici?!? ''

ce sa refuleze, maestre...refularea este un proces psihic interior, pe cand, la mintea maestrei emerite, si a ta, a refula merge inspre exterior.

ati priceput?

• Like 2
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

verb +  ''fi'' : sa poata fi, ar trebui sa fi, vei putea fi, etc.ia suna vreun lingvist, poate te scapa.

Nu prea e asa, colegule. Ce spui tu aici, ar merge in expresii de genul "ar fi trebuit sa fi ajuns la scoala", "ar fi trebuit sa fi mers la scoala".

"Ar trebui sa fi pe picioare" nu se scrie niciodata asa, cel putin nu in limba romana.

conjunctiv prezent, forma afirmativă şi forma negativă: Vreau să fii cuminte. Vreau să nu fii obraznic.

Eu zic sa te mai documentezi si vei vedea ca asa este.

Postat

Thug, daca tu ai verificat si este adevarat, atunci iti multumesc pentru corectare.

In alta ordine de idei, a fi frustrat si "a refula"(chiar ca nu ma pot aPtine si eu uMpic, sa studiezi psihologia si sa nu ai habar ce a aia a refula si a defula, e tragicomic) nu este chiar un termen peiorativ.Toti si toate, intr-un acces de orgoliu prostesc, arunca replica "esti frustrat (a)".Toti suntem mai mult sau mai putin frustrati, altfel am trai cu picior sau ambele in Nirvana, ca niste mici Buddha.

Ma tem acum ca psiholoaga, la cat de frustrata e, sa nu imi ia la puricat postarile vechi.Am postare lunga pe topicul cu si despre Thailanda, in care nu lipsesc greseli involuntare de gramatica si ortografie.

Sa speram ca nu e chiar atat de penibila.

Hai ca am refulat destul pe aici.

Va las cu sms-urile.

Numai bine.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

#ceimiplacedeastiacareseceartapeforumuldecurvesicurvaripentrugramatica,belimisearpulaingramaticavoastra........:))))))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

#ceimiplacedeastiacareseceartapeforumuldecurvesicurvaripentrugramatica,belimisearpulaingramaticavoastra........ :))))))

Te iubesc!

• Like 1
Postat

Thug, daca tu ai verificat si este adevarat, atunci iti multumesc pentru corectare.

In alta ordine de idei, a fi frustrat si "a refula"(chiar ca nu ma pot aPtine si eu uMpic, sa studiezi psihologia si sa nu ai habar ce a aia a refula si a defula, e tragicomic) nu este chiar un termen peiorativ.Toti si toate, intr-un acces de orgoliu prostesc, arunca replica "esti frustrat (a)".Toti suntem mai mult sau mai putin frustrati, altfel am trai cu picior sau ambele in Nirvana, ca niste mici Buddha.

Ma tem acum ca psiholoaga, la cat de frustrata e, sa nu imi ia la puricat postarile vechi.Am postare lunga pe topicul cu si despre Thailanda, in care nu lipsesc greseli involuntare de gramatica si ortografie.

Sa speram ca nu e chiar atat de penibila.

Hai ca am refulat destul pe aici.

Va las cu sms-urile.

Numai bine.

Prostavane, atat timp cat habar nu ai cum se conjuga verbul a fi si te mai si contrazici inainte de a deschide gura, spune totul despre tine. =))

Nu stiu care dintre noi vaneaza postarile celuilalt, nu-mi amintesc sa te fi bagat eu in seama vreodata, tu esti cel care nu are loc de mine, ti se pare prea mult pentru existenta ta trista ca o curva sa ai aiba si ceva minte... 

In mintea ta ingusta, un student in anul 1 la medicina, este medic?!? Studentul in anul 1 la drept este deja procuror?!? Sau cumva de aceea merg la scoala, sa se specializeze si sa invete conjugarea verbului a fi  :slap2

Mars inapoi la Ignore langa fratii tai la fel de imbecili ca tine...nu va certati intre voi daca nu va bag eu in seama, da? Aveti-va ca fratii, mancati-va cacatii  si intre doua inghitituri mai aruncati un ochi pe conjugari =)) =))

@Nasule, nu conteaza pe unde vorbim, conteaza cum vorbim. Cei ce scriu gresit si analfabet aici, scriu la fel si in alte situatii. Daca-i pui sa completeze o cerere de angajare, te iei cu mainile de cap...nu mai  functioneaza acest rationament conform caruia la piata ne purtam ca la piata si in societate suntem domni....domnii/doamnele STIU sa se exprime corect, asta reprezinta cartea lor de vizita.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daca-i pui sa completeze o cerere de angajare, te iei cu mainile de cap... 

Sa ramana someri ................ zic  :laugh2

Vizitator
Postat

sunt deja

Atunci sa le luam si somaju'  :laugh2

• Like 1
Postat

Ca sa "fi" somer ar "fii" trebuit, ca mai intai sa aiba un loc de munca...cine ar angaja astfel de specimene in afara de proprietarii de ferme din Sicilia?!?  :slap2

"A-ti" vazut perlele de la simulare, de anul acesta, nu?!?! E grava situatia insa sunt locuri destule la ferme...patronii asteapta :)

Postat

s-a DEFULAT academiciana!!!

atata timp cat vei continua sa faci pe desteapta, ma vad nevoit sa-ti amintesc ca esti proasta.

Check out.

Postat

Ca sa "fi" somer ar "fii" trebuit, ca mai intai sa aiba un loc de munca...cine ar angaja astfel de specimene in afara de proprietarii de ferme din Sicilia?!?  :slap2

"A-ti" vazut perlele de la simulare, de anul acesta, nu?!?! E grava situatia insa sunt locuri destule la ferme...patronii asteapta :)

sincer, de mult nu ma mai intereseaza aspectul asta,dar tare as vrea sa-i vad pe 'profesorii' care dau citate din Dex cum explica ei cu  cuvintele lor

Vizitator
Postat

sincer, de mult nu ma mai intereseaza aspectul asta,dar tare as vrea sa-i vad pe 'profesorii' care dau citate din Dex cum explica ei cu  cuvintele lor

Explica pa silent  :laugh2

Postat

Explica pa silent  :laugh2

Daca le-a taiat internetu' pula Dex,pui pariu ca nu au in casa?

Vizitator
Postat

Daca le-a taiat internetu' pula Dex,pui pariu ca nu au in casa?

La ce le trebuie  :laugh2

PS: Nu pun pariu  :no2

Postat

@Nasule, nu conteaza pe unde vorbim, conteaza cum vorbim. Cei ce scriu gresit si analfabet aici, scriu la fel si in alte situatii. Daca-i pui sa completeze o cerere de angajare, te iei cu mainile de cap...nu mai  functioneaza acest rationament conform caruia la piata ne purtam ca la piata si in societate suntem domni....domnii/doamnele STIU sa se exprime corect, asta reprezinta cartea lor de vizita.

Total de acord cu tine, dar să faceți analiză pe text pe 4 pagini este ùnPic cam mult...:)) repet, dacă omul s.a făcut înțeles prin ceea ce a vrut sa spună, nu cred că mai trebuie despicat firul în 12...și tu și alții și eu mai greșim, suntem oameni prin urmare suntem supuși greșelii...:)

Postat

"Total de acord cu tine, dar să faceți analiză pe text pe 4 pagini este ùnPic cam mult...:)) repet, dacă omul s.a făcut înțeles prin ceea ce a vrut sa spună, nu cred că mai trebuie despicat firul în 12...și tu și alții și eu mai greșim, suntem oameni prin urmare suntem supuși greșelii"

Tocmai, de ce sa aduci in deradere oameni pe care nu ii cunosti?

Ce castigi, daca faci caterinca de niste mesaje text?

Eu nu am nimic personal cu femeia asta, insa replicile mele la postarile ei sunt raspunsuri la comportamentul ostentativ pe care il are.

Sunt absolut convins ca sunt femei in aceasta industrie, poate chiar prezente pe acest forum, care, pe langa faptul ca au educatie, sunt cultivate si cu bun simt, nu braveaza pe forum.

Nu zbiara in gura mare, nu se lauda cu facultatile lor, nu vaneaza greseli de gramatica.

Dar asta e, atunci cand ai nevoie de clienti si atentie, faci gura mare.

Daca functioneaza, intrebati-o pe academiciana.Plus inca 2-3 care ii emuleaza strategia.

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

"Total de acord cu tine, dar să faceți analiză pe text pe 4 pagini este ùnPic cam mult... :)) repet, dacă omul s.a făcut înțeles prin ceea ce a vrut sa spună, nu cred că mai trebuie despicat firul în 12...și tu și alții și eu mai greșim, suntem oameni prin urmare suntem supuși greșelii"

Tocmai, de ce sa aduci in deradere oameni pe care nu ii cunosti?

Ce castigi, daca faci caterinca de niste mesaje text?

Eu nu am nimic personal cu femeia asta, insa replicile mele la postarile ei sunt raspunsuri la comportamentul ostentativ pe care il are.

Sunt absolut convins ca sunt femei in aceasta industrie, poate chiar prezente pe acest forum, care, pe langa faptul ca au educatie, sunt cultivate si cu bun simt, nu braveaza pe forum.

Nu zbiara in gura mare, nu se lauda cu facultatile lor, nu vaneaza greseli de gramatica.

Dar asta e, atunci cand ai nevoie de clienti si atentie, faci gura mare.

Daca functioneaza, intrebati-o pe academiciana.Plus inca 2-3 care ii emuleaza strategia.

pre_1424890487__0zt8b6.jpg

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

@pisic jmecheru'la toți, se știele pă sistem....:)))

post-3169-0-78540300-1424890800_thumb.jpg

post-3169-0-18215500-1424890822_thumb.jpg

post-3169-0-07446600-1424890837_thumb.jpg

post-3169-0-64230600-1424890851_thumb.jpg

post-3169-0-87156200-1424890872_thumb.jpg

post-3169-0-44874500-1424890888_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Partea a II a...:)))

post-3169-0-63440800-1424890965_thumb.jpg

post-3169-0-14059400-1424890977_thumb.jpg

post-3169-0-65263900-1424890993_thumb.jpg

post-3169-0-16910200-1424891009_thumb.jpg

post-3169-0-23676100-1424891024_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...