Sari la conținut

brunete,blonde sau roscate?

Postări Recomandate

Postat

ce preferat si de ce? chiar coneaza asa mult culoarea parului?cum va plac mai mult urmatoarele femei, blonde sau brunete? eu sunt innebunit dupa brunete :D:P:P

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

brunetele cu parul lung si cret sunt preferatele mele.Ce are sani mari as adauga.Tigancile sunt binevenite si ele alaturi de negrese si mulatre.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

mie mi se par mult mai sexi brunetele/satenele decat blondele, toata faza e ca blondul nu avantajeaza pe toata lumea.cand am fost bruneta toata lumea imi zicea ca imi sta bine , numai ca ma avantajeaza mai mult blondul.depinde foarte mult si de ten, pe mine brunetul ma facea mai alba la fata, dar imi scotea ochii in evidenta mai mult.ai avantaje si dezavantaje.bruneta

Postat

pe mine nu ma intereseaza culoarea parului ci cat de stramta e in pizda, sa accepte sex anal si sa nu faca figuri cand e vb de deepthroat.

Postat

nu le statea bine la brunete pt ca era prea neagra culoarea..la o fata asa tanara nu i se prea potriveste parul negru, negru, mai ales daca ai pielea f deschisa ..te imbtranea mult ..ar fi mers mult mai bine un saten sau un ciocolatiu

Postat

eu n-am cum sa fac comparatii in cazul meu..pt ca blonda nu am fost (inca :)) ) nici nu cred ca o sa ma vopsesc blond prea curand..in schimb am fost roscata, un roscat ciudat acu catziva ani, apoi am tot inceput sa il inchid, am trecut la visina-putreda, apoi mov inchis si acum sunt saten inchis..deocamdata raman la culoarea asta, ca-mi place (asa am zis si ultima data cand m-am vopsit saten..si tot am scapat la un mov dupa aia

Postat

Eu nu m-am vopsit niciodata si nici nu cred ca o s-a fac, pt ca nu stiu ce culoare ar putea sa mi se potriveasca, sa nu arat ridicola. Parul meu natural e saten inchis, spre negru. Blonda mi-ar sta ca naiba, avand tenul creol, iar roscatul m-ar face sa par vulgara, mai ales ca am fata de copil, mai mult de 18 ani nu-mi dai. :)Mi-ar fi placut sa fiu blonda de la natura, dar asta e.

• Oras:Bucuresti
Postat

Un topic uitat putin, dar pare interesant de revergorat.

Eu incerc sa nu fac discriminare. Cu toate acestea recunosc ca imi plac fetele cu parul lung, bogat, ondulat sau cret. In ce priveste culoarea parului la look ul asta cred ca prefer brunet sau negru. Blond nu am avut ocazia sa incerc personal, dar nu cred ca se potriveste cu par lung si cred sau ondulat.

Postat

Doar ca e din Maramures? :laugh2 Cred ca are mai multe de oferit. Este cumva o tipa cu parul lung, cret, brunet sau negru? De preferat inalta? :D

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

:laugh2 Roscata,destul de lung (intentionez sa il las pana la fund) si natural este cret...Il mai ling cateodata,dar de obicei il las lejer pe umeri,cret. :girly

Postat

:laugh2 Roscata,destul de lung (intentionez sa il las pana la fund) si natural este cret...Il mai ling cateodata,dar de obicei il las lejer pe umeri,cret. :girly

Am citit cu atentie ce ne-ai povestit de tine. Am citit interventiile. Am fost fascinat de poze.

Acum am realizat ca poza ta de avatar chiar te reprezinta. Tu iti dai seama ca eu am crezut ca poza e luata de pe net?

Nu vreau sa zic un lucru mare, dar esti impresionanta prin gradul de atractivitate fizica si interesanta prin comentariile tale. :blushing2

Nu pot decat sa recunosc ca am fost impresionat. Inteleg de ce nu ar fi o problema pt cineva sa depaseasca bariera geografica si sa ajunga in Maramures. :138x Leonidas are gusturi fine.

Postat

Eu raman incitat de tipele inalte sau semi-inalte, cu parul bogat si lung, carliontat sau ondulat (brunet, negru si poate roscat?). Vad ca sunt cam printre putinii cu prejudecati. A nu se intelege ca nu sunt curios si cand vad o tipa blonda :D Dar in ce priveste lungimea parului, lung cu siguranta! :snap

Postat

Inca un Topic RETARD dezgropat, chiar nu inteleg ce gasiti interesant in astfel de posturi, nu este evident ca sunt stupide? :slap2

dedic aceasta melodie jupanului pisicuts.

PS: ce faci maestre ca in ultima vreme nu ai mai postat manele?

iti spun un secret, eu eram unul din cei care dadeau "play"...  :slap2

• Administrator
Postat

Inca un Topic RETARD dezgropat, chiar nu inteleg ce gasiti interesant in astfel de posturi, nu este evident ca sunt stupide? :slap2

dedic aceasta melodie jupanului pisicuts.

PS: ce faci maestre ca in ultima vreme nu ai mai postat manele?

iti spun un secret, eu eram unul din cei care dadeau "play"...  :slap2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...