Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2015 Postat Decembrie 5, 2015 Disponibila va pup și va asteptt
arbitrul_elegantzei Reputație: 13 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2015 Salut lume,Urmăresc de ceva timp forumul dar nu am apucat încă să îmi aduc contribuția.Am stat prin București în ultima perioadă, așa că am avut ocazia să o descopăr și să o vizitez pe Samara de 3 ori în ultima lună.Îmi place cum lucrează, acordă multă atenție detaliilor, precum modul cum pune prezervativul, igiena și faptul că se asigură că este tare înainte să intre în ea. Deasemenea, un mare plus că este directă și spune ce o nemulțumește în timpul acțiunii, nu după.Dimineața din păcate nu lucrează (când de obicei am eu chef mai mult). Am prins-o de fiecare dată între muncă și sală. Răspunde destul de prompt la telefon și nu a fost nicio problemă cu programarea, odată stabilită.Oral neprotejat cum s-a mai menționat, cu abnegație. Este sexy cu ea în gură și cu fundul în sus, eu prefer să mă privească în ochi (merge excelent pentru încălzire după o zi la birou). Focusată pe ce face bine și înțeleg de ce CIM nu intră la meniu, nepotrivindu-se cu stilul ei. Are o limbuță ascuțită de ți-e mai mare dragul să o vezi peste tot. Sărută la fel de bine pe cât suge. Ușor delicată pentru gusturile mele, dacă doriți un pic de dinți va trebui să cereți în mod explicit. Totuși trebuie să o mai încerc la asta, așa că nu voi da încă o notă pentru oral.Chef nu pare să ducă lipsă, lubrifiant nu a fost cazul/necesar. Pare să fie perfect încălzită și dornică după primii 1-2 clienți ai zilei. Exigentă ca și mine cu modul cum și-o ia, preferă pe la spate și să intre toată până la "cotor". Are mușchi să facă față și la poziții mai neobișnuite (precum doresc unii amatori de TRX printre care mă număr) dar nu mult timp. Știe să se descurce și are câteva mișcări garantate care probabil fac minuni cu cei mai leneși dintre voi. Este păcat totuși să o lași să facă toată treaba, dacă tot se termină în ea măcar să fie cu stil, zic. Sunt sigur că se descurcă aproape cu orice cerințe exotice care intră în "meniul" specificat de normal, fără anal și fără picioarele ei date peste cap. Așa că 9/10 pentru normal de la mine, apreciez tehnica dobîndită prin "muncă onestă".Locația are câteva zone interesante de descoperit, dintre care vă recomand marginea dinspre geam a canapelei (pentru backwards wheelbarrow, îmi lipsește cuvântul în română). De fiecare dată curat, regim hotelier, ușor de ajuns, taxiuri tot timpul în zonă, 9/10.Preț: 300, îmi place să mă întind. 250 pe oră este corect pentru calitate/prețSper că în curând am să o prind și pe colega ei Maya cu care pare să aibă dinamismul potrivit, deși niciuna dintre ele nu pare atrasă de femei în mod special. Voi reveni cu detalii atunci când faptul va fi consumat.P.S. Recomand labagiilor profesioniști și țeparilor să se abțină de dragul celor dintre noi care sunt serioși. În rest, baftă cunoscătorilor! 3
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Bună dragii mei sunt disponibilaaa...
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Bună băieți astăzi mă găsiți la birou va pup și va aștept pana la ora 23.va pupp
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Sunt disponibilaa va pup și va astept
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Postat Decembrie 8, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și te aștept cu nerăbdare
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Postat Decembrie 8, 2015 Sunt disponibila va pup și va asteptt cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2015 Postat Decembrie 8, 2015 Uppp😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 Bună astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va aștept
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2015 Postat Decembrie 9, 2015 Sunt disponibila va pup și va asteptt
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Bună ziua..dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Decembrie 10, 2015 Ce poze ... apetisante ! Le-am salvat, sper ca nu ceri drepturi de autor ... O mica curiozitate: cum de ti-a venit idea numelui ? 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Decembrie 10, 2015 sunt faine pozicile astea,culoare noua la par!asteptam sa te vedem si din fata...!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Multe frumos...
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Ce poze ... apetisante ! Le-am salvat, sper ca nu ceri drepturi de autor ... O mica curiozitate: cum de ti-a venit idea numelui ?dar vezi sa nu faci alceva pe pozele mele .....
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Decembrie 10, 2015 nuuuu...doar se incalzeste!
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Decembrie 10, 2015 sau antrenament!
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Decembrie 10, 2015 dar vezi sa nu faci alceva pe pozele mele .....Ba pe ale tale, pe ale tale, dar nu pe poze... De unde sa ia tu formele alea ?. Eu pana nu pun mana nu cred si pace ! 2
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2015 Postat Decembrie 10, 2015 Este adevărat suta la suta te aștept pe la mine cu o programare sa te convingi singurr te pup
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Decembrie 10, 2015 Poate bagi si anal in meniu.....ar fi perfect.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum