Sari la conținut

Cine v-a excitat azi?

andrei"

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu!

Vai di mine  :slap2

Acum inteleg de ce unii DOMNI,doresc cate un mic degetel infipt in cur.... :girly

Postat

Un Domn,ma intampinat cu un trandafir si urmatoarele versuri :

Stimata doamna si distinsa

Cand era'i profund atinsa

Era'i calare sau intinsa !!!

Raspuns:ambele...(XYZMEN)

PS :a terminat inaintea mea,nu l-am descalecat,pana nu am finalizat si EU !!!

:*

• Like 2
  • Oras:kobe
Postat

Vai di mine :slap2

Acum inteleg de ce unii DOMNI,doresc cate un mic degetel infipt in cur.... :girly

Vai di mine  :slap2Acum inteleg de ce unii DOMNI,doresc cate un mic degetel infipt in cur.... :girly

😱😱😱✋ðŸ‘
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adica ioooo??? :girly

La multi ani !!!  :hug1

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Postat

Alexandra

Postat

O amintire Ionica "ika" o veche prietena!!!😷😷😷😷😙😙😙😙ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜­ðŸ˜­ðŸ˜­ðŸ˜­

Postat

" Azi te-am pus capra in cizmele tale rosii,te tineam de un picior in sus si te f....m pe la spate in cur,iar tu te masturbai ".....

Asta a urmat dragul meu....la prima ora!!!

:girly

• Like 4
Vizitator Eutuel123
Postat

Yka, cine a putut sa faca asa ceva? nenorocitul , doar in fund? :P

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Topicul cu tipele la care le  iesea sperma pe nas la CIT ( cum in the throat ) .

E tare faza. Dar nu ma tenteaza sa o incerc o consider periculoasa fetele nu o accepta din instinct de conservare de fapt in videoclipuri una chiar are probleme cu intrarea spermei pe trahee. Nu e ok sa te trezesti cu lipiciul ala in bronhii.

Insa asa la nivel de imaginatie sau film e excitanta trebuie sa recunosc , face parte din kestiile extreme la care visam dar nu i ndraznimi nicodata. Eu am facut-o azi noapte cu o colega :) in imaginar bineinteles a fost super ne-a placut foarte mult la amandoi :) si nu afost nici o problema

Postat

Ceva mai intens si surprinzator,pus la cale cu ajutorul distinsei DOAMNE Michelle (eu cu ideea,ea cu acceptul)...

Aseara am facut o seara mai satisfacatoare la 3 Domni veniti in vizita la Michelle.

Dupa ammabilitatile utile si necesare pana in tavaleala (cafeluta,vinisor,apa,dus....)i-am lasat singuri pana in faza " usoare gemete ",dupa care in cea mai surprinzatoare liniste mi-am facut aparitia,participand abundent intre cei doi...

Tin sa precizez,ca nimeni nu fost deranjat,si toti am fost multumiti.

PS-In viitor,tin sa mai fac asemenea experiente placute pe la Michelle !!!! :girly

• Like 2
  • Oras:-----------
Postat

Ceva mai intens si surprinzator,pus la cale cu ajutorul distinsei DOAMNE Michelle (eu cu ideea,ea cu acceptul)...

Aseara am facut o seara mai satisfacatoare la 3 Domni veniti in vizita la Michelle.

Dupa ammabilitatile utile si necesare pana in tavaleala (cafeluta,vinisor,apa,dus....)i-am lasat singuri pana in faza " usoare gemete ",dupa care in cea mai surprinzatoare liniste mi-am facut aparitia,participand abundent intre cei doi...

Tin sa precizez,ca nimeni nu fost deranjat,si toti am fost multumiti.

PS-In viitor,tin sa mai fac asemenea experiente placute pe la Michelle !!!! :girly

la care sanatoriu ziceai că respiri ozonu de pomană? știi că s-a făcut iar gaură in ozon, nu?

Postat

O intalnire cu scantei  ;)  care ma excita si acum si poza asta

omule, asta-i rusoaică după moacă, normal că faci ca polizoru după

• Like 1
Postat

azi una bucata bunaciune .. made in turkey :)) asa de bun venit in istanbul .... 

• Oras:Pajistea lu' Bucur
  • Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

azi una bucata bunaciune .. made in turkey :)) asa de bun venit in istanbul .... 

Ai in turcia sinonimul la www.nimfomane.com ???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.