Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți la birou va pup și va astept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Pana la ce ora stai azi?

pana la ora 20
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi am incercat sa ajung si eu la posesoarea acestui topic. Am sunat in cursul dupa amiezii, am stabilit sa ne vedem in primul imterval orar disponibil. Am ajuns cu 10 min mai devreme, am trimis mesaj, am asteptat pana la ora stabilita, am sunat, insa fara niciun raspuns. In timp ce ma indreptam catre masina ma suna fata si acum urmeaza conversatia:

Eu: Buna, te sunasem sa-ti spun ca am ajuns.

Ea: CUm adica ma sunasei!? -pe un ton sa-i spun putin nervos, ca sa nu spun recalcitrant.

Unde esti? Nu au trecut decat 4 minute, care-i problema?!

Eu: Sunt la 2 blocuri departare.

Ea: Si, nu inteleg, mai vii?

Eu: Nu mai vin.

Ea: ok.

Am ales sa nu raman pt ca m-a deranjat tonul pe care mi-a vorbit si pentru faptul ca la ea 4 minute de intarziere nu reprezenta un bun motiv de a-si cere scuze.

Asta a fost experienta mea cu fata. Mai multe nu pot spune.

O seara buna

• Like 1
Vizitator samara.esc
Postat

Astazi am incercat sa ajung si eu la posesoarea acestui topic. Am sunat in cursul dupa amiezii, am stabilit sa ne vedem in primul imterval orar disponibil. Am ajuns cu 10 min mai devreme, am trimis mesaj, am asteptat pana la ora stabilita, am sunat, insa fara niciun raspuns. In timp ce ma indreptam catre masina ma suna fata si acum urmeaza conversatia:

Ea: CUm adica ma sunasei!? -pe un ton sa-i spun putin nervos, ca sa nu spun recalcitrant.

Am ales sa nu raman pt ca m-a deranjat tonul pe care mi-a vorbit si pentru faptul ca la ea 4 minute de intarziere nu reprezenta un bun motiv de a-si cere scuze.

O seara buna

Dragul meu u deja plecasei pt ca ai stat prea mult.Si ma deranjează ca ai sunat in disperare și dacă nu răspundem in timpul acela cand ai tu programare voi plecați direct ,noi când va așteptăm pe voi mereu asta nu mai zice nimeni nik,dar u ca client cum sa astept 5 10 min....Și pe mine ma deranjat ca u deja plecasei,cum vrei.ai sa îți vb dacă u deja ai plecat ....tot frumos nuu ..o seara plăcută tuturor
Vizitator samara.esc
Postat

O seara buna

si nuj ce experiența ai avut u cu mine dacă u niki măcar nu ma Cunoști .Mai ma enervez și eu nu e logic....dar voi imediat stați și scrieți pe forum
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ai colega?

daca da da-mi te rog link-ul ca vreau sa mai vin cu cineva

mersi

Mafci

Postat

Buna fetelor,

Joi voi ajunge prin scumpa noastra capitala si dupa program vreau sa ma relaxez.

Ma intereseaza pretul pentru 2 ore si cate numere sunt incluse. 

Ca ora, dupa ora 18:00.

Postat

Dragul meu u deja plecasei pt ca ai stat prea mult.Si ma deranjează ca ai sunat in disperare și dacă nu răspundem in timpul acela cand ai tu programare voi plecați direct ,noi când va așteptăm pe voi mereu asta nu mai zice nimeni nik,dar u ca client cum sa astept 5 10 min....Și pe mine ma deranjat ca u deja plecasei,cum vrei.ai sa îți vb dacă u deja ai plecat ....tot frumos nuu ..o seara plăcută tuturor

Draga mea, eu nu plecasem. Cum ti-am spus si la telefon eram la doua blocuri distanta. Ma puteam intoarce, insa dupa cum am spus m-a deranjat tonul si faptul ca nu stii sa-ti ceri scuze. Este adevarat am asteptat doar 4 minute, dar eu daca fac pe cineva sa astepte chiar si un minut mai intai imi cer scuze, pentru ca asa este frumos. NU ai inteles, eu nu am plecat pentru ca m-ai facut sa astept, ci pentru ca nu mi-ai vorbit frumos la telefon. Iar faza cu "sunatul ca disperatul" e de la tine, nu s-a intamplat asa. 

O zi buna iti doresc si promit sa opresc aici discutia

• Like 1
Vizitator samara.esc
Postat

Buna fetelor,

Joi voi ajunge prin scumpa noastra capitala si dupa program vreau sa ma relaxez.

Ma intereseaza pretul pentru 2 ore si cate numere sunt incluse. 

Ca ora, dupa ora 18:00.

poti sa ma suni și vb ...și îți dau detalile
Vizitator samara.esc
Postat

Draga mea, eu nu plecasem. Cum ti-am spus si la telefon eram la doua blocuri distanta. Ma puteam intoarce, insa dupa cum am spus m-a deranjat tonul si faptul ca nu stii sa-ti ceri scuze. Este adevarat am asteptat doar 4 minute, dar eu daca fac pe cineva sa astepte chiar si un minut mai intai imi cer scuze, pentru ca asa este frumos. NU ai inteles, eu nu am plecat pentru ca m-ai facut sa astept, ci pentru ca nu mi-ai vorbit frumos la telefon. Iar faza cu "sunatul ca disperatul" e de la tine, nu s-a intamplat asa. 

O zi buna iti doresc si promit sa opresc aici discutia

La revedere
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 21 va pup Și va astept

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup

Vizitator elvisxxx80
Postat
Da si tu chiloteii intr-o parte Samara sa-ti vedem si piersicutza:))
Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragii mei astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...