mickeysabbath Reputație: 711 Postat Mai 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 3, 2016 ce mai recenzie..??plm atata stiu, atata fac!
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 3, 2016 Postat Mai 3, 2016 plm atata stiu, atata fac!ok mersii
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Postat Mai 4, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup si va astept cu drag
gigicu1 Reputație: 57 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2016 Am fost ieri, zona Mall Vitan, sta cu Maya, arata foarte bine si e lipicioasa, ii place sa vorbeasca si sa te faca sa te simti bine. Eu dupa cateva esecuri cu altele eram cam sceptic si debusolat. Dezbracata e si mai ok, are o pasarica frumoasa si parfumata .Am am facut-o cu amandoua, cu Samara am inceput cu OWO bun, cu atentie la oute, la al doilea nr normal cu caciulita, buna la futut, geme frumos, nu stiu sigur cat de mult ii place dar am vazut ca ii se intaresc sfarcurile frumoase si se incordeaza, e posibil sa ii placa dar nu bag mana. Pielea ei e de vis. Si firea ei mi-a placut, singurul minus e ca nu pare naturala in discutii , dar poate ma insel sau nu sunt pe gustul ei cu toate ca mi-a apreciat mult corpul. Note: Locatie: 9.5Fata: 9.6, aproape 10 daca avea sanii un pic mai mariFK: 10+ , punctul forteNormal: 10 3
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Am fost ieri, zona Mall Vitan, sta cu Maya, arata foarte bine si e lipicioasa, ii place sa vorbeasca si sa te faca sa te simti bine. Eu dupa cateva esecuri cu altele eram cam sceptic si debusolat. Dezbracata e si mai ok, are o pasarica frumoasa si parfumata .Am am facut-o cu amandoua, cu Samara am inceput cu OWO bun, cu atentie la oute, la al doilea nr normal cu caciulita, buna la futut, geme frumos, nu stiu sigur cat de mult ii place dar am vazut ca ii se intaresc sfarcurile frumoase si se incordeaza, e posibil sa ii placa dar nu bag mana. Pielea ei e de vis. Si firea ei mi-a placut, singurul minus e ca nu pare naturala in discutii , dar poate ma insel sau nu sunt pe gustul ei cu toate ca mi-a apreciat mult corpul. Note: Locatie: 9.5Fata: 9.6, aproape 10 daca avea sanii un pic mai mariFK: 10+ , punctul forteNormal: 10 te pupacescc
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou va astept sa ne relaxam impreuna pana la ora 22 va pup
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Disponibila va pup si va astept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 7, 2016 Postat Mai 7, 2016 Buna astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag pana la ora 22 va pup
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 8, 2016 Postat Mai 8, 2016 Sunt disponibila va pup si va astept cu drag sa ne relaxam impreuna
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 Buna dragii meI astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup si va astept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 Disponibila va pup si va astept sa ne relaxam impreuna
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 11, 2016 Postat Mai 11, 2016 Astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup si va astept
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum