Sari la conținut

Cine v-a excitat azi?

andrei"

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pai nu ziceai mah ca nu esti in Istanbul?

pai nu sunt dar era vorba de azi findca tipa a urcat si ea in autobuz cu mine (de la istanbul) si a coborit inaintea mea .. si ma refer ca tocmai azi am reusit sa o vad mai bine la corp

Ai in turcia sinonimul la www.nimfomane.com ???

Ce dreaq ca in timpul in care asteptam in istanbul am zis si eu sa ma duc la un internet cafe si nu ma lasau jegosii sa intru pe site-ul asta :)) astia nu stiu ce pierd .. dar referitor la intrebarea ta .. nu stiu sigur ce sa zic .. or fi dar nu le stiu eu.. mie oricum nu prea imi plac turcoaicele la pat

• Oras:Pajistea lu' Bucur
Postat

mie oricum nu prea imi plac turcoaicele la pat

Adevarat, si eu le prefer uriunde altundeva

Postat

Scrie mult Turku, ce zice?

E d-al nostru? :)

e in teste,e bagabont vaz

Reputație: 9109
Postat

la care sanatoriu ziceai că respiri ozonu de pomană? știi că s-a făcut iar gaură in ozon, nu?

Euuuu ????la care ???

Pai mey,nici acum nu reusesti sa recunosti,in fata acestor oameni ca suntem colegi ???di sanatoriu....

Gaura  :slap2 ????ai una singura (in capul penisului,infundata),pi scurt :purtator de instrument,util in situatii de pipi-atat !!!

Si acolo ii bay,cand iti vine-nefunctionand la capacitatea necesara,te razbuni in scris pe forum... :girly  :girly

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scrie mult Turku, ce zice?

E d-al nostru? :)

Zic sa-l tinem in teste ......:)

Reputație: 9109
Postat

Euuuu ????la care ???

Pai mey,nici acum nu reusesti sa recunosti,in fata acestor oameni ca suntem colegi ???di sanatoriu....

Gaura  :slap2 ????ai una singura (in capul penisului,infundata),pi scurt :purtator de instrument,util in situatii de pipi-atat !!!

Si acolo ii bay,cand iti vine-nefunctionand la capacitatea necesara,te razbuni in scris pe forum... :girly  :girly

Para te..

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

La 47 de ani Ea si nu numai, demonstreaza ca din viorile in varsta ies cele mai frumoase simfonii. :wink2  Plus ca imi aduce aminte de ce e bun sportul. :D

• Like 3
Vizitator gionibravu
Postat

Aseara am venit din oras si iubita mea m-a suprins aratandu-mi pedichiura proaspat facuta!E data cu oja neagra,are un tatuaj facut pe laba piciorului,lucru care mi-a starnit interesul si nu m am putut abtine sa nu i-l sarut.Apoi mi-a frecat-o cu piciorusele pana am....ehh si documentandu-ma,mi-am descoperit o noua fantezie numita Footfetish!!😃

Postat

Zic sa-l tinem in teste ......:)

Ahh cand aud de teste imi aduc aminte de zilele bune cand "frecventam" si eu scoala :))

Postat

Adevarat, si eu le prefer uriunde altundeva

Nu imi plac turcoaicele..deloc..azi neavand ce face am intrat pe badoo sa imi clatesc ochii si ce crezi frate din 50 de fete doar vreo 2 bunaciuni restu strambe ..iar in romania din 50 doar 2 urate sa zic asa ...romancele si moldovencele raman preferatele mele :))

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Lana :)

Te-am prins, bagabontule! Vezi ca mai ai o zi de mâncat țelină, bagă mare!

• Oras:Timisoara
Postat

A zis Ika,  ca ma primeste si pe mine cand vine la Timi

:yummy

• Like 1
Postat

Nu imi plac turcoaicele..deloc..azi neavand ce face am intrat pe badoo sa imi clatesc ochii si ce crezi frate din 50 de fete doar vreo 2 bunaciuni restu strambe ..iar in romania din 50 doar 2 urate sa zic asa ...romancele si moldovencele raman preferatele mele :))

Taci ma nene ca se duce draq audienta masculina la Suleyman

Postat

Ahahahahaha buna asta :))) ce vezi la tv...ramane la tv ..restu e cancan :))

Vizitator
Postat

Spuneti voi, nu e sexy mamaia ? La 77 de ani... God !

• Like 1
Postat

Suleyman s-a gatat de mult :)

Postat

Suleyman s-a gatat de mult :)

Vorba lu varu' Salam : Adevaraaat !!! :laugh2

• Oras:kobe
  • Oras:kobe
Postat

La 47 de ani Ea si nu numai, demonstreaza ca din viorile in varsta ies cele mai frumoase simfonii. :wink2  Plus ca imi aduce aminte de ce e bun sportul. :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...