cheloox Reputație: 2189 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2015 Am trecut si eu prin aceasta locatie in urma cu vreo 2 saptamani.Am fost intampinat de o bruneta superba, inalta. Initial m-am programat telefonic pentru 1 finalizare, dar dupa ce am vazut-o am extins la 1 ora. La o finalizare parca era limitare de timp de 20 min si nu vroiam sa plec asa repede Spunea ca mai are o colega dar eu nu am vazut-o atunci. Parca se putea si cunni pt 50lei extra.Am facut un dus rapid si apoi am urcat in camera de sus pentru actiune.Fata: 9+ (sa nu fie 10)OP: 7 (protejat si se ajuta mult de maini)NP: 9GFE: 6 (not so much)Atitudine: 9Igiena: 10Locatie: 9 (eu am fost noaptea, dar ziua nu pare ff discreta)Cadou: 250 15
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 Au aparut acum la Sibiu...
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Decembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2015 topic ? nu le-am gasit la Sibiu pe nici un numar ?
Vizitator cuni Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2015 Postat Decembrie 15, 2015 Au trecut doua luni de atunci...au avut anunt in ziarul De toate pentru toti.
dumitrufarcas Reputație: 3 Postat Decembrie 20, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 20, 2015 fetele aceste isi merita banii...da nu naspeturile de pe fagului 28... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum