Sari la conținut

Samara 0769145210

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare la toata lumea!am fost si eu ieri la maya si la colega ei samara!nici nu am putut sa mai dorm cu gandul la ele tocamai de asta postez la ora asta! Sunt niste fete absolut speciale care stiu sa faca un barbat sa se simta bine si sa se relaxeze in compania lor! Nu o sa va povestesc actiunea pentru ca au povestit-o altii si au dreptate in tot ce spun! Fetele se implica in tot ceea ce fac si chiar fac tot! Pentru mine a fost ca si cum ma cunosteam cu ele de o viata! Sunt foarte pupacioase si glumete si deschise la orice! Notele mele sunt 10 cu felicitari la toate categoriile! Un plus mic pentru samara care m-a innebunit cu fundul ala de brazilianca!sa nu te superi pe mine maya😉! Sigur o sa mai revin la ele pentru ca le consider prietenele mele si normal iubitele mele perverse din pat😎😎! Va pup fetelor cu sarut de ala de plecare ! Adica sarut in 3😘😘😘😘💋💋!va multumesc si tineti-o tot asa!

Vizitator samara.esc
Reputație: 0
Postat

Salutare la toata lumea!am fost si eu ieri la maya si la colega ei samara!nici nu am putut sa mai dorm cu gandul la ele tocamai de asta postez la ora asta! Sunt niste fete absolut speciale care stiu sa faca un barbat sa se simta bine si sa se relaxeze in compania lor! Nu o sa va povestesc actiunea pentru ca au povestit-o altii si au dreptate in tot ce spun! Fetele se implica in tot ceea ce fac si chiar fac tot! Pentru mine a fost ca si cum ma cunosteam cu ele de o viata! Sunt foarte pupacioase si glumete si deschise la orice! Notele mele sunt 10 cu felicitari la toate categoriile! Un plus mic pentru samara care m-a innebunit cu fundul ala de brazilianca!sa nu te superi pe mine maya! Sigur o sa mai revin la ele pentru ca le consider prietenele mele si normal iubitele mele perverse din pat! Va pup fetelor cu sarut de ala de plecare ! Adica sarut in 3!va multumesc si tineti-o tot asa!

te pupam și te mai așteptăm cu drag
Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup și vă aștept cu drag

Vizitator samara.esc
Postat

Buna sunt disponibila va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-13974000-1500300631_thumb.jpgpost-160623-0-13974000-1500300631_thumb.jpg
Vizitator samara.esc
Postat

Up

• Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
Postat

samara,tu ce varsta ai?

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibila va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Up

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou până la ora 21 va pup

Vizitator
Postat

Samara blondy , pe unde ai locatia ?

Multumesc...I pup you

Vizitator samara.esc
Postat

Samara blondy , pe unde ai locatia ?

Multumesc...I pup you

Mall vitan
Vizitator samara.esc
Postat

Sunt disponibila va pup

Vizitator samara.esc
Postat

Buna dragi mei astăzi mă găsiți la birou de la ora 14 până la ora 21 va pup

Vizitator samara.esc
Postat
post-160623-0-71655900-1500551042_thumb.jpgpost-160623-0-71655900-1500551042_thumb.jpg

Vizitator samara.esc
Postat

Disponibila va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...