Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 Buna dragii mei astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2016 Postat Ianuarie 11, 2016 ... esti pe invers?? :hmmmhai nu ti supara only am greșit eu acoloo ce urat acum observatt
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Buna astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt cu drag
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Ianuarie 12, 2016 Hmmm...ma lsi sa iti si eu fotograful o data? .chiar ca ar fi bine...poate o prinzi si din alt unghi!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2016 Postat Ianuarie 12, 2016 Vă pup și va asteptt pe la mine
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Buna dimineața dragii mei astăzi mă găsiți la birou va pup și va aștept cu dragg
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Sunt disponibila va pup și va asteptt cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 iti sta mult mai bine cu parul defacut! Da ms te pupacescc
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Sunt disponibila va pup și va asteptt cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2016 Postat Ianuarie 13, 2016 Vă pup și va asteptt
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 Buna băieții astăzi mă găsiți la birou pana la ora 22.va pup și va asteptt
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2016 Postat Ianuarie 14, 2016 Vă aștept sa va fu......
margy1 Reputație: -28 Postat Ianuarie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 14, 2016 Nu stiu cum de te-am ocolit pana acum... ignoranta, te rog sa ma scuzi.Maine as vrea sa te vizitez.Sper sa fie de bun augur.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2016 Postat Ianuarie 15, 2016 Buna astăzi mă găsiți la birou va aștept cu drag pe la mine va pup
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2016 Postat Ianuarie 15, 2016 Vă aștept pe la mine va pup
myster babadok Reputație: 1 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Sub Pat Oras:Sub Pat Postat Ianuarie 15, 2016 Uppbuna Samara pentru o posesie cat ceri?Babadook! Dook! Dooook!!!!!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Mă găsiți la birou va pup și va aștept pe la minee
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Sunt disponibila va asteptt cu drag
martinel22 Reputație: 5 Postat Ianuarie 16, 2016 Postat Ianuarie 16, 2016 Salutare, am fost si eu in aceasta seara la frumoasa domnisoara, nu pot sa zic decat ca este o super fata, foarte amabila, glumeata si sociabila. Am sunat, am facut programare si am mers spre ea (cu o intarziere si imi cer scuze pe aceasta cale), am ajuns la locatie in care mi-a spus, am sunat la interfon si am urcat sus. Usurel ascunsa dupa usa imi deschide, intru inauntru, fac cunostiinta cu ea si ma fac comod in bucatarie. M-a servit cu un pahar de pepsi, am fumat o tigare impreuna cu ea si am socializat cateva minute. Mi-a aratat pe telefon niste melodii foarte faine ale unui cantaret pe care din ce am vazut il adora. Dupa accea am intrat frumos amandoi in camera, ne-am facut comozi pe pat (eu eram un pic rigid..nu din cauza ei, din cauza vremii de afara), a inceput frumos cu saruturi si dupa accea cu un oral care mie sincer mi-a placut foarte mult ...cu toate ca nu prea am aratat asta, dar chiar mi-a placut. Dupa accea a pus balonasul si am inceput un numar cu ea peste, nu pot sa zic decat ca a fost un sex al naiba de bun. Are o fiffy perfecta <3. Dupaia am schimbat cateva pozitii, am incercat si pe la spate si la fel de bine m-am simtit.Cred ca s-a suparat putin crezand ca ma abtin sa ejaculez...dar nu am facut-o, pur si simplu la mine dureaza ceva pana se intampla asta...trebuie sa ajung la un anumit punct de placere. (sa nu se inteleaga ca nu mi-a placut, din contra)Este o fata foarte ok, are sani micuti dar pentru mine sunt perfecti...asa imi plac, un fundulet al naibi de obraznic si un corp foarte frumos.. Imi mai place ca la pozitii si sex normal chiar se implica..e naturala, nu se preface sau alte prostii, cel putin impresia asta mi-a lasat-o.Note:Oral - 9Normal - 10Locatie - 10Atitudine - 10O sa mai revin cu cea mai mare placere, dar o sa ma gandesc daca iau 1 numar sau 2 ...ma gandesc sa nu o mai ''traumatizez'' atat de rau )Te pup Samara, esti o fata de nota 10! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum