Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2016 Postat Septembrie 3, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 3, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu dragOferi reduceri pentru studenții la teologie?
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2016 Postat Septembrie 3, 2016 Va pup dragiilor..
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 4, 2016 Ești chiar o fata frumoasa, Samara!!!...trebuie să te vizitez si eu cândva...
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 5, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu dragTe.am ratat eu ieri, Samara, dar numai din vina mea, nu mă încadram în program. Sper ca data viitoare să fiu mai hotărât!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Te.am ratat eu ieri, Samara, dar numai din vina mea, nu mă încadram în program. Sper ca data viitoare să fiu mai hotărât! da asa trebuie sa fi hotarasiti. Te pup
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Bună! Am și eu o întrebare...de ce nici o poza nu este din față sau cu sânii la vedere? +1
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2016 Felicitari pentru promovare Samara !
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2016 Ultima recenzie de la un membru colorat este de acum aproape doua luni si nu obtine niste note extraordinare. Urmeaza o alta postare al altui membru colorat in care povesteste cum i-a tras o tzeapa de zile mari cu programarea. Urmatoarea recenzie iar nu este de la un capat la altul favorabila. Dupa care 2-3 amorezi extaziati sau clone, ii dau aproape 10 pe linie si 10+ in asa-zisele lor recenzii. Si survine promovarea .... Nu stiu cine dintre membrii care stiu cu ce se mananca acest forum mai ia in serios un asemenea Top. Pe linia asta, Topul va fi o alta sectiune ”De evitat”. De evitat sa arunci banii pe fereastra pentru fitze si prestatii mediocre sau vag satisfacatoare. 10 1
cataa80 Reputație: 1641 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 6, 2016 Hai sa imi dau si eu cu parerea...Pe Samara, inca nu o cunosc, altii snt avizati sa spuna, ce si cum, mi.as da cu parerea aiurea si nu ma caracterizeaza. Insa pe unele de Top, le stiu si vreo doua, am fost si chiar le.am refuzat...deci, nu stiu cate merita intr.adevar locul la Top.Nu neaparat cum arata fizic (si asta e un semn de intrebare pt mine), dar atitudinea lasa de dorit.Snt unele la Testate, cu siguranta, muult mai ok decat unele de la Top...Pt mine, Top.ul nu e relevant, citesc si atat... 3
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 6, 2016 Prezenta la top e un motiv de a creste tariful
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2016 Postat Septembrie 6, 2016 Felicitari pentru promovare Samara !Multumesc pisicut.
no_body Reputație: 6681 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Septembrie 6, 2016 Pula mea! Atâta am avut dă zis. 2
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 6, 2016 Postat Septembrie 6, 2016 Ce promovare !? Cine urmează ? Betty şi Janette ? 1 1
alexg87 Reputație: 11 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Nu nu...ksenya si lorena:)))
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2016 Postat Septembrie 7, 2016 Buna dragiI meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup
george008 Reputație: 117 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Tocmai m-a pus pe drumuri Samara. Am sunat, am programat la 19.30. Am ajuns; nu a mai raspuns la telefon. Pacat. Facea rost de minim 250ron. Macar spuneai ca nu accepti oameni noi sau ca esti ocupata la ora respectiva. Concluzia: de evitat 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum