juniormorais Reputație: 94625 Postat Mai 25, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 25, 2017 Cat de nebuna tre sa fii , sa raspunzi/intrebi ceva de acu 7 ani? Adplm Las-o, nene. Dacă atât o duce pe ea capuuu.Și pe urmă tot ea se supără că o iau unii la miștouri, pe aici.Sunt de apreciat, totuși, ăștia care au timp, caută și dau Up la tot felul de topice deschise acum 6 sau 7 ani
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 25, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 25, 2017 esti sau nu esti tatal?Copilul e deja la scoala ! 😂
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Te aștepți să îți răspundă cineva care nu a mai intrat pe siteul acesta de 7 (șapte) ani ?da
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Copilul e deja la scoala ! 😂stii tu?
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 25, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 25, 2017 Las-o, nene. Dacă atât o duce pe ea capuuu.Și pe urmă tot ea se supără că o iau unii la miștouri, pe aici.Sunt de apreciat, totuși, ăștia care au timp, caută și dau Up la tot felul de topice deschise acum 6 sau 7 ani asa si?
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Mai 25, 2017 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Mai 25, 2017 stii tu?Cam raspunzi la toti..nu ti de pare ca esti cam obraznică ?
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 25, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Mai 25, 2017 esti sau nu esti tatal? Te aștepți să îți răspundă cineva care nu a mai intrat pe siteul acesta de 7 (șapte) ani ?S-a revoltat cand a vazut cum au trecut anii 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum