viezuremanz Reputație: 13133 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Buna, cand se poate o programare?Cand ai sa suni pe numarul din titlul topicului ... 2 2
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Aprilie 9, 2016 Am reusit sa ajung si la Samara. Locatia este foarte aproape de Mall Vitan, bloc stradal, usor de gasit. Locuri de parcare nu prea sunt, eu am fost mai norocos si am gasit. Fata este o scumpa si o lipicioasa. Este mica de statura, bruneta, cu sanii mici si un fund bestial. Eu am o slabiciune pentru pozitia doggy, cu Samara a fost pur si simplu incredibil de placut. Se implica si geme intr-un mare fel. Din pacate nu am reusit sa raman decat o finalizare din lipsa de timp. O salut si o pup pe aceasta cale. Fata: 9Corp: 9Fund: 10Oral: 8Normal: 9Daca tot faci o recenzie,te rugam sa o faci ca la carte,completa!Asteptam sa ne spui cat a fost "halatul".Numai bine !
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Sunt disponibila va pup si va astept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Am reusit sa ajung si la Samara. Locatia este foarte aproape de Mall Vitan, bloc stradal, usor de gasit. Locuri de parcare nu prea sunt, eu am fost mai norocos si am gasit. Fata este o scumpa si o lipicioasa. Este mica de statura, bruneta, cu sanii mici si un fund bestial. Eu am o slabiciune pentru pozitia doggy, cu Samara a fost pur si simplu incredibil de placut. Se implica si geme intr-un mare fel. Din pacate nu am reusit sa raman decat o finalizare din lipsa de timp. O salut si o pup pe aceasta cale. Fata: 9Corp: 9Fund: 10Oral: 8te pup si eiNormal: 9
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Daca tot faci o recenzie,te rugam sa o faci ca la carte,completa!Asteptam sa ne spui cat a fost "halatul".Numai bine !Te pup si eu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Te pup si eusczz din gresala te pup si pe tine...halatul este 150fin.sau 250h
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Postat Aprilie 12, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 22.va pup si va astept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Disponibila va pup si va astept
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2016 Postat Aprilie 14, 2016 Astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag
Membru Premium only-me Reputație: 17185 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Aprilie 14, 2016 Heii buna!!!Nu faci si tu o oferta acu' de pasti? Ai vazut colega ta ce initiativa a luat!? :clapp ei
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Aprilie 14, 2016 Draga Samara, te rog sa ma ierti pentru intarzierea cu care adaug o anexa la recenzia mea de la pag. 28. Sper sa-ti mai aduci aminte "faza" ! Când mă duceam la câte-o fatăȘi era frumoasă de-mi venea să-njur- "Iubire, ești bestială toata ! Mă lași să te mușc de cur ?" - "Bă, ești nebun ?! Rămâne semn fatal !" Sărea din pat de fiecare dată- Iubire, cât e concediul medical? ......Dar am ramas mereu buza umflata. Am incercat aceeasi schema cu Samara - "Hai mușcă hai, de te-ai băgat în priză ! .... Cum doar atât ? Si atâta tevatura ! " Atâta doar, că de surprizăNu mai aveam nici dinți în gură. 3 2
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Draga Samara, te rog sa ma ierti pentru intarzierea cu care adaug o anexa la recenzia mea de la pag. 28. Sper sa-ti mai aduci aminte "faza" ! Când mă duceam la câte-o fatăȘi era frumoasă de-mi venea să-njur- "Iubire, ești bestială toata ! Mă lași să te mușc de cur ?" - "Bă, ești nebun ?! Rămâne semn fatal !" Sărea din pat de fiecare dată- Iubire, cât e concediul medical? ......Dar am ramas mereu buza umflata. Am incercat aceeasi schema cu Samara - "Hai mușcă hai, de te-ai băgat în priză ! .... Cum doar atât ? Si atâta tevatura ! " Atâta doar, că de surprizăNu mai aveam nici dinți în gură.
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Heii buna!!!Nu faci si tu o oferta acu' de pasti? Ai vazut colega ta ce initiativa a luat!? :clapp eion sa fac si eu la anuuglumesc
Membru Premium only-me Reputație: 17185 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Aprilie 15, 2016 Draga Samara, te rog sa ma ierti pentru intarzierea cu care adaug o anexa la recenzia mea de la pag. 28. Sper sa-ti mai aduci aminte "faza" !Nu mai aveam nici dinți în gură. Inainte sau dupa ce ai muscat-o?
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Aprilie 15, 2016 @only-meEu am crezut ca mi s-au inmuiat inainte, dar acum inteleg ca am ramas fara ei dupa ... Mai tare ca marmura lui Venus din Milo. De aia nici n-am mai incercat de atunci ... 2
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2016 Postat Aprilie 16, 2016 Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum