Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București

Vizitat și Samara.... Pe undeva pe lângă Mall Vitan, un apartament de 2 camere destul de ok. Locatara are cam 1.65m,45kg,26 ani zic eu (+/-) și un cățel simpatic și hoțoman în dotare. Programare respectată, mă cer la baie (papuci n-am văzut😯 dar compensează prin abundenta de geluri de dus!) și mă înființez în camera de lucru. Actiunea începe cu un oral apăsat apreciat de ăla micu care devine brusc interesat de acțiune. Din păcate pentru el husa de protecție montată l-a ferit de senzații placute și a trebuit să îmi pun imaginația la încercare pentru a reuși să termin. Altfel se mișcă bine deasupra și oglinda sifonierului poate surprinde momente interesante, în special când intra în scenă doamna capră. Notarea este următoarea:

Locație: 8.5 destul de ok,suficientă

Fata:8 (comună, nu am făcut click nici clack)

Igiena:nu prea m-a atras ideea (orice fel de idee)

Oral:9

Normal:8

Gfe:nu chiar, mai degrabă sex buddy, profi

Altele:am stat 30min și până să plec ea deja primea alt client (hmmm- nu ne-am văzut dar mai putea să-l lase 1 minut afară); deși nu a fost o experiență rea (am primit ceea ce am dorit) consider ca la 150 lei/fin. pot avea experiente mai bune.

• Like 2
Link spre comentariu

bifat aceasta caprioara vineri... ea, simpatica, volubila, inteligenta, o placere sa cunosti. ochi frumosi, corp frumos (tate 9, fund si picioare ok 8-9, pt ca a stiut sa se poarte o cotez la nota 9

prestatia: eu dus, ea dus...participand 100%, ne intindem, ajunge in final la gigel, pe care il linge, il suge, ia ouale la molfait, o inghite pe toata, diferente de presiune si viteza, umed, fain rau, ca atare CIM cu artificii dupa aprox 15 min foarte fericite - 10 cu felicitari! igienizare, vorba diversa si placuta 15 min, apoi reluat tot cu ON, eu cu mana pe la pasa si tate, pana ce s-a intarit pt un normal cu ea deasupra, capra, din lateral, misionar, totul cu mangaieri, icnete veridice,cand pozitia permitea, ca atare dupa 30 min o a doua finalizare la fel de fericita, in balonas...

ca atare, notele , on cu cim 10, normal 10.

de revenit negresit. recomand celor care stiu sa se poarte decent si apreciaza pe cineva care stie cum si ii place sa se futa.

halat 100, pe deplin meritati, sau mai bine zis excelent investiti!

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...