dwk054 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2011 Postat Iunie 23, 2011 Am contactat-o. A venit la mine la hotel cu "vara" ei pentru un duo. AM dat banii si au plecat cu ei. Teapa pentru mine.Oricum pozele nu sunt ale ei - mi-a trimis poze "adevarate" si am mers inainte cu intalnirea ca arata bine si asa.Oricum, eu am luat teapa...am invatat minte sa am incredere in curve romanesti...de acum merg numai cu cele verificate. Am contactat-o. A venit la mine la hotel cu "vara" ei pentru un duo. AM dat banii si au plecat cu ei. Teapa pentru mine.Oricum pozele nu sunt ale ei - mi-a trimis poze "adevarate" si am mers inainte cu intalnirea ca arata bine si asa.Oricum' date=' eu am luat teapa...am invatat minte sa am incredere in curve romanesti...de acum merg numai cu cele verificate. [/quote']daca mai stiti site-uri pe unde as putea sa pun anuntu, sa-mi ziceti ...ca sa se fereasca si altii de suzana si vara-sa....oricum povestea ei este ca a parasitu iubitul in Italia si acu sufera...am si pozele ei adevarate...ar trebui sa le pun pe aici...
Vizitator lagagici Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2011 Postat Iunie 24, 2011 Mai dar tu crezi ca a fost colega de banca cu noi sa o stim doar asa dupa un nume de scena? Posteaza si tu nr. de telefon ca sa se poate feri oamenii, eventual pune si niste poze si detaliaza de ce e teapa ... ce a facut, ce a zis ca face si n-a facut, etc. etc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum