msigth Reputație: 1 Postat Mai 21, 2016 Oras:Elvetia Oras:Elvetia Partajează Postat Mai 21, 2016 Are you doing outcall as well? Link spre comentariu
sckippio Reputație: 18 Postat Mai 21, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 21, 2016 Servus, Am facut o vizita Samarei - o peroana micuta de statura (confirm pozele), brunetica dar super dragalasa cu un fundulet super apetisant - cum am intrat in apartament tot isi perinda funduletul prin fata mea, sincer nu indrazneam.Mi-a oferit ceva de baut, am stat la o tigara si o micuta discutie dupa care un dus si actiune.S-a dezbracat (data viitoare te rog sa ma lasi pe mine ...) si cu un preludiu putin cam indelungat (eu sunt de vina) mi-a descoperit slabiciunea: imi placea "motul". pfff, are o pasarica super faina, nu i-am rezistat si m-am cam bagat la ea - fara mirosuri, fara secretii cu niste forme si labii superbe de-ti venea sa le devorezi.Samara mi s-a parut putin cam obosita (recunosc si eu dupa o zi de munca eram cam praf, si ora destul de tarzie), insa s-a straduit si a reusit sa-mmi faca pe plac. Nu prea sunt eu cu oralul (sa mi se faca) dar a fost bine, facut in pozitie de 69 - nu ma mai saturam de "motul" ei.1h 1/2 cu doua numere pret 400 roni. Locatie: 9.5Fata : 9.5FK : n-ai cum sa nu o saruti. 9.5GFE: 10+, , atat de naturala, sincera, deschisa, calda. M-a cam descusut cu niste chestii dar m-am simtit ca cu o prietena foarte buna.Normal; 10++Anal: nu face, m-a avertizat de la inceput. Nici nu eram interesat.Per total 10 - eu m-am simtit super bine - merci mult Samara. Pupici. P.S.: urmeaza Maya - abia astept sa o cunosc, dupa care as vrea cu amandoua. 1 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 22, 2016 Partajează Postat Mai 22, 2016 Servus, Am facut o vizita Samarei - o peroana micuta de statura (confirm pozele), brunetica dar super dragalasa cu un fundulet super apetisant - cum am intrat in apartament tot isi perinda funduletul prin fata mea, sincer nu indrazneam.Mi-a oferit ceva de baut, am stat la o tigara si o micuta discutie dupa care un dus si actiune.S-a dezbracat (data viitoare te rog sa ma lasi pe mine ...) si cu un preludiu putin cam indelungat (eu sunt de vina) mi-a descoperit slabiciunea: imi placea "motul". pfff, are o pasarica super faina, nu i-am rezistat si m-am cam bagat la ea - fara mirosuri, fara secretii cu niste forme si labii superbe de-ti venea sa le devorezi.Samara mi s-a parut putin cam obosita (recunosc si eu dupa o zi de munca eram cam praf, si ora destul de tarzie), insa s-a straduit si a reusit sa-mmi faca pe plac. Nu prea sunt eu cu oralul (sa mi se faca) dar a fost bine, facut in pozitie de 69 - nu ma mai saturam de "motul" ei.1h 1/2 cu doua numere pret 400 roni. Locatie: 9.5Fata : 9.5FK : n-ai cum sa nu o saruti. 9.5GFE: 10+, , atat de naturala, sincera, deschisa, calda. M-a cam descusut cu niste chestii dar m-am simtit ca cu o prietena foarte buna.Normal; 10++Anal: nu face, m-a avertizat de la inceput. Nici nu eram interesat.Per total 10 - eu m-am simtit super bine - merci mult Samara. Pupici. P.S.: urmeaza Maya - abia astept sa o cunosc, dupa care as vrea cu amandoua.tE pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Buna baietii astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup si va astept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Disponibila va pup si va astept cu drag Link spre comentariu
racing92 Reputație: -5 Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 mancamia-ti ciocanu acum si la anu Link spre comentariu
ce smecher Reputație: 8 Postat Mai 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna am 19 ani ma primesti daca sun ? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Buna astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Disponibila va pup si va astept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Link spre comentariu
edenhazard Reputație: 8 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 pana la ce ora lucrezi azi? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 pana la ce ora lucrezi azi?Ora 22 te astept pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup si va astept cu drag Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Astazi ma gasiti la birou va pup si va astept cu drag sa ne relaxam impreuna va pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Buna astazi ma gasiti la birou pana la ora 22 va pup si va astept Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Va pup si va astept sa ne relaxam impreuna va pup si va astept Link spre comentariu
uncu Reputație: 9 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2016 Azi pina la ce ora te putem gasi? Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Partajează Postat Mai 28, 2016 Azi pina la ce ora te putem gasi?Pana la ora 21te pup Link spre comentariu
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Partajează Postat Mai 30, 2016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum