Sari la conținut

Diana, 0747780802

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, vazand ca nu a recenzat-o nimeni pe dameza si parandu-mi destul de interesanta am decis sa ma duc la ea.

Prost am facut pentru ca nu e deloc ce trebuie sau ce zice ca face.

Pun mana pe telefon, sun la numarul din anunt, imi raspunde o voce draguta dar grabit, vorbea de zici ca era la curse,  fac o programare pentru o ora mai tarziu si ajung la ea. Locatie piata Alba-Iulia - restaurant La mama, intr-un bloc cu portar, un tataitza care nu deranjeaza cu intrebari, etaj superior, garsoniera destul de curata (cred ca garsoniera era), mai avea o colega pe care nu am vazut-o dar am auzit-o prin restul incaperilor. Imi deschide dameza imbracata cu tinuta din poze, m-a incantat la prima impresie...tocuri, sani mari, usor lasati dar excitanti, proportii ok la corp, la vreo 40 de ani. In fine, cer la dus caci veneam de la serviciu (prosop, geluri de dus, curatel exceptand cosul de gunoi care era full), revin, dupa care se duce si ea repede.

Am decis sa stau o finalizare intrucat eram putin "speriat" ca nimeni nu o recenzase (de obicei stau o ora si sunt adeptul maturelor, deci cam stiu ce caut), ii dau banutiii (70 lei fin) si ne apucam de treaba.

Incepe cu un oral...de incepatoare!!! jumate o freca cu mana, jumate o mai baga in gura, a acordat ceva atentie si la oo. Dupa vreo cateva minute vazand ca era mecanic, ii zic sa trecem la anal, la care imi zice ca la o finalizare nu e sex total, doar de la o ora in sus adica 150 lei, desi la telefon o rugasem sa-mi confirme serviciile pe care le presteaza. In fine, teapa! Zic atunci, pai hai normal...si se aseaza pe pat pe spate si ridica picioarele, ma asez pe ea, pompez putin, senzatie placuta dar nu ceva sa te dea pe spate, multe gemete false, nici nu intrasem bine si ea deja era in extaz, fals fals fals de la o posta iti dadeai seama....ihh.  Nu m-a lasat sa ma bucur si eu de pasarica ei sub nici o forma zicandu-mi "data viitoare, nu acuma" si zic pai data viitoare o sa-mi zici la fel.

In fine, dau acolo vreo 5 minute dupa care termin in balon, balon pe care l-a pus si l-a scos cu atata minutiozitate sa nu cumva sa o atinga vreun strop de ceva...avea o gramada de servetele intinse in pat ca sa nu murdareasca...tare ciudata. Grabita maxim, fara pic de socializare, asculta ce ziceam eu incercand sa fac putina conversaatie.

Fratilor, intr-o concluzie, eu consider ca mi-am luat o mare teapa si a fost una dintre cele mai proaste experiente avute. Mi-au spus mai multi sa evit zona alba iulia tocmai ca nu e ce trebuie, dar se pare ca pana nu te dai cu capu nu asculti.

Notele:

Dameza:  8 si pt modul in care te trateaza, 2!

Oral :       6 cu indulgenta

Normal :   7 o singura pozitie cea descrisa, nici nu vrea sa auda altceva!

Anal:       nu stiu, nu a vrut desi mi-a spus si la telefon ca face sex total si tot asa e si in anunt.

GFE:       3 simplu robot care aproape raspundea cu da sau nu sau sec

Cadou:   70 lei o finalizare care trebuia sa fie sex total.  Sau o ora cu 2 fin 150 lei.

Timp efectiv door to door - 20 minute

De revenit: CATEGORIC, NU !!!   Recomand: NU!

As indrazni chiar sa propun mutarea ei in "de evitat" intrucat nu presteaza ceea ce zice si modul de a se comporta cu clientul este jalnic. Nu are ce cauta aici.

Bafta la peste!

• Like 5
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

BERCENI, Doamna matura ?i senzuala, ofer masaj de relaxare la mine acasa, mai multe detalii la telefon  70 L

0747780802

post-57415-0-37254200-1430896811_thumb.jpg

post-57415-0-23820200-1430896812_thumb.jpg

post-57415-0-19395800-1430896813_thumb.jpg

post-57415-0-89056500-1430896813_thumb.jpg

• Like 1

Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Conform pozei a 2-a ar trebui utilizat pluralul ( doamne) pt. ca se maivad niste degete si un papuc - in dreapta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...