pustiu80 Reputație: 68 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 12, 2017 Draga MAYA, de ce dai rating negativ la comentarii?Este ceva neadevarat spus sau faptul ca nu iti convine ce se scrie te face sa acorzi asemenea rating? Hai sa iti explic ceva chiar daca este posibil sa nu intelegi. Cand noi 2 avem o intalnire este o situatie in care amandoi ar trebui sa avem de castigat. Respectul trebuie sa fie reciproc, indiferent de care parte a pulii ne aflam.In postarea mea nu am facut altceva decat sa atrag atentia asupra prosoapelor, care sunt super nasolae si nu am facut referire negativa la Samara!!! Deci te rog poarta-te cuviincios, ca sa nu ma exprim altfel! Daca tu postai ca unul ti-a dat teapa, eu ar trb sa-ti dau rating negativ?Gandeste!te pup! 1
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 13, 2017 Postat Ianuarie 13, 2017 Draga MAYA, de ce dai rating negativ la comentarii?Este ceva neadevarat spus sau faptul ca nu iti convine ce se scrie te face sa acorzi asemenea rating? Hai sa iti explic ceva chiar daca este posibil sa nu intelegi. Cand noi 2 avem o intalnire este o situatie in care amandoi ar trebui sa avem de castigat. Respectul trebuie sa fie reciproc, indiferent de care parte a pulii ne aflam.In postarea mea nu am facut altceva decat sa atrag atentia asupra prosoapelor, care sunt super nasolae si nu am facut referire negativa la Samara!!! Deci te rog poarta-te cuviincios, ca sa nu ma exprim altfel! Daca tu postai ca unul ti-a dat teapa, eu ar trb sa-ti dau rating negativ?Gandeste!te pup! Ele nu stiu de rugaminti. Tb criticate cu fermitate, sa vada ca n-au de ales, doar asa isi vor cere scuze 2 3
nesatulul Reputație: -13 Postat Ianuarie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 14, 2017 ahh
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Postat Ianuarie 16, 2017 Buna astăzi ma găsiți la birou va pup
boggdan777 Reputație: 1 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:iasi Oras:iasi Postat Ianuarie 20, 2017 Duminica disponibila?
geoklaus Reputație: 677 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Postat Ianuarie 23, 2017 Mica intrebare... cum mai arata Samara, s-a tuns? s-a vopsit? arata ca in poza postata cel mai recent asa roscata sau e o poza mai veche refolosita? multumesc anticipat fratilor care au vizitat-o recent
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 Buna dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pup pana pa ora 20
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2017 Postat Ianuarie 24, 2017 Bună dragi mei astăzi ma găsiți la birou va pu și va aștept cu drag
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Buna dimineata astăzi ma găsiți la birou pana la ora 20 va pup
Vizitator samara.esc Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2017 Postat Ianuarie 25, 2017 Sunt disponibilă va pup
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 25, 2017 doar pana la ora 20:00 ???multumesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum