Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2017 Postat Aprilie 3, 2017 Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 4, 2017 UpExista pe undeva postate poze fara sutien?
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2017 Postat Aprilie 4, 2017 Buna astăzi mă găsiți la birou până la ora 20 va pup
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2017 Postat Aprilie 5, 2017 Astăzi mă găsiți la birou va pup și vă aștept cu drag
chris_75 Reputație: 92 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 5, 2017 Azi am ajuns si eu pentru prima data la Samara.Am sunat, mi-a raspuns din prima.Am stabilit o ora si am respectat amandoi programarea, locatia langa Mall Vitan.Samara e o fata draguta si cu un corp frumos, sanii mici..dar pe mine nu ma deranjeaza. Punctul forte este funduletul ei apetisant. Am achitat o ora..Am inceput cu pupaturi, apoi un oral neprotejat..la normal ne-am chinuit putin pentru ca nu ma inteleg bine cu prezervativul..am schimbat 3 pozitii si apoi am finalizat.E o fata placuta si merita vizitata.Te pup, Samara 2
nimfomantachita Reputație: 398 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Dupa o perioada in care nu prea am mai avut nici timp si nici chef de fetele de pe aici, am ales sa merg la Samara acu 2 zile. Am fost prima ei programare pe ziua respectiva si ce pot sa zic, m-a asteptat intr-o minunata pijama. Abia se trezise si ce sa zic, si arata ca atare. Imi pare rau ca dupa atata timp, fetele astea nu inteleg ca trebuie sa fie altfel, sa fie aranjate, frumusele si cu chef de munca. Daca nu, inchide telefonul si mergi la munca atunci cand ai chef. Nu m-am dus acolo nici sa ii aud problemele si nici sa le aud nici pe ea si nici pe colega ei cum isi baga ele pula in unii de pe forum, etc etc. Nici nu vreau sa intru in detalii. Ma dusesem cu chef de futut dar a avut Samara grija sa mi-l taie pe loc. Am ales un numar. Am dat o muie cu prezervativ si am finalizat normal pe la spate si aia a fost. Un gust tare amar mi-a lasat toata experienta. Am mai fost si la ea si la colega ei si tare dezamagit am fost sa vad ca dupa atata timp, in loc ca serviciile sa fie mai bune, din pacate, au devenit foarte proaste. Locatie: 7, langa Mall Vitan - nimic deosebit, un apartament cu 2 camere, geluri prin baie, prosop, un cersaf pe pat pe care se fute toata lumea, probabil. M-a enervat faptul ca nu ofera papuci, slapi ceva si drumul de la baie pana la pat trebuie sa l parcurgi in picioarele goale si ude pe o gresie rece si murdara. Mai e si cainele ala pe acolo si latra si se baga in sufletul omului, deci si un plus de mizerie pe jos si disconfort. Aspect: 8, pozele pe care si le face o avantajeaza mult. Ca idee a ales sa se imbrace sexy dupa ce s-a terminat actiunea ca sa ii fac niste fotografii. Culmea culmilor . La fata nimic deosebit, sani mici, slaba toata. Punctul forte - funduletul. Igiena: a facut dus inainte de a veni in camera. Mai mult nu pot sa-mi dau cu parerea. Sex oral: 7-8, nimic deosebit dar face anilingus si asta o ridica mult. Sex normal: 7, o singura pozitie incercata. Iarasi nici un foc de artificii. Bine, nici nu aveam un chef prea mare de cine stie ce spectacol. Vroiam sa termin si sa plec. Acolo ma adusese toata situatia. Pret: 150 lei un numar, vreo 30 de minute door-to-door. N-am mai avut de mult o asemenea experienta trista si dezamagitoare. Pacat ca au aceasta atitudine și in loc sa se planga ca nu mai au parte de clienti cum aveau odata mai bine ar avea grija ca acei clienti doriti sa se simta bine atunci cand vin acolo. Pai nici nu ma mir cu asemenea atitudine si servicii ca nu prea le mai calca nimeni pragul. Aia e...... pacat Bulan si bani sa mergem la fete 8
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 6, 2017 Va pup dragi meiSe poate si sex intre sâni?
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Se poate si sex intre sâni?da se poate:))))))))
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Buna astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 da se poate:))))) ))) intre tzatzele mayei se referea 3
anonymousxyz Reputație: -26 Postat Aprilie 8, 2017 Postat Aprilie 8, 2017 O doare pe ea in pasarica ca nu te-ai simtit tu bine banii sa-i ia...vine altul pe care-l pacaleste si tot asa...Dupa o perioada in care nu prea am mai avut nici timp si nici chef de fetele de pe aici, am ales sa merg la Samara acu 2 zile. Am fost prima ei programare pe ziua respectiva si ce pot sa zic, m-a asteptat intr-o minunata pijama. Abia se trezise si ce sa zic, si arata ca atare. Imi pare rau ca dupa atata timp, fetele astea nu inteleg ca trebuie sa fie altfel, sa fie aranjate, frumusele si cu chef de munca. Daca nu, inchide telefonul si mergi la munca atunci cand ai chef. Nu m-am dus acolo nici sa ii aud problemele si nici sa le aud nici pe ea si nici pe colega ei cum isi baga ele pula in unii de pe forum, etc etc. Nici nu vreau sa intru in detalii. Ma dusesem cu chef de futut dar a avut Samara grija sa mi-l taie pe loc. Am ales un numar. Am dat o muie cu prezervativ si am finalizat normal pe la spate si aia a fost. Un gust tare amar mi-a lasat toata experienta. Am mai fost si la ea si la colega ei si tare dezamagit am fost sa vad ca dupa atata timp, in loc ca serviciile sa fie mai bune, din pacate, au devenit foarte proaste. Locatie: 7, langa Mall Vitan - nimic deosebit, un apartament cu 2 camere, geluri prin baie, prosop, un cersaf pe pat pe care se fute toata lumea, probabil. M-a enervat faptul ca nu ofera papuci, slapi ceva si drumul de la baie pana la pat trebuie sa l parcurgi in picioarele goale si ude pe o gresie rece si murdara. Mai e si cainele ala pe acolo si latra si se baga in sufletul omului, deci si un plus de mizerie pe jos si disconfort. Aspect: 8, pozele pe care si le face o avantajeaza mult. Ca idee a ales sa se imbrace sexy dupa ce s-a terminat actiunea ca sa ii fac niste fotografii. Culmea culmilor . La fata nimic deosebit, sani mici, slaba toata. Punctul forte - funduletul. Igiena: a facut dus inainte de a veni in camera. Mai mult nu pot sa-mi dau cu parerea. Sex oral: 7-8, nimic deosebit dar face anilingus si asta o ridica mult. Sex normal: 7, o singura pozitie incercata. Iarasi nici un foc de artificii. Bine, nici nu aveam un chef prea mare de cine stie ce spectacol. Vroiam sa termin si sa plec. Acolo ma adusese toata situatia. Pret: 150 lei un numar, vreo 30 de minute door-to-door. N-am mai avut de mult o asemenea experienta trista si dezamagitoare. Pacat ca au aceasta atitudine și in loc sa se planga ca nu mai au parte de clienti cum aveau odata mai bine ar avea grija ca acei clienti doriti sa se simta bine atunci cand vin acolo. Pai nici nu ma mir cu asemenea atitudine si servicii ca nu prea le mai calca nimeni pragul. Aia e...... pacat Bulan si bani sa mergem la fete 2 1
Vizitator petrutz95 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Am fost in urma cu o zi la Samara, am avut norocul sa scap de prietena mea având niste treaba prin oras, am zis sa ii fac o vizita. Am sunat pe la ora 2 si am stabilit o întâlnire la ora 4. Neterminandu-mi treaba, am anunțat-o ca întârzii 10 minute. Ajuns la locație, ușor de găsit, pe la 4:12 credeam ca nu o sa mai răspundă, sau in cel mai rau caz ma înjură, mi-a comunicat numărul de la interfon, am urcat, si am intrat in casa. Era îmbrăcată cu pantaloni scurți gen jeans, care ii scoatea fundul in evidentă, pantofi cu toc, un tricou si hanorac. Sincer in mare parte nu m-a deranjat ținuta ei, dar nu a fost nici un mare plus.M-a invitat in bucatarie m-a servit cu un pahar cu apa, am fumat o tigara si mi-am așteptam rândul la dus. Între timp m-am jucat cu cățelul ei, foarte simpatic, dar cam stresant, cum spunea un coleg, chiar "se bagă in sufletul omului" dar nu m-a deranjat.La dus ai o sumedenie de produse de unde sa alegi, am primit prosop curat si uscat. Am ieșit din dus si ma duc spre camera. Samara ma aștepta in lenjerie, fără tocuri, cred ca are undeva la 1,55-1,60 daca nu ma înșel, iar pe tocuri undeva la 1,70.A început cu niste sărutări pe corp, pana ce a coborât la ăla micu'. Oralul e chiar bun, a fost neprotejat, nu e cu cine știe ce artificii dar mie personal mi-a plăcut, a avut încercări de DT, lins la oo, chiar bine. La cererea mea am facut 69, nu am simțit deloc mirosuri specifice, geme frumos, chiar daca e fals sau nu.Mi-a pus balonasul si am trecut la LOT cu fundul la vedere, o priveliște încântătoare, un mare plus pentru asta, e strâmtă se mișcă bine, geme. Am schimbat in doggy, deci fundul ăla, pff... frumos. Am finalizat pe corp, am uitat sa Menționez ca mi-a zis de la început ca nu face CIM si Anal. Mie personal mi-a plăcut.M-am șters cu șervețele umede, pentru ca având in vedere întârzierea mea, nu mai aveam timp de dus, pentru ca urma sa vina un alt client. I-am lăsat banii, 150 pentru 25-30 de minute, cred. S-a meritat investiția.Am mai tras doua fumuri din tigara si dus am fost. Note: Aspect: 9, pentru fund.Igiena: 10 nici un miros specific.Oral: 8 nimic special, dar executat bine.Normal: 9 se mișcă bine, a avut o tenta de a da contre, geme frumos, strâmtă.Halat: 150 vreo 25 de minute. Eu personal as reveni la Samara.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2017 Postat Aprilie 10, 2017 Buna astăzi mă găsiți la birou va pup și vă aștept cu drag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum