Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag

• Oras:outside
Postat

Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag

Oferi reduceri pentru studenții la teologie?

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup dragiilor..

Vizitator samara.esc
Postat

Buna..va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag

• Oras:.
Postat

Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 21 va pup si va astept cu drag

Te.am ratat eu ieri, Samara, dar numai din vina mea, nu mă încadram în program. Sper ca data viitoare să fiu mai hotărât!  :kiss3

Vizitator samara.esc
Postat

Te.am ratat eu ieri, Samara, dar numai din vina mea, nu mă încadram în program. Sper ca data viitoare să fiu mai hotărât!  :kiss3

da asa trebuie sa fi hotarasiti. Te pup
Vizitator alex_xx
Postat

Bună! Am și eu o întrebare...de ce nici o poza nu este din față sau cu sânii la vedere?

+1

• Oras:Bucuresti
Postat

Ultima recenzie de la un membru colorat este de acum aproape doua luni si nu obtine niste note extraordinare. Urmeaza o alta postare al altui membru colorat in care povesteste cum i-a tras o tzeapa de zile mari cu programarea. Urmatoarea recenzie iar nu este de la un capat la altul favorabila. Dupa care 2-3 amorezi extaziati sau clone, ii dau aproape 10 pe linie si 10+ in asa-zisele lor recenzii. Si survine promovarea ....  :slap2

Nu stiu cine dintre membrii care stiu cu ce se mananca acest forum mai ia in serios un asemenea Top. Pe linia asta, Topul va fi o alta sectiune ”De evitat”. De evitat sa arunci banii pe fereastra pentru fitze si prestatii mediocre sau vag satisfacatoare. :D

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Hai sa imi dau si eu cu parerea...Pe Samara, inca nu o cunosc, altii snt avizati sa spuna, ce si cum, mi.as da cu parerea aiurea si nu ma caracterizeaza. Insa pe unele de Top, le stiu si vreo doua, am fost si chiar le.am refuzat...deci, nu stiu cate merita intr.adevar locul la Top.

Nu neaparat cum arata fizic (si asta e un semn de intrebare pt mine), dar atitudinea lasa de dorit.

Snt unele la Testate, cu siguranta, muult mai ok decat unele de la Top...Pt mine, Top.ul nu e relevant, citesc si atat...

• Like 3
Vizitator samara.esc
Postat

Felicitari pentru promovare Samara !

Multumesc pisicut.
Postat

Pula mea!

Atâta am avut dă zis.

• Like 2
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragiI meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup

Postat

Tocmai m-a pus pe drumuri Samara. Am sunat, am programat la 19.30. Am ajuns; nu a mai raspuns la telefon. Pacat. Facea rost de minim 250ron. Macar spuneai ca nu accepti oameni noi sau ca esti ocupata la ora respectiva.

Concluzia: de evitat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...