Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 20 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup și vă aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup și vă aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibila

Postat

Bună ziua stimați confrați,

Acum ceva vreme, după ce o domnișoara de pe aici (nu dau nume, încă) a decis să inchida telefonul și sa nu onoreze o programare făcută și confirmată din timp, am nimerit la Samara.

Modalitate de contact: telefon cu circa 30' înainte. Voce plăcută, indicatii precise.

Locatia: nota 8,

Vitan, locuri de parcare ziua.

Interior - imparte apartamentul cu o colegă - se fumează in bucătărie

Baie cu dă toate....

Intampinarea: domnișoara m-a așteptat îmbrăcată casual, bluza/ blugi, nemachiată (Ok pentru mine)

Aspect - chip 8, mi-a plăcut chair că a fost nemachiată, trăsături oarecum comune, însă drăguțică.

Aspect - corp - 8, inaltime putin sub medie, proportie buna umeri/talie/solduri - cu excepția sânilor, care sunt micuți.

Pozele de pe topic, deși retusate, o reprezintă

Servicii de care am beneficiat:

ON - 8,5

- bun, cu variațiuni, atentie la anexe

NP - 9

- genul de gagică care te fute, și te fute bine, ca doar n-ai venit sa stai de vorbă

Foarte bine s-a descurcat in LOT

Pe tot parcursul acțiunii, deși era clar neverosimil, a gemut și s-a zbătut și a asezonat totul cu un dirty talk surprinzător de excitant, cred in primul rând pentru că nu a fost vulgar, ci mai mult semi-exprimat, lăsând imaginația partenerului sa completeze restul.

Atitudine: 8

- corecta, profi pentru genul de întâlnire "la ora"; m-a servit cu ceva de băut, am stat un pic la taclale inainte

Nu m-a grăbit nici după ce am terminat și a participat fără aluzii sau priviri la ceas la o socializare de postludiu, până ce mi-am luat seama și am decis să parasesc stabilimentul.

Igiena: 9+

Halat: 250 (cred)

De revenit? Eu nu, caci deși m-am simțit bine, fata nu corespunde arhetipulului meu feminin.

De recomandat? - da, celor care vor să fută sau sa fie futuți corect, fără prea multe artificii, dar oarecum sigur.

Baftă, sănătate și presiune in instalație vă doresc!

• Like 7
Vizitator samara.esc
Postat

Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibila va pup și vă aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Vizitator samara.esc
Postat

Vă pup

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibila dragi mei

Reputație: 186
  • Oras:Unde trebuie
  • Oras:Unde trebuie
Postat

Să fie show și îmi aranjez o întâlnire cu Maya și Samara. Nu pot ajunge la ora stabilită la locație, aflată la vreo 3 minute de Mall Vitan, dar nici nu sunt presat pentru că am o vizită de două ore.

În prima parte, Samara fiind ocupată începe totul cu Maya, blondină minionă, ce-mi deschide ușa fiind îmbrăcată casual. Până la urmă, ora cu Maya s-a rezumat la un oral neprotejat cu tentă de deep și un excelent CIM.

În timp ce Maya mi-o sugea ușa camerei se deschide și din prag, Samara… Minionă, fără silicoane, sâni mici, cu o atitudine jucăușă în timpul show-ului și o particularitate excitantă a labiilor, mai ales când s-a deschis deasupra mea într-un face-fuck de senzație…

Show-ul are loc în camera de lângă baie. Samara se așează pe pat, apoi Maya vine și începe să o lingă, să se atingă, gemete… Din spate, Samara, întinsă primind un oral de la Maya care stă pe genunchi și-mi lasă perspectiva curului ademenitor. Mă apropii și limba începe să se joace… În ceva momente ne găsim într-o postură diferită, cu Maya luându-mi pula în gură și eu dând limbi Samarei. Dintr-o dată sunt întins. Samara se așează peste fața mea și continui să-i dau limbi pentru că mai jos, Maya mi-o suge și întărit instant abia apuc să trag cu ochiu’ când se înfige și începe cu ondulări analul. Samara parcă spune ceva de genu că vreau și eu și îi ia locul Mayei. Ce să mai fac în contextul ăsta?! Parcă Samara mi-o consideră un schimbător de viteze și crește ritmul în care se mișcă în timp ce Maya se lasă pătrunsă de limbă, nas și tot ce mai aveam pe acolo… Așa că finalul se produce.

Zona Vitan, puțin înainte de mall. Din locație m-am desfășurat în camera de lângă baie, unde Maya avea caloriferul în priză. Baia are cadă, opțiuni la gel de duș și chiar un șampon pentru câine, pe care era cât pe ce să-l folosesc. La pauză am stat și-n bucătărie unde am băut două sticle mici de Pepsi - 9

Oral NP - aproape 9 atât pentru sesiunea solo cu Maya, cu punctul forte CIM, cât și la show

Normal - 9,5 (Samara)

Anal - 9,5 (Maya)

Show - 9

Plicurile - banii au fost solicitați la început 350 lei pentru Maya și 600 pentru show. Dacă Samara ar fi fost liberă sau dacă nu se lungea vizitatorul estimez că ar mai fi fost loc de încă o finalizare, astfel am concluzionat vizita cu două

Acțiunea s-a petrecut acum aproape trei săptămâni

• Like 2
Vizitator samara.esc
Postat

Să fie show și îmi aranjez o întâlnire cu Maya și Samara. Nu pot ajunge la ora stabilită la locație, aflată la vreo 3 minute de Mall Vitan, dar nici nu sunt presat pentru că am o vizită de două ore.[/size]

În prima parte, Samara fiind ocupat[/size]ă[/size] [/size]în[/size]cepe totul cu Maya, blondină minionă, ce-mi deschide ușa fiind îmbrăcată casual. [/size]Până la urmă, ora cu Maya s-a rezumat la un oral neprotejat cu tentă de deep și un excelent CIM.[/size]

În timp ce Maya mi-o sugea ușa camerei se deschide și din prag, Samara… [/size]Minionă, fără silicoane, sâni mici, cu o atitudine jucăușă în timpul show-ului și o particularitate excitantă a labiilor, mai ales când s-a deschis deasupra mea într-un face-fuck de senzație… [/size]

Show-ul are loc în camera de lângă baie. Samara se așează pe pat, apoi Maya vine și începe să o lingă, să se atingă, gemete… Din spate, Samara, întinsă primind un oral de la Maya care stă pe genunchi și-mi lasă perspectiva curului ademenitor. Mă apropii și limba începe să se joace… În ceva momente ne găsim într-o postură diferită, cu Maya luându-mi pula în gură și eu dând limbi Samarei. Dintr-o dată sunt întins. Samara se așează peste fața mea și continui să-i dau limbi pentru că mai jos, Maya mi-o suge și întărit instant abia apuc să trag cu ochiu’ când se înfige și începe cu ondulări analul. Samara parcă spune ceva de genu că vreau și eu și îi ia locul Mayei. Ce să mai fac în contextul ăsta?! Parcă Samara mi-o consideră un schimbător de viteze și crește ritmul în care se mișcă în timp ce Maya se lasă pătrunsă de limbă, nas și tot ce mai aveam pe acolo… Așa că finalul se produce.[/size]

Zona Vitan, puțin înainte de mall. Din locație m-am desfășurat în camera de lângă baie, unde Maya avea caloriferul în priză. Baia are cadă, opțiuni la gel de duș și chiar un șampon pentru câine, pe care era cât pe ce să-l folosesc. La pauză am stat și-n bucătărie unde am băut două sticle mici de Pepsi - 9[/size]

Oral NP - aproape 9 atât pentru sesiunea solo cu Maya, cu punctul forte CIM, cât și la show[/size]

Normal - 9,5 (Samara)[/size]

Anal - 9,5 (Maya) [/size]

Show - 9[/size]

Plicurile - banii au fost solicitați la început 350 lei pentru Maya și 600 pentru show. Dacă Samara ar fi fost liberă sau dacă nu se lungea vizitatorul estimez că ar mai fi fost loc de încă o finalizare, astfel am concluzionat vizita cu două[/size]

Acțiunea s-a petrecut acum aproape trei s[/size]ăpt[/size]ăm[/size]âni[/size]

Te mai așteptăm cu mare drag te pupam
Vizitator samara.esc
Postat

Vizitator samara.esc
Postat

Vizitator samara.esc
Postat

Vă pup

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-41523800-1527076666_thumb.jpgpost-160623-0-41523800-1527076666_thumb.jpgpost-160623-0-41523800-1527076666_thumb.jpgpost-160623-0-41523800-1527076666_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...