Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Am observat ca în ziua de azi nu mai se face nici o recenzie.ăsta este.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
spacegun Reputație: 0 Postat August 29, 2015 Oras:SPACE Oras:SPACE Partajează Postat August 29, 2015 Buna Samara, pana la ce ora esti astazi ? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Bună drăgu meu st pana la 23 astăzi la birou va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Septembrie 1, 2015 received_500185970137154.jpegai un fund super,am vrea sa vedem si sanii!si pussylica! Link spre comentariu
tony_33 Reputație: 220 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Daca suni si faci programare poti chiar sa le si savurezi... Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Septembrie 1, 2015 da,cand ajung in Bucuresti...doar ca sunt atatea!e greu sa decizi,limitat de timp... Link spre comentariu
silent hill Reputație: 193 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Vizitat și Samara.... Pe undeva pe lângă Mall Vitan, un apartament de 2 camere destul de ok. Locatara are cam 1.65m,45kg,26 ani zic eu (+/-) și un cățel simpatic și hoțoman în dotare. Programare respectată, mă cer la baie (papuci n-am văzut😯 dar compensează prin abundenta de geluri de dus!) și mă înființez în camera de lucru. Actiunea începe cu un oral apăsat apreciat de ăla micu care devine brusc interesat de acțiune. Din păcate pentru el husa de protecție montată l-a ferit de senzații placute și a trebuit să îmi pun imaginația la încercare pentru a reuși să termin. Altfel se mișcă bine deasupra și oglinda sifonierului poate surprinde momente interesante, în special când intra în scenă doamna capră. Notarea este următoarea: Locație: 8.5 destul de ok,suficientă Fata:8 (comună, nu am făcut click nici clack) Igiena:nu prea m-a atras ideea (orice fel de idee) Oral:9Normal:8Gfe:nu chiar, mai degrabă sex buddy, profi Altele:am stat 30min și până să plec ea deja primea alt client (hmmm- nu ne-am văzut dar mai putea să-l lase 1 minut afară); deși nu a fost o experiență rea (am primit ceea ce am dorit) consider ca la 150 lei/fin. pot avea experiente mai bune. 2 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Vă aștept pe la mine dragii mei va pup ... Link spre comentariu
bogdanp84 Reputație: 4 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 bifat aceasta caprioara vineri... ea, simpatica, volubila, inteligenta, o placere sa cunosti. ochi frumosi, corp frumos (tate 9, fund si picioare ok 8-9, pt ca a stiut sa se poarte o cotez la nota 9prestatia: eu dus, ea dus...participand 100%, ne intindem, ajunge in final la gigel, pe care il linge, il suge, ia ouale la molfait, o inghite pe toata, diferente de presiune si viteza, umed, fain rau, ca atare CIM cu artificii dupa aprox 15 min foarte fericite - 10 cu felicitari! igienizare, vorba diversa si placuta 15 min, apoi reluat tot cu ON, eu cu mana pe la pasa si tate, pana ce s-a intarit pt un normal cu ea deasupra, capra, din lateral, misionar, totul cu mangaieri, icnete veridice,cand pozitia permitea, ca atare dupa 30 min o a doua finalizare la fel de fericita, in balonas...ca atare, notele , on cu cim 10, normal 10.de revenit negresit. recomand celor care stiu sa se poarte decent si apreciaza pe cineva care stie cum si ii place sa se futa.halat 100, pe deplin meritati, sau mai bine zis excelent investiti! 2 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Halatul este 150 fin sau 250 ora..s pt recenzia făcută pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Disponibila dragii mei va pup și va asteptt Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Vă aștept pe la mine dragii mei va pup ...Mai sexcitant suna:"Va astept in mine dragii mei va pup..." sa tot lingi acest fund,as profita de el ore intregiasa si...ce te retine? 1 Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Am observat ca în ziua de azi nu mai se face nici o recenzie.ăsta este.Poate ca n-au ce sa scrie sau e risipa de taste ) Link spre comentariu
jajajaja Reputație: -6 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Partajează Postat Septembrie 13, 2015 . Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Disponibila dragii mei va aștept pe la mine...Va pupp Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Bună dragi mei astăzi va aștept pana la ora 22 va pup și va aștept cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Bună băieții astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.00 ultima programare va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Bună astăzi sunt disponibila pana pa la 22.00 va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Link spre comentariu
xxxxxy Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Primesti si virgini? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum