Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Bună dragii mei astăzi mă puteții găsi la birou pana la ora 22 va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Astăzi mă găsiți la birou pana la ora 23.va. .Va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Bunaa băieții mă găsiți la birou va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Astăzi mă găsiți la birou va pup și va aștept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Bună dragii mei sunt disponibila va pup și ca asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Astăzi sunt disponibila pana la ora 23 va pup și va asteptt Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Bună băieții astăzi mă găsiți la birou pana la 23 va pup și va aștept cu drag va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Upp😘😘😘 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17085 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 UppAi reparat patu'? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22 va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Mai onlii tu dai din casa nu e frumoss Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Bunaa dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 23 va pup și va aștept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Astazii mă găsiți la birou pana la ora 23.va aștept pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Bună astăzi mă găsiți la birou pana la ora 23.va pup și va aștept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 23.va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 😆😆😆😆 Link spre comentariu
loverboyanal Reputație: 68 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:In rai Oras:In rai Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Salutare, Am fost si eu astazi cu prietenul meu pe la Samara si Maya.Am sunat in jurul orei 18:00 prima oara sa intrebam de mai multe detalii si sa aranjam o intalnire la 9. Dupa 15 minute am primit mesaj de la samara sa ma intrebe daca sigur venim la 9, noi intre timp am cautat-o pe maya pe forum si am spus ca venim. Ajuns la 21:00 pe Calea vitan la pizza hut ne ghideaza spre bloc.Urcam sus in bloc si vedem ultimul client coborat - Ei, ce sa spun, pe mine nu m-a deranjat, nici pe colegul meu, dar altii sunt mai sensibili.Intram in bucatarie, ne asteapta ele 2 si un el... el fiind un caine monstru d-ala mic. Adica mie nu imi plac cainii, si se cam lega de mine .Samara era intr-o pijama - un mic minus. Putea sa ne primeasca intr-o tinuta mai sexy. Stam fumam 2-3 tigari vreo 15-20 minute, si trecem la treaba. M-am certat putin cu colegu inainte care sa mearga cu Maya, el fiind in vizita la mine l-am lasat pe el.Intru la dus, fata nu a intrat la dus ceea ce mi-a pus un mare semn de intrebare, avand in vedere ca am venit si coborase alt client. Dar ea face defapt dus imedeat dupa ce termina cu clientul. Intram in camera, ma pun pe spate si incepe oralul, executat frumos, deepthroat bun, cu atentie la zonele invecinate.Se pune pe mine, schimba pozitia de 2-3 si termin in caciula. Intre timp a terminat si prietenul meu si ne intalnim iarasi in bucatarie si fumam o tigara. Ne intoarcem la treaba si terminam al doilea numar cu o finalizare orala (nu face CIM). Mai am stat sa fumam o tigara in bucatarie, intre timp urcase un alt client (precizez din nou ca pe mine nu m-a deranjat, informez doar colegii).Iar acum notele:Locatie: 10 - usor de ajuns.Atitudine: 9 - nu e fitoasa, se compoarta frumos, un minus ca mai vorbeste vulgar (precum colega ei Maya )Aspect: 7 - a fost mai slim decat ma asteptamNormal: 7.50Oral: 9.50GFE: 10 pe linie, de treaba, comunicativa, te face sa te simti bine. Aici nu este nimic de reprosat.Igiena: 5 - Nu stiu cum sa o spun, nu era jegoasa fata sau ceva, dimpotriva, dar puteam simti uneori mirosuri ciudate din gura, ceea ce a fost un turn-off maxim. Ce sa spun, se mai intampla, fumezi o tigara doua, miroase repede gura, dar poate ar trebui sa fie mai atenta, altfel ii dadeam 10.Am stat de la 21:00 pana la 22:30 (1:30h) Eu am decartat 250 RON pentru 2 finalizari - si sincer am impresia ca e oleaca prea scump. Fata ar trebui sa mearga in 150-200 RON ora comparativ cu "piata".De revenit, probabil. Am sa iau in considerare sa o incerc si pe maya, sau eventual cu amandoua. 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 loverboyanal poate explici cum vine asta''Ne intoarcem la treaba si terminam al doilea numar cu o finalizare orala (nu face CIM).'' :350x Link spre comentariu
loverboyanal Reputație: 68 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:In rai Oras:In rai Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Pai, e simplu. Mi-a facut un oral, am vrut sa termin la domnisoara in gurita, a zis ca nu face. Am gresit undeva? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2015 Partajează Postat Noiembrie 14, 2015 Disponibila astăzi mă găsiți la birou Vă aștept. .😙😙😙😙 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum