Sari la conținut

doamna 45 ani. 0727950488

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Anunturi » Matrimoniale » Ea cauta partener

Doamna 45 ani,

Adaugat la data: 20 februarie 2015 09:39

Ultima actualizare: 20 februarie 2015 09:39

Pret: 0 RON

ContactContact: Daniela

TelefonTelefon: 0727950488

ContactE-mail: [email protected]

Doamna 45 ani,Detalii: noua in Ploiesti,matura cu experienta in arta sexului, sani mari nr 5,roscata cu fund bombat.Ofer companie intima domnilor interesati de servici de calitate.Cer si ofer seriozitate si discreti

Galerie fotoGalerie foto:

Doamna 45 ani,Doamna 45 ani,Doamna 45 ani,Doamna 45 ani,Doamna 45 ani,

Știe cineva ceva?

Postat

Poate s-a mutat de la Valcea !

Se pare ca mai are cel putin o colega in locatia de pe Maiorescu (daca nu sunt cumva mai multe actrite pe strada asta)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Doamna se mai plimba intre orase, mai are topice pe forum

Postat

In locatia de pe str. Ion Maiorescu cred ca sunt cel putin 4 fete ,inclusiv transexuala.Au acelasi pret,servicii asemanatoare,toate zic ca sunt poze reale si prima intrebare a lor este daca esti din Ploiesti si nu prea stiu sa-ti explice locatia unde se afla.Am intrebat pe fiecare in parte daca sunt singure in locatie si toate mi-au raspuns afirmativ.Si am mai observat ca nr. lor de telefon se termina cu duble si in fiecare oras unde au activat au avut alte nr.de telefon si la o cautare pe Google nu gasesti nimic cu numerele actuale,in schimb la o cautare pe nimfomane cu nr.de telefon avut in Valcea gasiti recenzii din mai multe orase despre ea.(vezi postarea lui razvan 1244) Eu unul am zis pas.

• Like 2
Postat

Sunat si eu,sex oral si normal, oral in funcție de igiena protejat/neprotejat...normal protejat, 69,normal in diferite pozitii...sex intre sani...finalizare pe corp...nu CIM...tariful 100 ron /finalizarea

Daca ajung fac recenzie

• Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste
Postat

asteptam raspuns de la fratele sangrilex :) se pare ca se lasa asteptat...am sunat eu insa nu mi-a raspuns, mi-ar fi placut o milf-a

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare