Sari la conținut

Anca -- > telefon 0748514773

bc67

Postări Recomandate

• Oras:Rom.
  • Oras:Rom.
Postat

Disponibilă! :*

alexandrabc = IoanaA

'' monument '' de inselaciune , scrie pe '' fruntea '' ta 

• Like 2
  • Oras:Bacau
Postat

Cretinel,momente de prostie full-time scrie pe fața ta,Ioana e colega mea,dar dat fiind ca idiotul de cucu71 mi-a șters contul,postez de pe contul ei. Dar ar fi mai bine sa îți vezi de treaba ta,sa-ți faci o laba trista si sa plângi pentru ca ești prost. Si încă ceva,dacă îmi ridic topicul,scriind ca sunt disponibilă,nu te gândi ca nu am clienți,dar sunt niște persoane de nota 20,nu se apuca si mănâncă rahat pe forum,oamenii vin,își fac treaba si pleacă multumiți. Va urez o zi buna tuturor! :*

Postat

Da ce atitudine ai vrea sa am cu tine ma dacă ești dobitoc si habar nu ai sa vorbești? Primești ce oferi,sa știi asta,dacă nu îți schimbi tu comportamentul,vei fi tratat cu hârtie igienica la gura tot restul vieții. ;)

Postat

Prostul de cucu,el spune,tot el rade,n-ai ce așteptări sa ai de la el... Știe sa șteargă conturi,asta arată cât e de deștept. Pentru tine nickname-ul cucu71 e reprezentativ,te caracterizează,dar era mai bine decât acum,pot spune ca ar fi fost perfect dacă aveai nickname-ul "pula71",atunci erai tu in toată splendoarea ta. Îți urez sa mori. :))

Postat

Mahalagioaica e ma-ta aia care te-a crescut in camere din chirpici si te-a învățat sa urăști femeile. Ești unul dintre cele 6.5 miliarde de locuitori ai planetei pământ. Restul de 500.000.000 nu te concep ca pe un om,o persoana,ci ca pe o entitate a prostiei. Nici eu nu te voi mai bagă in seama,ești ireparabil.

Postat

Fugiți de un gay prost! Nu condamn orientarea sexuală a nimănui,dar asta bubuie de prostie. Aici inchei subiectul cu privire la un idiot. O zi frumoasa tuturor!

Postat

Mai fa-ți un cont si denumește-l "cucu cel cu 4 conturi",burtosule! :))

• Oras:Romanica
Postat

Evitati mahalagioaca ...

Mare adevar , ai spus .

• Like 2
Postat

Fugiti de o mahalagioaca ...

fugim , fugim 

• Like 2
Postat

Ce prost ești cucule,îmi postezi simultan pe cele 2 topicuri ale mele,de pe cele 2 din 3 conturi ale tale. Urmează sa postezi si de pe contul cu men66. Cum sa fii atât de prost si sa te dai de gol așa ușor?

Postat

Ce prost ești cucule,îmi postezi simultan pe cele 2 topicuri ale mele,de pe cele 2 din 3 conturi ale tale. Urmează sa postezi si de pe contul cu men66. Cum sa fii atât de prost si sa te dai de gol așa ușor?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...