Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

• Oras:romania
  • Oras:romania

am fost si eu in seara asta la samara pe la 6:45 ,tot ce pot sa spun e ca mi-a placut si probabil o sa mai revin.

Pentru mine a fost super ok,e genul de fata dupa care intorci capul pe strada ,felul in care se misca si cum ma sugea stand arcuita pe pat a fost wow.

Intr-adevar are sanii micuti dar pentru mine nu e un criteriu important.

Samara : 10 (frumusica la fata ,super fund )

Oral : 10 (np)

Normal : 10 (super stramta,cred ca mi-am dat drumul in timp record ,stie cum sa se miste,geme frumos desi stim cu totii ca e fake)

Gfe : 8 (stie sa se faca placuta si nu m-a grabit ,chiar glumea ca nu mai stau la o tigare desi mi-a zis ca mai are o programsre la 5 min dupa mine si am zis sa nu fiu marlan. Pe langa asta respecta programarile cu strictete avea chiar un carnetel)

Te pup Samara

D.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator samara.esc
Reputație: 0

am fost si eu in seara asta la samara pe la 6:45 ,tot ce pot sa spun e ca mi-a placut si probabil o sa mai revin.

Pentru mine a fost super ok,e genul de fata dupa care intorci capul pe strada ,felul in care se misca si cum ma sugea stand arcuita pe pat a fost wow.

Intr-adevar are sanii micuti dar pentru mine nu e un criteriu important.

Samara : 10 (frumusica la fata ,super fund )

Oral : 10 (np)

Normal : 10 (super stramta,cred ca mi-am dat drumul in timp record ,stie cum sa se miste,geme frumos desi stim cu totii ca e fake)

Gfe : 8 (stie sa se faca placuta si nu m-a grabit ,chiar glumea ca nu mai stau la o tigare desi mi-a zis ca mai are o programsre la 5 min dupa mine si am zis sa nu fiu marlan. Pe langa asta respecta programarile cu strictete avea chiar un carnetel)

Te pup Samara

D.

te pup și eu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...