Sari la conținut

ALESSIA 0767136627

Postări Recomandate

• Oras:unirii
  • Oras:unirii
Postat

Buna , Sunt Alessia , bruneta , par lung, sanii mari , open minded , te astept la mine sa petrecem clipe frumoase . Locatie ultracentrala , discretie , curatenie .

Te astept , pupici !

0767136627 !post-151924-0-26079000-1424618518_thumb.jpgpost-151924-0-34633700-1424618537_thumb.jpgpost-151924-0-38094700-1424618561_thumb.jpgpost-151924-0-48051600-1424618587_thumb.jpg

• Oras:București
  • Disponibila
  • Oras:București
  • Disponibila
Postat

Ne poți prezenta toată oferta? Ce poți face în 60 min - 100 Ron?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

salutare,am fost si eu ieri la Alessia,am luat numarul de aici de pe site,am sunat,m-am programat in 30 de min(eram prin centru),am ajuns,are locatie la iesirea din pasajul unirii pe partea dreapta,am sunat,ma ghidat spre bloc,am urcat,am aintrat in ap,micut,elegant,curat,ma asteptat in sutien si bikini,am intrat la dus,baia ok,curata,geluri de dus multe,cabina de dus un pic cam micuta dar este ok,am iesit de la dus,am intrat in camera,ma intrebat cum vreau oralul,am spus neprotejat,m-am lungit pe pat,a inceput un oral bunicel,putin ajutor cu mana,fara tente de deep(un mare minus de la mine),dupa ceva timp,pune prez(fara sa ma intrebe daca punem prez,,,)se pune deasupra si incepe actiunea,are miscari bune,se implica,a obosit cam dupa vreo 5 min,se pune in misionar,dupa ceva timp excitat de funduletul ei,o pun doggy,contre bune din partea ei,optulete,implicare totala ceea ce mi-a placut foarte mult,drept dovada ca micutul a cedat dupa vreo 5 min :D,mers la dus,igienizat,imbracat si plecat acum pareri si pret, aspect 8,este miniona,sani maricei,fund rotund si tare,putina burtica,oral 7( nu face deep,nu acorda atentie zonelor adiacente),oral 9.5,se implica mult,vorbareata,respectuoasa,pret,60 de lei o finalizare,eu am stat cu tot cu dusuri 40 de min,ca si pret,servicii,locatie este mai mult decat ok,de revenit,cel putin eu am sa revin,multa bafta

• Like 1
Reputație: -422
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vorbeti engleza sau spaniola?

Suna si ai sa rezolvi misterul, imtreaba si cat a luat la BacðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Hi, whats your address? Can I go with no appointment? Thanks

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Hi, whats your address? Can I go with no appointment? Thanks

Yes,...white house from the US street, can you go without any appointment !  :slap2

Postat

Dominare

Umilire............nu mai merge ?

Postat

Yes,...white house from the US street, can you go without any appointment !  :slap2

What's wrong? Why are girls here so unhelpful? If you are as unhepful in bed this ain't gonna work

Postat

Don't worry, stay calm ! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...