Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Sunt disponibilă va pup

• Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

RECENZIE:
Aspect: 8.5 (simpatica, undeva la 1.60-1.65, sani micuti, slim, fund frumos rotund, fara pic de grasime)
Oral: 9 (neprotejat, placut, mai multe viteze, atentie la bilute, incearca deep, nu face cim)
Normal: 9 (accepta pozitii, participa la actiune)
Anal: nu am intrebat
Gfe: 9 (saruta pe corp, FK, DFK, dar pare putin distanta)
Atitudine: 10 (glumeata, open mind)
Igiena: 10 (foarte curata si piele fina)
Halat: 250 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
Am luat legatura cu domnisoara undeva saptamana aceasta si am stabilit intalnirea. Locatia este usor de gasit, in zona Mall Vitan, referinta Pizza Hut.
Samara mai are o colega Maya, in locatie.
Samara este o domnisoara simpatica, undeva la 1.60-1.65, sani micuti, slim, fund frumos rotund, fara pic de grasime, cateva tatuaje discrete. Corpul il are de sportiva, extrem de tonifiat, fara burta/colacei/vergeturi. Apropo ii sta foarte bine cu ochelari ;)

In bucatarie am vorbit putin sa ne cunoastem. Intors de la dus, Samara a inceput cu un oral neprotejat, placut, mai multe viteze, atentie la bilute, incearca deep, nu face cim.
La normal, montat caciulia si i-am sugerat sa preia controlul. Pasarica este foarte micuta, am chinuit-o putin la normal alternand mai multe pozitii, dar se pricepe foarte bine. Finalizarea a fost in caciulita pe durata unei lungi partide de sex normal de lunga durata. Pe durata actiunii mai vorbeste "putin" murdar.

Notes)
1)Nu am auzit nici un telefon pe durata actiunii
2)Banutii i-am lasat la sfarsit
3)Samara incearca sa se faca placuta si sa te simti bine

M-am simtit bine cu Samara.

• Like 32
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi meo astăzi ma găsiți la birou va pup și va aștept cu programari

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei va pup și va aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup și va aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astazi ma găsiți la birou va pup

• Oras:Diverse
  • Oras:Diverse
Postat

Am fost ieri la Samara - stabilit cateva ore înainte, era pusă pe glume la telefon, deja știam ca va fi mișto. Locația in zona Mall Vitan, imediat am urcat și ma așteaptă cu zâmbetul pe buze si pusă pe năzbâtii. Inaltime undeva la 1.65, look natural, corp tonifiat, sâni micuți, funduleț de top, tatuaje și cercei mici și cu gust. In locație curat peste tot, am vorbit destul de mult in bucătărie, dus eu și ea, in dormitor tv pus pe radio (fără imagine) ce e un plus mare, concentrare doar pe formele ei apetisante.

Puține mângâieri, sărutări pe corp, cateva limbuțe la coite, apoi a început ON, încet, mai tare, schimbat poziția sa i pot adora corpul, tentativa de deep, m-a trezit instant.

Rezemat la 45, s-a asezat in reverse LoT. Pff așa priveliște de vis mai rar, i-am și spus. Fundulet bombat, tonifiat, piele fina, piersicuta strâmtă, gropițe drăguțe, gemete, ce mai. Am schimbat doua poziții și terminat pe la spate glorios in căciulița.

Samara e un mix de autoritară și jucăușa, ceea ce e foarte incitant, cum s-a mai scris pe forum vorbește putin dirty/sexy, și toate le face cu un mic zâmbet ce te relaxează imediat. De notat, piersicuta și funduletul arata mai bine ca in poze!

Note: Locație 9, Aspect 9, ON 9.5, NP 10 mai ales reverse LoT trebuie încercat, atitudine și igiena 10. Cadou 150 o fin merita deplin.

Mersi Samara te sărut, ești faină de tot, de top.

• Like 2
Vizitator samara.esc
Postat

Am fost ieri la Samara - stabilit cateva ore înainte, era pusă pe glume la telefon, deja știam ca va fi mișto. Locația in zona Mall Vitan, imediat am urcat și ma așteaptă cu zâmbetul pe buze si pusă pe năzbâtii. Inaltime undeva la 1.65, look natural, corp tonifiat, sâni micuți, funduleț de top, tatuaje și cercei mici și cu gust. In locație curat peste tot, am vorbit destul de mult in bucătărie, dus eu și ea, in dormitor tv pus pe radio (fără imagine) ce e un plus mare, concentrare doar pe formele ei apetisante.

Puține mângâieri, sărutări pe corp, cateva limbuțe la coite, apoi a început ON, încet, mai tare, schimbat poziția sa i pot adora corpul, tentativa de deep, m-a trezit instant.

Rezemat la 45, s-a asezat in reverse LoT. Pff așa priveliște de vis mai rar, i-am și spus. Fundulet bombat, tonifiat, piele fina, piersicuta strâmtă, gropițe drăguțe, gemete, ce mai. Am schimbat doua poziții și terminat pe la spate glorios in căciulița.

Samara e un mix de autoritară și jucăușa, ceea ce e foarte incitant, cum s-a mai scris pe forum vorbește putin dirty/sexy, și toate le face cu un mic zâmbet ce te relaxează imediat. De notat, piersicuta și funduletul arata mai bine ca in poze!

Note: Locație 9, Aspect 9, ON 9.5, NP 10 mai ales reverse LoT trebuie încercat, atitudine și igiena 10. Cadou 150 o fin merita deplin.

Mersi Samara te sărut, ești faină de tot, de top.

Te pup și te mai aștept cu mare drag pupikiii
Vizitator samara.esc
Postat

Buna astăzi ma găsiți disponibilă pana la ora 20 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma gasiti la birou pana la ora 20 va pup și va aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup și va aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibilă va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...