Sari la conținut

Stefy 0725617942

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Dragute poze, sa schimbat foarte mult, daca nu ma insel era animatare in trecut dar nu arata la cum arata acum.

• Oras:Ploiești
Postat

Hello. Mi-ați simtit lipsa?!Luna viitoare revin la munca...Voi revenii cu detalii ...

~~~~°°•pupici dulci•°°~~~~

• Like 3
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Am si eu cateva intrebari. Ai locatie ? O actualizare de servicii si preturi se poate ? Care este nr de tel la care poti fi gasita ? Cateva poze noi poti sa pui ?

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Chiar e greu citiți? Câteva postări mai sus spune că folosește același număr, ca revine în curând (de regulă anunță aici) si din recenziile anterioare reiese ca nu are locație.

Dacă va e așa greu cu cititul, eu zic sa va lăsați si de futut. Nu e pentru voi. E dificil, trebuie să dați din cur, obosiți.

• Like 3
Postat

Bună seara. Am revenit cu cateva detalii despre programul meu. Duminică (24) voi avea cateva ore libere dupa amiaza iar luni la fel . De marţi voi fi plecata o săptămână dupa care voi fi disponibila in orice zi (cu excepţie week-end-ul) . Locatie nu am,fiindcă nu am foarte mult timp sa fac curat după fiecare client ..iar eu ador curatenia. Pretul va rămâne acelaşi . Va multumes... Pupici

• Like 2

Postat

Bună seara. Am revenit cu cateva detalii despre programul meu. Duminică (24) voi avea cateva ore libere dupa amiaza iar luni la fel . De marţi voi fi plecata o săptămână dupa care voi fi disponibila in orice zi (cu excepţie week-end-ul) . Locatie nu am,fiindcă nu am foarte mult timp sa fac curat după fiecare client ..iar eu ador curatenia. Pretul va rămâne acelaşi . Va multumes... P

Bine ai re venit printre noi  abia astept sa te cunosc pup toate cele bune :hug1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...