daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 Stau boss, doar observasem ca incepe lumea sa ma zgarie la coaie, din nou, ca n-au loc de postarile mele...vad peste tot numai dusmani, oameni tristi, prea seriosi! E de la vreme. Trage la tristețe și depresie. Unele fete se balonează iar unii bărbați au probleme erectile Am văzut că te mai atacă unul altul dar n-ai ce face. Fight fire with fire! 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Mosule ia du-te ca ti-am pus poza ce zici, e bien ? ticutza, sa nu mai faci poze cand conduci!!! ma sperii ca pot pierde un prieten!!! ps: hmmm....despre poza, sa fiu sincer, ca de la alfa la alfa...e multumiteur (ca nu stiu cum se zice in franceza "e multumitor/multumitoare") da' sunt invidios ca tu ai cui sa faci paza cand conduci dar ma bucur pentru tine! ps1: ne mai arati?ai promis o fata rea si focoasa...si rea si frumoasa...
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 24, 2015 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Februarie 24, 2015 cred ca si eu as incepe sa tremur la auzul vocii tale nu sunt ironic, vorbesc serios!! ps: chiar nu am reusit sa-mi dau seama daca tu rizi de noi cand scrii cum scrii...sau asa e felul tau de a fi. real eu cred ca asa esti tu, asa e felul tau... sa stii (ma rog, cred ca stii deja!) ca esti unica Sa zic adevarul... vreau doar sa va cunosc pentru sa invat cate ceva. Am prins cativa de pe aici la telefon si cum putea sa iasa altfel la telefon decat... vorbe, ras, la unison. E tare dragalas... 24 6
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Sa zic adevarul... vreau doar sa va cunosc pentru sa invat cate ceva. Am prins cativa de pe aici la telefon si cum putea sa iasa altfel la telefon decat... vorbe, ras, la unison. E tare dragalas... da, aici e o altfel de lume... (aici pe forum). toti ne dam mari, ne dam tari, zicem cate-n luna si-n stele eu tot raman la ideea ca esti unica (si abia astept sa ma vad pe topicu' lu' dece din nou pentru ca spun onest ce gandesc ps: clar o sa-mi placa intotdeauna sa citesc ce scrii tu.clar, nu prea inteleg ...dar imi pui neuronul la grea 'cercare ...deci e de bine nu am idee de unde ai aparut...dar eu unul sper sa nu dispari de pe aici prea curand!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2015 Postat Februarie 24, 2015 Te sun io mai tarziu Pa fix...........
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 unde gasesc punctul "." pe tastatura telefonului? ca ai zis ... cu . Da
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 24, 2015 unde gasesc punctul "." pe tastatura telefonului? .Apasă pă punct
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Apasă pă punct aaa, pai zi-i asa, zi-i clar!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 offtopic: imi place "la maxim" serialul Suits.(tocmai am mai vazut acum doua episoade...)modern, inteligent, dinamic, actual. excelent!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Fata/băiatul care postează, înșiră niște cuvinte sau fraze aiurea cu speranța ca iese ceva logic. Ei bine, nu iese! Dacă vrei antrenament pentru neuroni, încearcă sah online sau altceva. Pierzi timpul citind ce postează visul tantric cu pula făcută sul. in afara de finalizarea ta ("cu pula făcută sul.") nu sunt neaparat de acord cu tine.vorbirea...ne antreneaza permanent neuronul - noua, masculilor feroce mai ales vorbirea femelelor cred sincer ca @vis tantric ...este un examen pentru multi dintre noi.dar un examen adevarat, desi nu pare...un examen la care eu pic sistematic - da' nu ma las, continui sa merg - si un examen la care toti ceilalti pica...in afara de cei ce nu zic inca nimic - aceia nu au picat, da' nici nu l-au luat vorba fetei: (zic in general, nu tie @daywalker78): ce-ti trebuie tie sa intelegi ceva din ce spun eu?)
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 ma vad nevoit sa repet: prietenul meu e - ? ec ed. Al tau care e?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 in afara de finalizarea ta ("cu pula făcută sul.") nu sunt neaparat de acord cu tine.vorbirea...ne antreneaza permanent neuronul - noua, masculilor feroce mai ales vorbirea femelelor cred sincer ca @vis tantric ...este un examen pentru multi dintre noi.dar un examen adevarat, desi nu pare...un examen la care eu pic sistematic - da' nu ma las, continui sa merg - si un examen la care toti ceilalti pica...in afara de cei ce nu zic inca nimic - aceia nu au picat, da' nici nu l-au luat vorba fetei: (zic in general, nu tie @daywalker78): ce-ti trebuie tie sa intelegi ceva din ce spun eu?) Dacă tu așa consideri că vorbirea femeilor ne antrenează neuronul...ce să mai zic. Poate așa și este. Dar pentru mine Vis Tantric nu este nici un examen, asta e clar. Persoanele cu sexualitate incertă nu îmi antrenează nimic, nici neuron nici altceva.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 ma vad nevoit sa repet: prietenul meu e - ? ec ed. Al tau care e? Mi-e lene să-i enumăr. Vezi la mine pe profil că am Lista de prieteni acolo
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Ai dreptate. Doar un prieten adevărat te critică și o face spre binele tău. Cât despre declarațiile tale pentru De ce, eu zic că e cazul să te oprești. Am înțeles ideea. Sau dacă nu...luați-vă o cameră hmmm...stii ce-mi aminteste ce-mi spui tu? acum mai bine de 2 luni, mai precis pe 13 ianuarie, un utlizator anonim al acestui forum imi ...transmitea cam acelasi lucru ca si tine (gen: e cazul sa te opresti...). dupa nici o luna, eu si acel utilizator anonim al acestui forum deveneam prieteni, REAL. ia citeste de aici (acestea nu-s povesti...despre cum poate incepe o prietenie reala ): ciucurel:Postat 13 January 2015 - 07:52 PM http://nimfomane.com/forum/topic/36205-premiu-deosebit-concret-real-cea-mai-frumoasa-sexi-fotografie-a-unei-fete-postata-deja-aici-in-2014/page-4 stii ca eu chiar iau in serios orice fel de prietenie posibila? ps: ok, o sa discut cu deceu...da' problema e ca nu o sa platesc o camera...ci doua: eu cu o fata la alegerea lui...el cu o fata la alegerea mea. sic!!!
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Mi-e lene să-i enumăr. Vezi la mine pe profil că am Lista de prieteni acolo intrebarea era pentru terti
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 hmmm...stii ce-mi aminteste ce-mi spui tu? acum mai bine de 2 luni, mai precis pe 13 ianuarie, un utlizator anonim al acestui forum imi ...transmitea cam acelasi lucru ca si tine (gen: e cazul sa te opresti...). dupa nici o luna, eu si acel utilizator anonim al acestui forum deveneam prieteni, REAL. ia citeste de aici (acestea nu-s povesti...despre cum poate incepe o prietenie reala ): ciucurel:Postat 13 January 2015 - 07:52 PM http://nimfomane.com/forum/topic/36205-premiu-deosebit-concret-real-cea-mai-frumoasa-sexi-fotografie-a-unei-fete-postata-deja-aici-in-2014/page-4 stii ca eu chiar iau in serios orice fel de prietenie posibila? ps: ok, o sa discut cu deceu...da' problema e ca nu o sa platesc o camera...ci doua: eu cu o fata la alegerea lui...el cu o fata la alegerea mea. sic!!! Am citit. La prima vedere am crezut că tu cauți anturaj cu japca dar se pare că nu e așa. Sau poate mi se pare Cât despre fantezia cu De ce și cu 2 fete....ce-ți veni cu ideea de alegere așa a fetelor?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 intrebarea era pentru terti Eeee...vorbeam și eu ca opinia publică. 1 1
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 24, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 24, 2015 Am citit. La prima vedere am crezut că tu cauți anturaj cu japca dar se pare că nu e așa. Sau poate mi se pare Cât despre fantezia cu De ce și cu 2 fete....ce-ți veni cu ideea de alegere așa a fetelor? ti se pare fantezia ...e intre prieteni: fiecare sa aleaga o fata pentru celalalt ...e super!! abia astept sa vad ce fata imi alege deceul! (eu nu i-am ales inca...)
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2015 ti se pare fantezia ...e intre prieteni: fiecare sa aleaga o fata pentru celalalt ...e super!! abia astept sa vad ce fata imi alege deceul! (eu nu i-am ales inca...) Vezi să nu ți-o aleagă pe Ioana din capitala Moldovei
? ec ed Reputație: -439 Postat Februarie 24, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Februarie 24, 2015 mosule, ca o dai in ironii pline de 'smeclean' , sau ca esti vreun obsedat sexual care umba cu diplomatul de 'scule' dupa el(bai Umesh Reddy ), sau ca faci caterinca destul de reusita , sa iti dea dumnezeu sanatate! Intentionez sa nu ma vad cu nimeni de pe forumul asta, nu am facut-o cu Beraru', un om de la care aveam cu siguranta ce sa "fur",plus ca incerc sa nu confund ce se petrece aici (virtual), cu ceea ce-i real.Lumea-i jigodie boss, indiferent unde te-ai afla, dar daca ai reusit pana la patruşpatru de ani sa ai macar un prieten in care sa te regasesti complet, tine de el si cu dintii, nu-l lasa, iar daca nu ai reusit inca, si inca esti in cautare, ma tem ca varianta cea mai 'plauzibila' ar fi sa-i dai cu 'xanax', ramane la alegerea ta ce culoare alegi! Iar dacâ vriodatâ ajiunji prin Iaş', şâ vrei sâ fuț' şeva, iti recomand ceva de incredere, Ioane se cheama, vezi ca are niste curburi periculoase! P.S: Un domn mi-a recomandat(eram la o petrecere, cucunostinte comune), odata, ultimul album al lui Fuego,spunea ca este ceva...de vis, atunci cand futi!...nu am stiu ce sa-i raspund, si i-am zis asa:Dumneavoastra cand futeti, va ganditi la Fuego? S-a inrosit la fata, a tacut, si s-a indepartat usor...cred ca era gay! 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 25, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 25, 2015 merge un pui de șarpe ca prieten
aghiuÅ£ă86 Reputație: 2 Postat Februarie 25, 2015 Oras:Oradea-Mititica Oras:Oradea-Mititica Postat Februarie 25, 2015 Prietenul lui "de ce e prost?" e sarpele din pantalonii mei. )
indubitabil Reputație: 2178 Postat Februarie 25, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Februarie 25, 2015 bine ca recunosti
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 25, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 25, 2015 Vezi să nu ți-o aleagă pe Ioana din capitala Moldovei eu daca o sa ajung in Iasi, direct la Ioana ma opresc (am vazut-o de mai mult timp pe aici si mi-a placut - indiferent de schimburile de mesaje ale unora de pe aici
mosu44 Reputație: 3240 Postat Februarie 25, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Autor Postat Februarie 25, 2015 ? ec ed - sa iti dea Dumnezeu sanatate si tie! si da, si mie mi-a placut fata aceea, Ioana (mi-a placut vazand-o aici, ca in Iasi n-am ajuns...si nu cred c-o sa ajung prea curand)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum