Sari la conținut

noi in zona grigorescu..pt putine zile

Postări Recomandate

Vizitator cuni
Reputație: 0
Postat

ne gasiti in zona grigorescu..daca o sa venim la sibiu o sa te anuntam sa ne aduci ceva martisoare mai consistente :))

ne gasiti in zona grigorescu..daca o sa venim la sibiu o sa te anuntam sa ne aduci ceva martisoare mai consistente :))

Desigur,stimata doamna. Dorinta dumneavoastra pentru mine-i lege.Cu deosebita placere va pot oferi cate un martisor cash consistent plus o sticla de sampanie frantuzeasca. Daca doriti,va pot trimite chiar un avans,ca sa fie mai sigur.

Vizitator vali2cta
Postat

Si eu m-am pregatit sa va astept

post-45081-0-16940800-1424466496_thumb.jpg

• Oras:cluj
Postat

oooo...multumim baieti...nu e nevoie sa platiti in avans ca daca ne hotaram venim si va anuntam..nu vrem sa luam buchetele astea "inverzite" in avans si apoi sa nu va putem onora cu prezenta

Postat

e parerea fiecaruia..dar e momentul sa va zic si eu ceva: daca tot ati venit la noi ati vazut vreuna dintre noi de 1,5m cum a scris unul dintre clienti la recenzii? eu zic ca avem 1,70m...iar pentru cei care tot scriu minciuni ii rog sa nu mai scrie doar pt ca nu vreau sa fac sex normal neprotejat..aici ziceti ca suntem nespalate dar cand veniti la noi sunteti disperati sa ne futeti fara prezervativ..ati zis ca nu avem lubrifiant si culmea avem pentru ca amandoua suntem stramte si la inceput deci daca l-am folosi ar fi in avantajul nostru dar poate voi cautai fete mai "largi"..sa nu mai zic ca nu vreti sa simtiti nicio placere si normal ca dati banii degeaba pt ca atunci cand va vine sa va terminati ziceti stop sau schimbati pozitia numai sa mai dureze putin ..as putea sa scriu asa  foarte multe dar deocamdata e de-ajuns..in plus nu va obliga nimeni sa veniti ..noi ne spalam complet dupa fiecare client, iar cel care a anticipat ca nu ne-am spalat ca a venit un alt client da, a venit un alt client da a venit la colega asta nu inseamna ca era nespalata cum a tras el concluzia asta fara sens ..care vor sa vina ii asteptam care nu mai st destule fete..va pup si va doresc un weekend placut

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

ne plac baietii cu fantezii... :sheep

:onloo :onloo :onloo lasa fanteziile, zii " ne plac baietii cu bani"

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

e parerea fiecaruia..dar e momentul sa va zic si eu ceva: daca tot ati venit la noi ati vazut vreuna dintre noi de 1,5m cum a scris unul dintre clienti la recenzii? eu zic ca avem 1,70m...iar pentru cei care tot scriu minciuni ii rog sa nu mai scrie doar pt ca nu vreau sa fac sex normal neprotejat..aici ziceti ca suntem nespalate dar cand veniti la noi sunteti disperati sa ne futeti fara prezervativ..ati zis ca nu avem lubrifiant si culmea avem pentru ca amandoua suntem stramte si la inceput deci daca l-am folosi ar fi in avantajul nostru dar poate voi cautai fete mai "largi"..sa nu mai zic ca nu vreti sa simtiti nicio placere si normal ca dati banii degeaba pt ca atunci cand va vine sa va terminati ziceti stop sau schimbati pozitia numai sa mai dureze putin ..as putea sa scriu asa  foarte multe dar deocamdata e de-ajuns..in plus nu va obliga nimeni sa veniti ..noi ne spalam complet dupa fiecare client, iar cel care a anticipat ca nu ne-am spalat ca a venit un alt client da, a venit un alt client da a venit la colega asta nu inseamna ca era nespalata cum a tras el concluzia asta fara sens ..care vor sa vina ii asteptam care nu mai st destule fete..va pup si va doresc un weekend placut

Jura-te

Vizitator cuni
Postat

cui nu-i plac banii??? 

Elenei Udrea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...