Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Disponibila va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Bună astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Bună astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Uppp Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1587 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Buna. cum lucrezi in perioada urmatoare? Link spre comentariu
royalmouse Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Decembrie 25, 2015 Pe la brasov nu vrei vii? macar pt o perioada scurta Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
nachovidal20 Reputație: 37 Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu dragBuna scumpo... doresc o cafea la mine la birou , mi o aduci? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Bună dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Buna scumpo... doresc o cafea la mine la birou , mi o aduci?Da acum ti.o aducc Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Sunt disponibila va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1587 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Decembrie 28, 2015 spune`mi te rog programari se pot face doar la telefon sau si prin alta metoda. Multumesc si scuze pentru off topic Link spre comentariu
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Decembrie 28, 2015 spune`mi te rog programari se pot face doar la telefon sau si prin alta metoda. Multumesc si scuze pentru off topic Încearcă cu porumbelul călător. Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Bună ..astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 spune`mi te rog programari se pot face doar la telefon sau si prin alta metoda. Multumesc si scuze pentru off topic Bună se fac la telefonn...pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Bună dragii mei va pup va aștept pe la mine Link spre comentariu
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:altundeva Oras:altundeva Partajează Postat Decembrie 30, 2015 I-am promis pe forum ca o vizitez si imi pare bine ca m-am tinut de cuvant. Programarea a mers perfect, la ora propusa de mine. Locatia chiar pe Calea Vitan intre Mall Vitan si casa de pensii. Cu 3 ore inainte, o rugasem sa ma astepte imbracata intr-o rochita, dar as fi pariat ca a uitat. Ei bine, as fi pierdut pariul. Samara m-a astepta intr-o rochita cu banda si in pantofi cu toc. Cum am vazut-o mi-am adus aminte de un tango mai aparte, daca nu-l stiti, sigur il gasiti ; Daca-l parafrazez, tangoul ar suna cam asa Imi place Samara, la mare si la munte Imi place Samara, in cele mai mici amanunte Imi place Samara, dimineata la sapte, Imi place Samara, in cel mai negru miez de noapte Imi place Samara, noaptea la lanterna Imi place Samara, in limba materna Imi place Samara, frumusetea si gratia Imi place Samara, asta-i situatia !Ce pot spune despre "fatza nevazuta a lunii" ? O studenta de 22 de ani cât spune ca are, ochi intr-adevar frumosi, sâni dragalasi cu sfârcuri erecte si delicioase . Un delicat tatuaj pe mâna dar, ce sa-i faci!, si un piercing in buric. Unii ar considera-o miniona. Eu zic ca forrmele ei o recomanda pentru un bun model la scoala de arta. Am pupat-o mult, dar niciodata din initiativa ei. Are o ironie simpla, a fost foarte greu sa-i fac complimente, spune ca trupul ei e de pustoica, in schimb este prima fata care mi-a laudat bijuteriile si mi-a zis ca atunci cand aveam varsta ei, crede ca aratam foarte bine. Nu tine cu tot dinadinsul sa ajunga "de top" pe forum. Nu s-a lungit la vorba si am plecat dus pâna sa termine tigarea, ea facuse dus inainte. A intrat peste mine in baie sa se spele pe dinti. Baia este una dintre cele mai echipate din cate am vazut, cu multe geluri, si tot a mai scos pentru mine altceva din dulapior. Este foarte dedicata cu ceea ce face. Totul a fost protejat. La oral nu m-a obligat sa stau lungit, asa ca am putut sa-i admir funduletul si din alta pozitie. La normal am schimbat vreo 4 pozitii, ea fiind foarte implicata, injura in mod simpatic. In plus, este foarte deschisa la nou. Dat fiind ca este foarte usoara, ii aratasem o foie cu o pozitie de la templul Khajuraho. Am fost destul de aproape, nu ne-a iesit bine din cauza mea. Totusi a oprit foaia pentru studiu E drept ca am avut oarece teama de a nu ma intersecta cu invitatul lui Maya. Totusi prezenta Mayei a fost un plus pentru locatie, mai ales ca, spre plecare, Mayei i-a alunecat "accidental" prosopul in bucatarie lasind sa se vada corpul ei alb cu posteriorul atât de râvnit... Si l-am injurat din invidie pe Gebeleisys cu experienta lui descrisa la pag. 26. Sharky: 10 (m-am distrat sincer fugarindu-l pe sub pat sa-mi scot soseta din coltii lui; in plus mi-a dat atentie cat cuprinde, in general este un mare plus pentru locatie)Locatie: 9,5 (as fi scazut pentru vânzoleala, dar cum am explicat: a cazut prosopul, Sharky etc)Samara: 9 (i-am scazut doar ca nu se inroseste, stiu doar doua fete care s-au inrosit...)Igiena: 10 (nimic suspect)Oral: 8,5 (din cauza mea, l-am intrerupt eu dornic de normal)Normal: 9,5 (am adugat pentru disponibilitatea de a incerca ceva noi)GFE: 9 lipicioasa, dar cinstita, m-am simtit bine in prezenta ei Cadou: 250 lei/1 ora care a trecut incredibil de repede Eu zic ca e de top desi punctul ei forte e bottom-ul. 6 2 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 I-am promis pe forum ca o vizitez si imi pare bine ca m-am tinut de cuvant. Programarea a mers perfect, la ora propusa de mine. Locatia chiar pe Calea Vitan intre Mall Vitan si casa de pensii. Cu 3 ore inainte, o rugasem sa ma astepte imbracata intr-o rochita, dar as fi pariat ca a uitat. Ei bine, as fi pierdut pariul. Samara m-a astepta intr-o rochita cu banda si in pantofi cu toc. Cum am vazut-o mi-am adus aminte de un tango mai aparte, daca nu-l stiti, sigur il gasiti ; Daca-l parafrazez, tangoul ar suna cam asa Imi place Samara, la mare si la munte Imi place Samara, in cele mai mici amanunte Imi place Samara, dimineata la sapte, Imi place Samara, in cel mai negru miez de noapte Imi place Samara, noaptea la lanterna Imi place Samara, in limba materna Imi place Samara, frumusetea si gratia Imi place Samara, asta-i situatia !Ce pot spune despre "fatza nevazuta a lunii" ? O studenta de 22 de ani cât spune ca are, ochi intr-adevar frumosi, sâni dragalasi cu sfârcuri erecte si delicioase . Un delicat tatuaj pe mâna dar, ce sa-i faci!, si un piercing in buric. Unii ar considera-o miniona. Eu zic ca forrmele ei o recomanda pentru un bun model la scoala de arta. Am pupat-o mult, dar niciodata din initiativa ei. Are o ironie simpla, a fost foarte greu sa-i fac complimente, spune ca trupul ei e de pustoica, in schimb este prima fata care mi-a laudat bijuteriile si mi-a zis ca atunci cand aveam varsta ei, crede ca aratam foarte bine. Nu tine cu tot dinadinsul sa ajunga "de top" pe forum. Nu s-a lungit la vorba si am plecat dus pâna sa termine tigarea, ea facuse dus inainte. A intrat peste mine in baie sa se spele pe dinti. Baia este una dintre cele mai echipate din cate am vazut, cu multe geluri, si tot a mai scos pentru mine altceva din dulapior. Este foarte dedicata cu ceea ce face. Totul a fost protejat. La oral nu m-a obligat sa stau lungit, asa ca am putut sa-i admir funduletul si din alta pozitie. La normal am schimbat vreo 4 pozitii, ea fiind foarte implicata, injura in mod simpatic. In plus, este foarte deschisa la nou. Dat fiind ca este foarte usoara, ii aratasem o foie cu o pozitie de la templul Khajuraho. Am fost destul de aproape, nu ne-a iesit bine din cauza mea. Totusi a oprit foaia pentru studiu E drept ca am avut oarece teama de a nu ma intersecta cu invitatul lui Maya. Totusi prezenta Mayei a fost un plus pentru locatie, mai ales ca, spre plecare, Mayei i-a alunecat "accidental" prosopul in bucatarie lasind sa se vada corpul ei alb cu posteriorul atât de râvnit... Si l-am injurat din invidie pe Gebeleisys cu experienta lui descrisa la pag. 26. Sharky: 10 (m-am distrat sincer fugarindu-l pe sub pat sa-mi scot soseta din coltii lui; in plus mi-a dat atentie cat cuprinde, in general este un mare plus pentru locatie)Locatie: 9,5 (as fi scazut pentru vânzoleala, dar cum am explicat: a cazut prosopul, Sharky etc)Samara: 9 (i-am scazut doar ca nu se inroseste, stiu doar doua fete care s-au inrosit...)Igiena: 10 (nimic suspect)Oral: 8,5 (din cauza mea, l-am intrerupt eu dornic de normal)Normal: 9,5 (am adugat pentru disponibilitatea de a incerca ceva noi)GFE: 9 lipicioasa, dar cinstita, m-am simtit bine in prezenta ei Cadou: 250 lei/1 ora care a trecut incredibil de repede Eu zic ca e de top desi punctul ei forte e bottom-ul. Mulțumesc mult te pup cu dragg Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Bună mă găsiți la birou astăzi va pup și va aștept cu dragg Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum