geon90 Reputație: 947 Postat Februarie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 27, 2015
thomson99 Reputație: 82 Postat Martie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Buna seara sau dimineața, după caz.. Nu sunt nici pe departe unul dintre cei care au contribuit la aranjarea lucrurilor prin orașul nostru astfel încât unii ca mine, care scriu mai puțin din comoditate sau lipsa de timp, sa nu mai ia tzepe de la toate pupezele rătăcite. Nici in realitate nu-s vreun vizitator de soi, dar nici nu-mi refuz câte o plăcere noua, din când in când. Așa ca.. Respect veteranilor sinceri si obiectivi si pe calea asta îngăduiti-mi o întrebare, având in vedere ca i -am văzut numele pe aici: Mai știe cineva, ceva, de așa zisa Roxy care presta in zona Trocadero, pe Lăpușneanu, la parterul unui bloc, lângă o farmacie? Eu am vizitat-o de vreo 2-3 ori când stătea acolo, intr-o perioada când sigur nu știam de existența ac forum si mi-a rămas numele ei in memorie mai ales datorită atitudinii ei corecte si naturale, deși rețin ca nu era cea mai mare diva. Vb de cea care, dacă nu ma înșel, anterior a prestat si la Hotelul de la intersecția Soveja cu Baba Novac, acolo unde am fost la ea o data, prima data. 2
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 eeeee...cumnate thomson, am cam rontzait impreuna inseamna la pasarica lui roxy~!!! colegul are perfecta dreptate, roxy nu era o diva, era chair si de pe atunci pe drumul spre milf mai degraba, dar avea un stil de a te fute de te lasa cu impresia ca erai ultimul barbat ramas in constanta. de-ar putea canapeaua aia alba....cu manere maro...din piele, dar cred ca din piele de pula era facuta...sa vorbeasca~!!! eu am fost in apartamentul acela de zeci de ori de-a lungul timpului. chiar si recent l-am vizitat ptr ca acolo sta dracusorul asta mic de andreea...cu a ei colega alina. m-am intalnit cu multe fete...si am trait multe peripetii. cred ca am vreo 4-5 recenzii scrise aici despre lucruri care s-au intamplat acolo. dar din toate aventurile, poate cele mai remarcabile, au ramas intalnirile cu roxy~!!! pana acum vreo 2 ani aveam numarul personal al lui roxy. nu stiu daca tu stii, dar ea era maritata pe toata perioada carierei ei. am sunat-o din senin intr-o zi cu soare si ne-am intalnit in parcare la kaufland ca sa bem o cafea si sa stam la taclale. a venit cu tico'ul ala al ei, alb si darapanat, dar pe care-l alerga de ziceai ca-i masina de curse~!!! s-a lasat de job'ul asta, imi spunea ca avea de gand sa o taie din tara, iar de atunci, sa zic cu vreo 2 ani in urma, numarul nu mai functioneaza, fapt ptr care l-am si sters din memoria telefonului meu, iar de roxy.... chiar nu mai stiu nimic. acuma....e frumos sa ai nostalgii...dar nici nu vad cum ar iesi fetele astea la pensie din acest job. toate sunt frumoase la vremea lor~!!! 2
adriannnih Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Corina.cora43 pot sa o intalnesc si eu
corsar Reputație: -301 Postat Martie 25, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Incearca sa cauti blogul ei ...exact acelasi nume are si blogul...dar cred ca s-a retras sau presteaza in cerc restrans Sau cauta recenziile despre ea pe aici prin forum ...parca acolo avea detalii si despre blog 1 2
thomson99 Reputație: 82 Postat Martie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Master John... m ai lămurit complet ! S a rezolvat.. nu se poate ! asta e... altfel, eu parca știu ca avea un Peugeot 206 CC gri, iar la nr avea prescurtarea numelui ei real si ea era chiar autohtonă de origini. Cine știe ?!?! Ms pt informații, ca de obicei.. documentat. Si ca sa nu mai sapam după potcoave de cai morți, poate mai descoperim ceva asemanator prin urbe. Știu ca s dator moral fata de cei de la care m am inspirat cu informații când am avut nevoie .. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Corina.cora43 pot sa o intalnesc si eu sa stii ca eu unul iti dau voie...ai mana libera...zburda pe prerii~!!! :waytogo
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Master John... m ai lămurit complet ! S a rezolvat.. nu se poate ! asta e... altfel, eu parca știu ca avea un Peugeot 206 CC gri, iar la nr avea prescurtarea numelui ei real si ea era chiar autohtonă de origini. Cine știe ?!?! Ms pt informații, ca de obicei.. documentat. Si ca sa nu mai sapam după potcoave de cai morți, poate mai descoperim ceva asemanator prin urbe. Știu ca s dator moral fata de cei de la care m am inspirat cu informații când am avut nevoie .. eu stiu doar de un tico...si te asigur ca tico era, ca m-am dat jos din masina mea si m-am urcat in a ei. si era alba, dar cu numerele de inmatriculare eu nu prea le am, ca nu-mi incarc memoria cu detalii ne-esentiale. oricum, fata era talent, iar tu esti unul din putinii care isi aduc aminte de ea. eu am mai mentionat numele ei, atunci cand am scris recenzii despre fete noi dar din locatia aia, care este cuib intotdeauna ptr ca proprietareul inchiriaza fetelor care sunt implicate in meseria asta, si nu-mi aduc aminte sa fi tresarit vreun coleg la mentionarea numelui. sa stii insa, ca daca stau bine sa ma gandesc, este posibil ca relatarile mele de mai sus despre ea sa fie mai vechi de 2 ani. pe 12 martie eu am facut 2 ani de cand am postat prima oara pe acest forum. pe cel unde postam inainte s-a tot dezbatut subiectul ei, chiar am scris eu o recenzie atunci despre ea, asa ca e posibil sa fi gresit aproximarea perioadei in care m-am vazut ultima data cu ea. ai idee insa care este unul din putinele aspecte pozitive ale acestei tari nenorocite? ca intotdeauna tara asta a stat foarte bine la resurse naturale, iar una din cele mai bogate resurse nationale sunt fix zacamintele astea feminine, care tot ies la suprafata, generatie dupa generatie. asa ca fii optimist, ca nu ramanem noi fara materie prima niciodata~!!! 2
adriannnih Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Dami si nr de tel lu corina cora43
corsar Reputație: -301 Postat Martie 25, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Martie 25, 2015 Dami si nr de tel lu corina cora43Adriane ...daca te uiti sus in dreapta ecranului comp.tau ...ai sa gasesti o banda neagra (dreptunghiulara) unde scrie in limb. romana "cauta" scrie tu acolo cu minutza ta corina.cora 43 apoi apesi pe lupa aia mica si ai sa gasesti ce cauti.... ne spui si noua dupa ce o suni ce mai face tipa 3 2
drradu Reputație: 199 Postat Martie 25, 2015 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Martie 25, 2015 @johnholmes Roxy a reusit sa iasa din acest job intemeindu-si o familie! @Thomson99 Consider ca, cel putin in virtutea clipelor placute petrecute in compania ei, nu ar trebui aduse in discutie informatii din trecut (gen marca masina, nr., etc.) care i-ar putea dauna in prezent.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 26, 2015 eu din cate stiu...isi incepuse deja o familie, chiar de pe vremea aia. dar fata avea planuri de viitor...avea vise si sperante. mi se pare normal sa si le fi urmarit si sper indeplinit. referitor la detalii...sunt doar generalizari zic eu, ca sunt mii de masini din marcile precizate in circulatie in acest oras.
