Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Servus,

Am facut o vizita Samarei - o peroana micuta de statura (confirm pozele), brunetica dar super dragalasa cu un fundulet super apetisant - cum am intrat in apartament tot isi perinda funduletul prin fata mea, sincer nu indrazneam.

Mi-a oferit ceva de baut, am stat la o tigara si o micuta discutie dupa care un dus si actiune.

S-a dezbracat (data viitoare te rog sa ma lasi pe mine ...) si cu un preludiu putin cam indelungat (eu sunt de vina) mi-a descoperit slabiciunea: imi placea "motul". pfff, are o pasarica super faina, nu i-am rezistat si m-am cam bagat la ea - fara mirosuri, fara secretii cu niste forme si labii superbe de-ti venea sa le devorezi.

Samara mi s-a parut putin cam obosita (recunosc si eu dupa o zi de munca eram cam praf, si ora destul de tarzie), insa s-a straduit si a reusit sa-mmi faca pe plac. Nu prea sunt eu cu oralul (sa mi se faca) dar a fost bine, facut in pozitie de 69 - nu ma mai saturam de "motul" ei.

1h 1/2 cu doua numere pret 400 roni.

Fata : 9.5

FK : n-ai cum sa nu o saruti. 9.5

GFE: 10+, , atat de naturala, sincera, deschisa, calda. M-a cam descusut cu niste chestii dar m-am simtit ca cu o prietena foarte buna.

Normal; 10++

Anal: nu face, m-a avertizat de la inceput. Nici nu eram interesat.

Per total 10 - eu m-am simtit super bine - merci mult Samara. Pupici.

P.S.: urmeaza Maya - abia astept sa o cunosc, dupa care as vrea cu amandoua.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator samara.esc
Reputație: 0

Servus,

Am facut o vizita Samarei - o peroana micuta de statura (confirm pozele), brunetica dar super dragalasa cu un fundulet super apetisant - cum am intrat in apartament tot isi perinda funduletul prin fata mea, sincer nu indrazneam.

Mi-a oferit ceva de baut, am stat la o tigara si o micuta discutie dupa care un dus si actiune.

S-a dezbracat (data viitoare te rog sa ma lasi pe mine ...) si cu un preludiu putin cam indelungat (eu sunt de vina) mi-a descoperit slabiciunea: imi placea "motul". pfff, are o pasarica super faina, nu i-am rezistat si m-am cam bagat la ea - fara mirosuri, fara secretii cu niste forme si labii superbe de-ti venea sa le devorezi.

Samara mi s-a parut putin cam obosita (recunosc si eu dupa o zi de munca eram cam praf, si ora destul de tarzie), insa s-a straduit si a reusit sa-mmi faca pe plac. Nu prea sunt eu cu oralul (sa mi se faca) dar a fost bine, facut in pozitie de 69 - nu ma mai saturam de "motul" ei.

1h 1/2 cu doua numere pret 400 roni.

Fata : 9.5

FK : n-ai cum sa nu o saruti. 9.5

GFE: 10+, , atat de naturala, sincera, deschisa, calda. M-a cam descusut cu niste chestii dar m-am simtit ca cu o prietena foarte buna.

Normal; 10++

Anal: nu face, m-a avertizat de la inceput. Nici nu eram interesat.

Per total 10 - eu m-am simtit super bine - merci mult Samara. Pupici.

P.S.: urmeaza Maya - abia astept sa o cunosc, dupa care as vrea cu amandoua.

tE pup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...