Sari la conținut

metoda "accidentul"

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

m-a sunat unu' pe fix acu' cateva minute si mi-a zis ca fiu-miu, care sta in Bucuresti, a facut accident de masina cu un puradel si ca el e avocatul lui 

mi-a cerut un numar de mobil si mi-a zis sa ma duc la banca sa-i trimit 2000 de euro ca sa-l scape de tigani si de politie

stiind despre ce e vorba, m-am prefacut ca sunt foarte panicat si i-am zis ca ii fac transfer bancar on-line, doar sa-mi dea numele, contul si numarul de card, cre' ca s-a prins ca nu pun botu' si a inchis

cum naiba as putea sa pun mana pe un jegos de-asta sau macar pe-un acolit de-al lui ?

• Oras:Bucovina
  • Oras:Bucovina
Postat

Puteai sa pui mana pe un acolit de al lui, daca spuneai ca ai banii si cum poti sa ii trimiti cat mai repede. El sigur avea un prieten la tine in oras, care poate sa vina in 5 minute dupa bani. Iar tu ca om ce nu doreste sa isi vada copilu' dupa gratii aveai doua posibilitati: 1 sunai la politie si se facea un flagrant si 2 sunai niste "bajeti" cu niste arme albe sau dupa preferinta alta culoare si puneai si mana si degetu' si picioru' si oo pe binevoitor. :clapp

Nu stiu totusi, ce e in capul celor ce pun botul asa de repede si trimit in unele cazuri mii de euro fara sa verifice stirea. :shocked

• Oras:pretutindeni
Postat

De regula, se suna din penitenciare ;)

Localizeaza apelul si du-te la el/ei la pachet :)

Cu un blat la penitenciarul respectiv, ceri vorbitor la masă,nu la geam....după, te descurci cà ești băiat mare :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cu un blat la penitenciarul respectiv, ceri vorbitor la masă,nu la geam....după, te descurci cà ești băiat mare :)

m-a sunat pe fix si nu pot localiza apelul, doar cu 1000 de hartii la compania telefonica, dureaza luni de zile

am vorbit cu un politist si mi-a zis sa fac o reclamatie, dar fara date precise e degeaba

• Oras:aer
Postat

CSI: Miami! :)...observ ca-ti plac serialele! :)

Postat

Las Fierbinți și Trozniți în NATO :) mă uit la ele și-n direct și-n reluare :)

Esti om mare, cu experienta de viata! Se vede! :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Doar 2000 ti-a cerut...ce fraier..trebuia sa inceapa cu 500 :)

Postat

m-a sunat pe fix si nu pot localiza apelul, doar cu 1000 de hartii la compania telefonica, dureaza luni de zile

am vorbit cu un politist si mi-a zis sa fac o reclamatie, dar fara date precise e degeaba

Fixu' e d-ăla cu disc??? =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

S-au ars mulți cu vrăjeala asta. E veche dar se pare că încă mai merge. Și se pare că majoritatea țeparilor sunt pușcăriași care se află încă în detenție dar au complici afară care scot banii fraierilor.

Pișa-m-aș pe morții și familiile morților lor de jeguri!

Postat

Peseu: vezi ca Marean ie iecspert in telefonia fixa =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

De pe numar de Vodafone, m-a sunat unu ca e de la Vodafone si ca acum cateva minute s-a facut o incarcare suspecta din contul meu in valoare de 400 de euro. Imi stia deja numele, baza de date Vodafone cu clienti s-a furat si e la liber pe net. Si aia Orange la fel.

M-am prefacut panicat. Mi-a zis sa bag un cod in timp ce vorbeam cu el ca sa primesc SMS cu o verificare daca s-a facut deja sau nu transferul banilor. Incepe sa-mi dicteze, *144#..., eu apasam 01440, se enerveaza asta ca bag codul gresit (aici nu m-am prins de unde stia el ce tastam eu). Ma repede sa fiu mai atent, il rog sa repete, se prinde ca m-am prins si inchide.

Dau mail la Vodafone sa raportez incidentul, ciuciu raspuns dupa o luna. Ii sun sa le dau informatia si oral, imi spune "noi nu putem lua nici o masura, trebuie sa apelati autoritatile competente".

Daca pe Vodafone ii doare-n pula ca astfel de indivizi le tarasc numele-n rahat... isi merita soarta.

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Vorbeam recent cu un amic militian de chestia asta. I au prins pe unii din Bucuresti care au "ars" in alte orase, aflate si la 200-300km departare. Puscariasii, aflati la Colibasi-Pitesti,

sunau si combinau, altii veneau cu taxiul sa colecteze banii. Aveau informatii beton, gen numar telefon RDS ( cine plm iti stie nr de fix?), nume, loc de munca, etc. Astia, de obicei sunau copiii si batranii.

Intrebarea e: de unde au informatiile astea?

• Like 1
Postat

De pe numar de Vodafone, m-a sunat unu ca e de la Vodafone si ca acum cateva minute s-a facut o incarcare suspecta din contul meu in valoare de 400 de euro. Imi stia deja numele, baza de date Vodafone cu clienti s-a furat si e la liber pe net. Si aia Orange la fel.

M-am prefacut panicat. Mi-a zis sa bag un cod in timp ce vorbeam cu el ca sa primesc SMS cu o verificare daca s-a facut deja sau nu transferul banilor. Incepe sa-mi dicteze, *144#..., eu apasam 01440, se enerveaza asta ca bag codul gresit (aici nu m-am prins de unde stia el ce tastam eu). Ma repede sa fiu mai atent, il rog sa repete, se prinde ca m-am prins si inchide.

Dau mail la Vodafone sa raportez incidentul, ciuciu raspuns dupa o luna. Ii sun sa le dau informatia si oral, imi spune "noi nu putem lua nici o masura, trebuie sa apelati autoritatile competente".

Daca pe Vodafone ii doare-n pula ca astfel de indivizi le tarasc numele-n rahat... isi merita soarta.

baiatu' e bun de angajat ca programator

Postat

Și pe noi de doare-n pulă de Vodafone și de modul lor de a-și trata clienții! E cel mai nesimțit operator de telefonie mobilă. Din partea mea, MULTĂ MULTĂ MUIE VODAFONE!

P.S. Eu folosesc 2 numere de tel dintre care unul e pe Vodafone, logic. :)))

Postat

Vorbeam recent cu un amic militian de chestia asta. I au prins pe unii din Bucuresti care au "ars" in alte orase, aflate si la 200-300km departare. Puscariasii, aflati la Colibasi-Pitesti,

sunau si combinau, altii veneau cu taxiul sa colecteze banii. Aveau informatii beton, gen numar telefon RDS ( cine plm iti stie nr de fix?), nume, loc de munca, etc. Astia, de obicei sunau copiii si batranii.

daca-i dai 100 de euro unui guster care lucreaza pe 8 milioane in orice ......shop iti da toata baza de date pe stick

• Like 5
Postat

daca-i dai 100 de euro unui guster care lucreaza pe 8 milioane in orice ......shop iti da toata baza de date pe stick

Se fura direct de la firmele de telefonie. Sau se scurg de la supermarketuri unde-ti lasi datele pentru tot felul de carduri de fidelitate. Sau iti fura facturile de utilitati din cutia de scrisori. Sau multe alte metode dar nu vreau sa dau aici idei altora.

• Like 1
Postat

Un angajat al retelei in cauza, e suficient....asta să le fie invatatura de minte abonatilor care la completarea contractului , detaliaza cu lux de amanunte si ce-au supt de la mamele lor :(

• Minus 1
Postat

Daca Snowden, care lucra pentru un subcontractor, a reusit sa plece cu atatea informatii de la NSA, va dati seama ce e prin supermarketuri, firme de telefonie, de utilitati, etc.

Postat

Se fura direct de la firmele de telefonie. Sau se scurg de la supermarketuri unde-ti lasi datele pentru tot felul de carduri de fidelitate. Sau iti fura facturile de utilitati din cutia de scrisori. Sau multe alte metode dar nu vreau sa dau aici idei altora.

ai uitat de banci, unde au cele mai detaliate baze de date despre clienti, inclusiv evaluarea activelor imobiliare si evolutia veniturilor clientilor, din sistemul bancar s-au dat afara peste 60.000 de oameni in ultimii 5 ani, unii n-au plecat cu stick-ul gol

• Like 2
Postat

ai uitat de banci, unde au cele mai detaliate baze de date despre clienti, inclusiv evaluarea activelor imobiliare si evolutia veniturilor clientilor, din sistemul bancar s-au dat afara peste 60.000 de oameni in ultimii 5 ani, unii n-au plecat cu stick-ul gol

Corect, uitasem complet.

Postat

Daca Snowden, care lucra pentru un subcontractor, a reusit sa plece cu atatea informatii de la NSA, va dati seama ce e prin supermarketuri, firme de telefonie, de utilitati, etc.

softurile de securizare ale datelor sunt foarte scumpe, nu de instalat, ci de intretinut si up-datat, toti si-au pus variante demo vechi de cativa ani si nu au mai cheltuit nimic, oricine are 2 parole de acces, de obicei 0000 sau 1234, poate scoate terabiti de date de-acolo

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...