stam755 Reputație: 66 Postat Martie 29, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Martie 29, 2015 1. VEVERITZA MEME2. AMELIA3. o pustoaica incepatoare de 18 ani de pe centura, originara din Kogalniceanu, cu niste sani PERFECTI
action Reputație: 165 Postat Aprilie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2015 Top 3 ar fi asa: 1. Era o blonda acum vreo 5-6 ani in spate la benzinaria aia no name dintre Dacia si Bulevard, avea o colega bruneta, mai tarziu le-am mai gasit in spate la cofetaria aia din Tomis Nord vis a vis de Mega Image de acum, pe linia lui 42/43. Cel mai tare sex l-am avut cu aia, si-a dat drumu' cu jet, cu tremurat, genial.2. Era un din Tulcea tot acum 5-6 ani in spate pe Spiru pe Ion Ratiu, ditamai tatele, nu te mai saturai de ele. Am fost cu un prieten la ea si la o colega de Craciun le-am tras sub brad 4some cu schimb la pauza )3. Ar fi mai multe .. Corina de acum / Sorina din Bucuresti / Ruxandrafilip etc. Presupun ca vroiati din cele active ... asta era ideea. Corina e vis
tibanu21 Reputație: 522 Postat Aprilie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 23, 2015 top 3: 1. Adelinne pe vremea cand statea in spate la Integra.am vazut ca a e activa din nou. 2.o bruneta care statea intr-un bloc turn si era o cafenea acolo...Edy Cafe se numea in zona garii.60 nr/100 ora...tipa era la 1.78 si vreo 53 kg...iti facea o muie de te urcai pe pereti 3. Crina ...cand am vizitat-o eu era 70nr si facea tot ce putea ca sa te simti bine, tinea cont de toate preferintele si indrumarile tale mai ales la oral sunt sigur ca mai sunt si altele dar nu am ajuns eu pe la ele! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2015 adelinne a taiat-o din nou din localitate....dar da ea un semn cand se intoarce, iar bruneta aia facea parte din cuibul ala mereu instalat la edy cafe...iar rata de reciclare e mare acolo.
tibanu21 Reputație: 522 Postat Aprilie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 24, 2015 eu am prins-o pe bruneta de vreo 3 ori in decurs de o luna, dupa aceea a disparut din peisaj (tel inchis).nu ma duceam la ea pt pretul foarte "competitiv" fata de alte fete...singurul motiv era oralul la care facea tot ce ii ziceai...se lupta cu pula de parca era ultima de pe stoc! 1
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 Care Adeline? Link ceva? http://img42.imageshack.us/img42/9078/sfbkkcom10718dr171hs7fu.gif 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 25, 2015 crede-ma ca nu e genul tau~!!! http://nimfomane.com/forum/topic/15856-adelinne-0721169460-0736874227/page-6
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 crede-ma ca nu e genul tau~!!! http://nimfomane.com/forum/topic/15856-adelinne-0721169460-0736874227/page-6si cine pune ma asa ceva in top ??? gata, parasesc acest topic http://img4.imageshack.us/img4/4972/sfbkkcom0654g.gif in liniste !!! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 25, 2015 sa stii ca ai dreptate si n-ai~!!! daca iei tot ce face fata asta in pat....atitudine, abilitate...tot...si il pui intr-un trup de fotomodel...crede-ma cand iti spun...nu ai comenta o secunda ca nu ar merita in top~!!!
tibanu21 Reputație: 522 Postat Aprilie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 25, 2015 este un top calitate/pret.prin calitate eu inteleg serviciile oferite nu numai daca domnisoara este un top model.daca titlul topicului ar fi fost aspect/pret atunci cu siguranta nu as fi inclus-o.raportat la ce stie sa faca Adelinne si cu cata daruire te suge si te fute, si pretul practicat in acea perioada este clar in top.si eu cautam la inceput numai top modele pana mi-am bagat pula...decat sa platesc un top model si sa plec cu un gust amar mai bine fut o tipa ca Adelinne si pleci cu genunchii tremurand de la ea.sper sa apara in peisaj pana vin in tara. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 25, 2015 sa stii ca eu unul sunt perfect de acord cu a ta concluzie~!!! si ptr mine este complet inutil sa fii rupta din soare de frumoasa....daca nu stii sa faci nimic in pat~!!! 1
tibanu21 Reputație: 522 Postat Aprilie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Aprilie 25, 2015 unele cred ca daca esti frumoasa e de ajuns...poti sa marci banul si ea sa stea ca scandura.uite ca nu e chiar asa...de aia o tipa ca Adelinne va avea mereu prioritate pt mine fata de pizdele astea frumoase dar cu atitidine de kkt. 2
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2015 Postat Aprilie 25, 2015 unele cred ca daca esti frumoasa e de ajuns...poti sa marci banul si ea sa stea ca scandura.uite ca nu e chiar asa...de aia o tipa ca Adelinne va avea mereu prioritate pt mine fata de pizdele astea frumoase dar cu atitidine de kkt.vezi Delya zona Anda 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum