pissy 30 Reputație: -1 Postat Februarie 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2015 Am citit un articol destinat celor care "fac ravagii" pe dif site-uri de socializare,cu mii de postari fara rost,intra in discutii cu alti membri de pe site fara sa aibe habar despre subiectul discutiei respective,fac tot ce le sta in putinta pt a fi bagati in seama,isi schimba tot timpul fotografia de profil,isi actualizeaza "starea"de n ori pe zi... Si Nimfomane.com e un site de socializare si de aceea nu duce lipsa de astfel de specimene (trolli) In articol mai scria ca,oamenii de stiinta au facut un studiu cu privire la pers.mentionate mai sus si s-a ajuns la concluzia ca din randul acestora fac parte cei care in viata reala au probleme legate de personalitate,la job nu vorbesc,acasa sunt"condusi"de neveste(cei casatoriti),nu au realizat nimic in viata,traumatizati in copilarie si multe alte exemple.Aceste persoane numai virtual se simt"importante",bagate in seama,de aceea vb mult(scriu),pt ca in realitate nu au voie sa se manifeste asa cum doresc. Voi ce credeti ? 1 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2015 Calculatorul si implicit mediile de socializare virtuale au devenit un "modus vivendi" pentru foarte multi tineri din ziua de azi.In timp, numarul acestora va creste si dependenta nociva fata de internet va conduce la indepartarea fizica a omului de om (vom sta in metrou cu castile pe urechi, conectati la un joc pe tableta, poate si cu niste ochelari 3d, fara sa mai vedem nimic in jurul nostru, un cunoscut care trece pe langa noi etc.).Un pas important ar fi constientizarea, in paralel cu supravegherea copilului si adolescentului in scopul asigurarii unei dezvoltari armonioase.Oricum, este dificil de gasit solutii, "drogul" oferit de viata virtuala (pe care multi o doresc tocmai pentru ca nu au viata reala) este foarte puternic! 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Februarie 18, 2015 pisy,ce ti-a zis-o marix. PS - daca tot m-ai intrebat si pemine,iti spun si eu parerea : du-te si te culca, nu mai sta pe net la ora 00.12 sa scrii prostii )) 2 3 Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2015 Nu am contrazis ideea prezentata, este chiar pertinenta, doar am exprimat propria perceptie asupra socializarii prin internet.Oly,se pare ca ne-a afecat si pe noi, uite cum stam pe forum se ne dam cu parerea despre una sau alta! Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Februarie 18, 2015 Eu acum plec, sa aveti o zi frumoasa ))) cu sau fara nimfomane.com PS- chiar acum am vazut la tv o stire despre dependenta de facebook....uh...bine ca m-a ferit " al de sus" )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2015 Procentajul urias al celor dependenti de spatiul virtual se regaseste cu precadere in randul tinerilor; fara sa realizeze isi irosesc cei mai frumosi ani din viata, pierd momente pe care nu le vor mai putea trai vreodata...este pacat, mare pacat! Rar am vazut oameni trecuti de 55-60 ani sa isi traiasca viata in mediul virtual. Inca nu am vazut prin metrou sau prin parc batranei cu casti conectati la vreo retea de socializare Si chiar daca ar face asta, ei nu ar mai avea mare lucru de pierdut, ei si-au trait copilaria, adolescenta...au trecut prin etapele specifice fiecarei varste intr-un mod real, nu virtual...pentru unii ar putea fi o buna solutie socializarea on line, astfel nu s-ar mai simti atat de singuri... Eu sunt de parere ca este ok ca fiecare sa incerce ce vrea el numai sa nu uite nicio clipa ca "exista o masura in toate" 1 Link spre comentariu
pissy 30 Reputație: -1 Postat Februarie 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Februarie 18, 2015 pisy,ce ti-a zis-o marix. PS - daca tot m-ai intrebat si pemine,iti spun si eu parerea : du-te si te culca, nu mai sta pe net la ora 00.12 sa scrii prostii )) -Marix a vazut realitatea in cele scrise de mine si a adus o completare.Nu am avut intentia ca tu sau alti membri de pe forum sa va simtiti lezati de continutul acestui topic.Alta problema este ca cei ce traiesc virtual ceea ce-si doresc sa traiasca real,nu recunosc acest lucru.E ca si cand i-ai spune unui alcoolic ca e alcoolic.Viata lor e atat de"neagra"incat spatiul virtual reprezinta totul pt ei. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 E dă bine 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2015 Partajează Postat Februarie 18, 2015 Indubitabil Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 Indubitabil Te spun Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Februarie 18, 2015 sa traiti bine Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 18, 2015 Cei care exista in spatiul virtual si se manifesta permanent, la un moment dat nu vor mai face fata intalnirilor fizice.Sunt multe cazuri si pe aici in care tinerii nu au curaj sa intalneasca o femeie... 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 sa traiti bineBàsescule, tu ești? De ești tu acela, nu te recunosc 1 1 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Februarie 18, 2015 Bàsescule, tu ești?De ești tu acela, nu te recunosc parca esti muma lu' stefan cel mare Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 parca esti muma lu' stefan cel mareParcă Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 18, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Februarie 18, 2015 Cei care exista in spatiul virtual si se manifesta permanent, la un moment dat nu vor mai face fata intalnirilor fizice.Sunt multe cazuri si pe aici in care tinerii nu au curaj sa intalneasca o femeie...Avem aici nenumărate cazuri in care se arata eroi in spatiul virtual da in realitate smulgi cu clestele o vorba de la ei. 1 2 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Februarie 18, 2015 Parcă daca si cu parca erea-ntr-o barca si s-au udat fleoarca Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 18, 2015 Lupii, vulpea si oitele. Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 18, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Februarie 18, 2015 Procentajul urias al celor dependenti de spatiul virtual se regaseste cu precadere in randul tinerilor; fara sa realizeze isi irosesc cei mai frumosi ani din viata, pierd momente pe care nu le vor mai putea trai vreodata...este pacat, mare pacat! Rar am vazut oameni trecuti de 55-60 ani sa isi traiasca viata in mediul virtual. Inca nu am vazut prin metrou sau prin parc batranei cu casti conectati la vreo retea de socializare Si chiar daca ar face asta, ei nu ar mai avea mare lucru de pierdut, ei si-au trait copilaria, adolescenta...au trecut prin etapele specifice fiecarei varste intr-un mod real, nu virtual...pentru unii ar putea fi o buna solutie socializarea on line, astfel nu s-ar mai simti atat de singuri... Eu sunt de parere ca este ok ca fiecare sa incerce ce vrea el numai sa nu uite nicio clipa ca "exista o masura in toate" Hehe http://nimfomane.com/forum/topic/38232-vreau-sex/?do=findComment&comment=653966http://www.fashion-id.ro/id-baieti/cluj/sebeni_cornel.html si e full netul cu acest id si username Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 18, 2015 E.T, on topic: Am trait vreo 3jde ani in lumea reala, m-am bucurat cat am putut de ce am gasit pe parcurs, dar pot spune ca am si anumite regrete (destul de nesemnificative), insa per total, e giusto ca am facut cam ce-am vrut, sa fie bine. Am trait destul de mult si in lumea virtuala, inca de cand incepuse nebunia cu mirc-ul(intalniri cu fete urate ori intalniri cu prieteni de bloc, care iti trageau vreo teapa ), Hi5-uri, Facebook...ce nu am halit vreodata la virtual a fost afisarea aia a vietii, cu poze si albume de prin concedii, cu tag-uri si bullshit-uri, cu poze cu farfurii cu spaghetti si fructe de lac, ori sky hoteluri la etajul 300.Neah...ce mi-a placut mie la virtual este ca poti sa ii spui muistului ca-i muist, fara sa te gandesti apoi ca-i posibil sa-ti iei o caramida in mufa, ori sa futi o caramdia in mufa sau sa-i rupi genunchii unuia cu-n baston telescopic, fiindca i-ai zis in fata muistului ca-i muist, in real life (intersectii, club, stadioane, parc, trotuare ).'Pe virtual' parca se accepta mai usor o insulta(reala de altfel), ii zici prostului ca este prost, se supara, dar nu are ce face, decat sa rumege insulta si poate sa se gandeasca la ea, poate chiar o ia de buna, iar apoi sa existe o mica speranta ca el va ajunge la concluzia ca este uMpic cam prost, si sa se schimbe 'in mai bine'...plus ca mai inveti o gramatica, o exprimare, o caterinca...atata timp cand nu faci nimic in exces, si iei ce-i bun din tot, n-are cum sa fie ugly, din contra! 'E de bine oricum tu sa nu iti faci probleme Toate cate au fost acum sunt fum si scrum, pe drum n-ai cumSa nu te intalnesti cu cinevaCare cu o mana sa-ti dea iar cu cealalta sa-ti ia.' 2 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 18, 2015 Hehe http://nimfomane.com/forum/topic/38232-vreau-sex/?do=findComment&comment=653966http://www.fashion-id.ro/id-baieti/cluj/sebeni_cornel.html si e full netul cu acest id si username Da, dar stie sa faca mancare fancy! Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 De ce-ule Sa-mi trag pula-n watermark -Ai o țuică de la mine! 2 1 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Februarie 18, 2015 De ce-uleFB_IMG_1424264117263.jpg Unde? Pe virtual sau pe real? 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 18, 2015 Unde? Pe virtual sau pe real? Live,că nu mi-e frică dă tine 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum