Sari la conținut

Tarie

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

A iesit o tzuica anu asta................. :no2

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat

A iesit o tzuica anu asta................. :no2

nu te cred!

dovedeste-mi!!!

10q

Vizitator
Postat

nu te cred!

dovedeste-mi!!!

10q

Hai pe la mine  :beex2

• Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

Primu' Ruman cu alambicu in rond la Alba Iulia

Ce draq scrie Mareane pe autorizatia ta de parcare ?

Vizitator
Postat

Primu' Ruman cu alambicu in rond la Alba Iulia

Ce draq scrie Mareane pe autorizatia ta de parcare ?

DALLI (Udrea&Cocos)

• Like 2
Postat

Chivas 18

Maestre, la noi la tzara se zice ca vinul, taria si fetele sunt experiente profund sociale si profund subiective. Depind foarte mult de ocazia cu care le "folosesti", de anturaj, de "mood" si de cativa factori pe care noi pulimea nu stim sa ii definim - ne multumim sa ii traim din cand in cand.

Deci raspunsul nu poate sa fie simplu... Spre exemplu o anumita palinca de pruna, bauta pe valea izei, cand ai 19 ani, o fata superba langa tine si in fatza un foc pe care se prajeste slana intr-o tepusa (iar untura picura in painea de casa)... cum poti sa judeci asta?

In zona colinara din sud-vestul frantei, dupa o sampanie aperitiv, un sparanghel tras in unt cu un pic de usturoi, un copanel de rata confiata stropit cu Chateauneuf du Pape si un choux a la creme ai sa fii convins ca nu e tarie mai buna decat un armagnac de 12 ani.   

Italienii se jura pe grappa, scotienii pe whisky (si daca ai gustat macar un Glenlivet sau Glenfiddich intelegi de ce), americanii pe Bourbon (si exista bourbon si dincolo de jack daniels...).Iar intr-o camera saracuta de camin studentesc am trait cea mai fabuloasa experienta, icre negre brute, proaspat sosite de la Dunare, mancate cu o singura lingura din borcanul de 800 si stropite cu o Stolichnaia rece ca gheata...  

deci imposibli de spus care e cea mai buna tarie. sa fim fericiti ca exista atatea si ca le putem savura pe toate. sanatosi sa fim.

cele (fete) bune!

• Like 7
Vizitator
Postat

Tanita

Sa ai grija de baieti ....io ma bag pa stand by  :laugh2

Postat

Maestre, la noi la tzara se zice ca vinul, taria si fetele sunt experiente profund sociale si profund subiective. Depind foarte mult de ocazia cu care le "folosesti", de anturaj, de "mood" si de cativa factori pe care noi pulimea nu stim sa ii definim - ne multumim sa ii traim din cand in cand.

Deci raspunsul nu poate sa fie simplu... Spre exemplu o anumita palinca de pruna, bauta pe valea izei, cand ai 19 ani, o fata superba langa tine si in fatza un foc pe care se prajeste slana intr-o tepusa (iar untura picura in painea de casa)... cum poti sa judeci asta?

In zona colinara din sud-vestul frantei, dupa o sampanie aperitiv, un sparanghel tras in unt cu un pic de usturoi, un copanel de rata confiata stropit cu Chateauneuf du Pape si un choux a la creme ai sa fii convins ca nu e tarie mai buna decat un armagnac de 12 ani.   

Italienii se jura pe grappa, scotienii pe whisky (si daca ai gustat macar un Glenlivet sau Glenfiddich intelegi de ce), americanii pe Bourbon (si exista bourbon si dincolo de jack daniels...).Iar intr-o camera saracuta de camin studentesc am trait cea mai fabuloasa experienta, icre negre brute, proaspat sosite de la Dunare, mancate cu o singura lingura din borcanul de 800 si stropite cu o Stolichnaia rece ca gheata...  

deci imposibli de spus care e cea mai buna tarie. sa fim fericiti ca exista atatea si ca le putem savura pe toate. sanatosi sa fim.

cele (fete) bune!

Nu spui rau deloc, eu ma refeream la papilele tale, ele ce spun ?

Postat

Papilele mele spun nu la tarie....nu pot!

M-am facut muci cu palinca, nu mai vreau, never!!!

Vezi ca e topic si pentru tine.

Am deschis cutia pandorei ...

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Best I had: Aberfeldy 21 single malt urmat de Glenfiddich 18, tot single malt (de asta mai am vreo doua degete...)

Ce-as vrea sa gust: Yamazaki 25+ :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...