Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

• Oras:France
  • Oras:France
Postat

Hy Samara, Sooo nice ! Do you speak english please, for a guy from france ?

Kisses

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

pe pusca?

pe sub pusca..
Vizitator samara.esc
Postat

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Astazi ma gasiti la birou pana la ora 21va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup si va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-32003600-1468335803_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Buna baietii astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag pana la ora 21va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-91949600-1468500627_thumb.jpg
  • Oras:Qatar
Postat

Proaspat ajuns acasa dupa intalnirea cu Samara... O intalnire reusita.

Sunat, mi-au fost transmise toate detaliile si am purces catre zona de tragere.

Locatia bine cunoscuta, am fost intampinat de gagicuta si invitat la bucatarie sa fumam o tigara. Am fumat, am stat de vorba si am cunoscut-o si pe Maya, la fel o prezenta agreabila.

Am patruns in camera de actiune, dar intai am fost intrebat daca vreau la dus, dar am refuzat, doar ce ma pregatisem pt asta.

Actiunea a inceput cu un oral corespunzator, neprotejat, de nota 7. Acord nota asta pt ca am intalnit si mai bine.

Normalul a decurs un timp scurt deoarece eram cu hormonii in aer dupa oral si dupa imaginea fundului impreuna cu lenjeria intima. Am finalizat in balonas, am mers la bucatarie pt doua tigari si am revenit.

Iarasi oral, de data asta nota 8, mult mai atenta la zonele adiacente. Ulterior lady on top, doggy, si iarasi oral...dar din pricina oboselii nu am reusit sa capitulez a doua oara. Insa nu imi pare rau.

Ca si GFE: Samara este o prezenta agreabila, usor copila, ii place ce face si incearca mereu sa te faca sa te simti bine cu ea. Cand am ajuns eu, era foarte suparata deoarece se certase cu un confutador de pe forum caruia cica i-a dat teapa, dar nu a putut sa il primeasca din cauza ca a cazut in baie si nu se putea misca, asta la ora cand voia confudatorul...(mi-a aratat si mesajele in care se scuza pt incident si ca ii pare rau ca nu a putut sa il primeasca) Eu am ajuns mai tarziu si cu mine a fost ok, desi se plangea putin ca o doare. Deci, recenzia ce va urma, daca va urma, dupa a mea, probabil va fi una destul de rautacioasa dar va spun sa nu o luati in seama.

Sa recapitulam:

Baie: nu am vizitat.

Dormitor: 9, aer conditionat si pat mare.

Aspect Samara: skinny, micuta, dar are un fundulet frumusel tare...Acord nota 8.

Oral: 7 primul numar, iar 8 al doilea numar.

Normal: 8

GFE: 8, este lipicioasa foc.

Halatul: 250Ron/ora. Un pret putin maricel.

Recomand?! Da, daca va place structura skinny.

Multa sperma-n coaie va doresc!

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Dragi fuckeri,

Confutadorul de care vorbeste pestele-recenzor de mai sus sunt eu , si da , d-soara mi-a tras o teapa de zile mari cu intalnirea astazi. Am facut programare cu o zi inainte , confirmare prin SMS si telefon , a doua zi la fel, cu o ora inainte i-am spus ca vin si a zis ok, am ajuns in zona am sunat-o din nou sa-mi spuna blocul si scara dupa care odasta ajuns in fata scarii mi-a spus sa mai astept 2 minute ca ma suna ea ... am astepat 5 , 10 , 15 min. dupa care am sunat-o eu si nu mai a raspuns la telefon ... teapa de mahala . Am plecat , iar dupa inca vre-o 10 min. imi trimite SMS sa-mi spuna ca a intervenit ceva si nu ma mai poate primi si isi cere mii de scuze si sa vin alta data. Impresia mea e ca isi bate joc de programari si opereaza dupa metoda primul venit , primul servit. Am fost chiar surprins de teapa asta , sincer sa fiu mai ales ca la telefon vorbeste foarte frumos si politicos dar stiti cum se spune , pisica blanda zgarie rau. Concluzia finala din partea mea : o nesimtita cu tupeu de mahala , cu pesti recenzori ( vezi mai sus ) care-si bate joc si ii pune pe drum degeaba pe unii clienti.

Note: 0 pe linie cu felicitari

PS: recenzia mea nu e rautacioasa , e doar reala

• Like 3
Postat

Buna asta cu peste-recenzor :)))

Cand eu am fost pt prima oara la ea si nici nu am acordat niste note wow :))

Bine baros!

LE: am ajuns cu mult timp dupa ce s-a intamplat intamplarea intamplatoare cu tine.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va salut dragi colegi :)

In urma cu 2 saptamani am vizitat cele 2 domnisoare, alegand sa am parte de compania ambelor timp de o ora. O ora care a meritat toti banii, plina de zambete, de glume si de 2 partide de sex de cea mai buna calitate. A fost prima experienta cu Maya, si credeti-ma ca a fost extraordinara. Ea a ales sa facem doar anal, in timp ce Samara primea oral din partea Mayei si din cand in cand (eram ocupat cu funduletul Mayei) si din partea mea.

Fetele sunt minunate, pline de viata si dragute.

Note:

Gfe:10

Oral:10

Anal:10

Normal: nu a fost cazul.

Notele se aplica ambelor fete

Halatul: 400 lei

Maya a zis ca merit si eu la randul meu o recenzie :)))

Va salut!

• Like 1
Vizitator samara.esc
Postat

Dragi fuckeri,

Confutadorul de care vorbeste pestele-recenzor de mai sus sunt eu , si da , d-soara mi-a tras o teapa de zile mari cu intalnirea astazi. Am facut programare cu o zi inainte , confirmare prin SMS si telefon , a doua zi la fel, cu o ora inainte i-am spus ca vin si a zis ok, am ajuns in zona am sunat-o din nou sa-mi spuna blocul si scara dupa care odasta ajuns in fata scarii mi-a spus sa mai astept 2 minute ca ma suna ea ... am astepat 5 , 10 , 15 min. dupa care am sunat-o eu si nu mai a raspuns la telefon ... teapa de mahala . Am plecat , iar dupa inca vre-o 10 min. imi trimite SMS sa-mi spuna ca a intervenit ceva si nu ma mai poate primi si isi cere mii de scuze si sa vin alta data. Impresia mea e ca isi bate joc de programari si opereaza dupa metoda primul venit , primul servit. Am fost chiar surprins de teapa asta , sincer sa fiu mai ales ca la telefon vorbeste foarte frumos si politicos dar stiti cum se spune , pisica blanda zgarie rau. Concluzia finala din partea mea : o nesimtita cu tupeu de mahala , cu pesti recenzori ( vezi mai sus ) care-si bate joc si ii pune pe drum degeaba pe unii clienti.

Note: 0 pe linie cu felicitari

PS: recenzia mea nu e rautacioasa , e doar reala

daca sunt de mahala de ce sp ca vb frumos ...am cazut in baie ca sa fiu fresh pentru tine..si sa stii ca eu nu iau clienti pe banda rulanta ..daca era sa fie teapa nu ma mai scuzam la tine...si da am peste in agvariu...
Vizitator samara.esc
Postat

Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 21va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dimineata dragii meI va pup si va astept

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-39421400-1468826552_thumb.jpegpost-160623-0-39421400-1468826552_thumb.jpegpost-160623-0-57719600-1468826569_thumb.jpeg
Vizitator samara.esc
Postat

Up

Postat

Am bifat si eu la domnisoara.
Sunat, programat fara probleme, ajuns la destinatie si respectat ora de ambele parti.

Duduia e simpatica si foarte vorbareata.

Mai este o blonda urata care se fataie prin apartament dar nu deranjaza.

Am fost intampinat dupa usa si invitat in bucatarie sa ne cunoastem.

Aici intervine partea nasola. Era ora 13:07 . Eu, intradevar , solicitasem doar o finalizare.

Telefonul ei a sunat, m-a intrebat daca este ok sa raspunda. I-am spus ca nu ma deranjaza. I-a raspuns cofutadorului si i-a confirmat o intalnire pentru ora 13:30. Wtf, putea barem sa iasa din camera cand a confirmat. Chestii de genul asta nu se fac de fata cu clientii. Bineinteles ca m-am incadrat in timp dar nu m-am simtit foarte confortabil.

Baie ok, multe tipuri de gel de dus, prosop curat. Apartament de nota 8.

E si un catel agitat pe acolo…
Note:

Fizic: 9 pentru chip, 8,5 pentru inaltime si suplete, 5 tate.
GFE: 9 (e haioasa, volubila).
Normal: 9 (curul este foarte futabil)

Oral: 9 (protejat la cererea mea)

Anal: ? (n-am intrebat, nu ma intereseaza)

Cadoul: 150 de lei pentru una bucata finalizare.

Atitudine pro-client: 2 (nu raspunzi de fata cu clientul si confirmi intalnire peste 23 minute. Vrei si sti ca poti sa o faci, mergi in alta camera. )

De revenit? La 150 lei finalizare e la limita de jos a raportului prêt/calitate. 100 lei ar fi mai aproape de realitate. Probabil ca la acest nivel as reveni!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...