Sari la conținut

Aprecierea!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Poti sa apreciezi pe oricine, dar un om care sta pe picioarele sale nu are nevoie de asta. Pentru el aprecierea nu are nici o importanta. El se hraneste cu altceva, nu cu aprecieri.  Deprecierea sau critica ar putea deveni importante atunci cand sunt reale, sincere, pentru ca analizandu-te in urma criticii, poate ai putea schimba ceva.

Daca te uiti mai atent ai sa vezi ca si nevoia de a fi apreciat este tot o slabiciune a fiintei umane, la fel cu drogurile si alcoolul. Nevoia de apreciere poate deveni foarte usor un drog, ducand la dependenta de cel care te apreciaza si de starea de bine pe care ti-o creaza acesta. Astfel fie ca tu consumi droguri, alcool sau...aprecieri, in fiecare din aceste cazuri perceptia clara asupra realitatii se diminueaza si , da, traiesti intr-o lume placuta  dar nereala.

Total de acord,exista si un cost,cel care te apreciaza trebuie sa fie un om capabil,un om de caracter,sa cunoasca bunele maniere,si sa fie si un bun psiholog,de asemenea sunt incurajari care-l ajuta pe OM sa fie mai creativ in munca lui... :2qm40hg

• Oras:Burj Khalifa
Postat

Aprecierea o pot face doar oamenii educati, altruisti si responsabili.

Din pacate "datul cu parerea" si "bagatul in seama" sunt vectorii care mobilizeaza comunicarea, mai ales in spatiul virtual. Exemple sunt nk pe acest forum. Activitatea de trolling hraneste oamenii flamanzi dupa comunicare, dar si dupa apreciere, ignorand valoarea de feed-back cu cea de self-esteem.

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Cel mai corect ar fi sa n-ai nevoie de aprecieri, daca ti se fac aprecieri sa nu le iei in considerare si sa nu compari oamenii intre ei (in educati si needucati, altruisti si nealtruisti etc.) si nici pe tine sa nu te compari cu alti oameni. Eu zic ca asta este cel mai bun mod de a trai.

De zeci de ori in viata mea am intalnit oameni altruisti, dar care in scurt timp s-a dovedit ca nu erau asa, educati , dar care in scurt timp s-au dovedit needucati etc. In spatele unei aprecieri de cele mai multe ori sunt interese ascunse si cu una sau mai multe aprecieri plasate in momentul potrivit poti obtine ceea ce doresti ca mai apoi sa intorci spatele.

• Like 1
Postat

Cel mai corect ar fi sa n-ai nevoie de aprecieri, daca ti se fac aprecieri sa nu le iei in considerare si sa nu compari oamenii intre ei (in educati si needucati, altruisti si nealtruisti etc.) si nici pe tine sa nu te compari cu alti oameni. Eu zic ca asta este cel mai bun mod de a trai.

De zeci de ori in viata mea am intalnit oameni altruisti, dar care in scurt timp s-a dovedit ca nu erau asa, educati , dar care in scurt timp s-au dovedit needucati etc. In spatele unei aprecieri de cele mai multe ori sunt interese ascunse si cu una sau mai multe aprecieri plasate in momentul potrivit poti obtine ceea ce doresti ca mai apoi sa intorci spatele.

daca-i fi ermit poate, dar intotdeauna vine Morpheus si-ti zice : Neo,

• Like 1
Postat

Gurita parca e mai senzuala,pentru furnicatura penisului tau,parerea mea  :blushing2 (nu inseamna neaparat ca sunt o vitelusa,doar mai curajoasa)...

Perfect adevărat! :hihat

:kiss3

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Asa cum exista DOMNI, la fel exista si DOAMNE.

Spre exemplu, apreciez sinceritatea unei doamne care-mi spune ca la orele 14.00 si 15.30 are programari, in conditiile in care eu as fi dorit la 15.00 (30 min).

...asta nu se poate traduce decat prin respect pentru mine, in acel moment un necunoscut!

Respectul merita apreciat!

• Like 4
  • Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

Si un alt exemplu,saptamana asta am fost vizitata de un Domn,care a venit pentru prima oara,ascunzand la piept un fir de "trandafir rosu",ma emotionat /surprins placut,(astazi s-a si repetat vizita cu aceeasi surpriza)... Continui la infinit sa repet,exista DOMNI !!! :*

Mai ESTE domni, se zice, ca e sub 50.

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Tu nu esti obligat sa ai nevoie de aprecierea mea, cand acest sentiment curge din privirea mea frumoasa.
  • Like 32
  • Minus 7
Postat

Mai ESTE domni, se zice, ca e sub 50.

Exista,incepand de la 18 ani pana la 80....trebuie doar sa ai simt / auz dezvoltat / rabdare ,inainte de invitatia in propria casa,asta inseamna mare importanta -conversatiei telefonice-parerea mea personala.. :blushing2  :blushing2

• Oras:-----------
Postat

Marix, on 20 Feb 2015 - 10:47, said:snapback.png

Aprecierea apare in momentul in care (simti ca) pierzi persoana de langa tine!
Atunci esti fortat de imprejurari sa evaluezi situatia si iti dai seama ce ai pierdut/castigat.

si de fiecare data impricinatu este de sex masculin iar dumneaei ca de obicei, nu are nici o vina :) , si uite asa, am ajuns stapanii si geniile pustii ale lumii   :no2 (... de dincolo  nici atata)

• Like 1
Postat

Adevarat,frumos ar fi la timp.... :blushing2

in cazul tau sau de fata, tine de politete si nu poate dura, in cazul unei relatii tine de start si ea nu mai vine niciodata daca startul e tot...cumparare de servicii sau planificari fara ... plus ca o femeie care refuza sa-si satisfaca barbatul in pat e din start o anomalie cu care numai un naiv se implica sentimental, adica sa-i fie si recunoscator (pt ce?)

• Like 1
Postat

plus ca relatiile ar fi bune, dar cum tinerii sunt captivii parintilor suficienti ani, pana devin ca si ei (psihopati), atunci e normal sa apara relatii de cuplu care nu sunt altceva decat o prostitutie pe viata (ucigatoare) care aduce doar satisfactii de ordin tert, cv-uri, acumulari de bunuri, si nu vreo comuniune in doi plus ca tot din obligatii sociale apare al treilea (copilul) .... ca da bine la public si uite asa, apare .... fiica mea ....ma fia (careia vrand nevrand ii devenim recuno******ri)

• Like 2
Postat

Pupa mama de matica,mumoasa  :yummy

multi pisoi de lapte, putine dădace, prea multe pisici turbate, să vină veterinaru cu starilizarea

• Like 2
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

multi pisoi de lapte, putine dădace, prea multe pisici turbate, să vină veterinaru cu starilizarea

Si totusi, te uiti in oglinda si speri sa apara "mata" in spatele tau

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

:* Aprecierea poate schimba viata unei persoane.Cuvintele de apreciere au viata lunga si costa putin.Cu toate acestea,oamenii,in general nu se apreciaza unii pe altii.

Daca cei care formeaza un cuplu ar sti sa se aprecieze in mod real ar avea sansa sa experimenteze tot mai mult implinirea reciproca(acel intreg-completarea).

Intrebarea este de ce nu apreciaza oamenii anumite lucruri bune???

- Datorita  egoismului si lipsei de cunoastere!!!

P.S-astept pareri reale,

Incep EU,prin a recunoaste si persoana pe care o apreciez foarte mult,indiferent de comentarii,(am mai multi / multe),pe DINOZAURUL. :* 

Aprecierea apare in momentul in care (simti ca) pierzi persoana de langa tine!

Atunci esti fortat de imprejurari sa evaluezi situatia si iti dai seama ce ai pierdut/castigat.

Mi se par raspunsurile corecte , omul invata din greseli.

• Like 1
Postat

Care apreciere? Ne indragostim si urmatorul prim pas este sa schimbam persoana iubita in ceea ce ne dorim noi. Despre ce vorbim ?

• Like 2
Postat

Se mai intampla cateodata sa nu fim constienti cat de mult ne apreciaza unii

• Like 1
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Sa aveti o zi frumoasa  .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Amada ce zice ? :))))

Ea deja a fugit de vreo trei barbati din astia, ca cica voiau sa o futa :))

Asadar, nu este adevarat :))

• Like 1
  • Minus 3

Reputație: 9109
Postat

Timpul este cel mai mare dusman,nu avem timp sa-i cunoastem pe cei din jur,dar si egoismul isi spune cuvantul,pentru ca suntem mai deschisi sa vorbim de rau pe cineva decat sa-i aratam partile bune,interlocutorii sunt mai deschisi pentru barfe decat  pentru apreciere. :blushing2

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...