trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 3, 2015 Lana
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 3, 2015 Lana Date'n fapt
turku Reputație: 29 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Pai nu ziceai mah ca nu esti in Istanbul?pai nu sunt dar era vorba de azi findca tipa a urcat si ea in autobuz cu mine (de la istanbul) si a coborit inaintea mea .. si ma refer ca tocmai azi am reusit sa o vad mai bine la corpAi in turcia sinonimul la www.nimfomane.com ???Ce dreaq ca in timpul in care asteptam in istanbul am zis si eu sa ma duc la un internet cafe si nu ma lasau jegosii sa intru pe site-ul asta ) astia nu stiu ce pierd .. dar referitor la intrebarea ta .. nu stiu sigur ce sa zic .. or fi dar nu le stiu eu.. mie oricum nu prea imi plac turcoaicele la pat
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Lana like 1 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 3, 2015 Date'n faptAl dreaq sa fii, ce oț ai devenit Mi-a dat de jurat, nu poci a spune
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 3, 2015 likeScrie mult Turku, ce zice?E d-al nostru?
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 3, 2015 mie oricum nu prea imi plac turcoaicele la patAdevarat, si eu le prefer uriunde altundeva
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2015 Scrie mult Turku, ce zice?E d-al nostru? e in teste,e bagabont vaz
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 3, 2015 ' cu melcii vostrii 1
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 la care sanatoriu ziceai că respiri ozonu de pomană? știi că s-a făcut iar gaură in ozon, nu?Euuuu ????la care ???Pai mey,nici acum nu reusesti sa recunosti,in fata acestor oameni ca suntem colegi ???di sanatoriu.... Gaura ????ai una singura (in capul penisului,infundata),pi scurt :purtator de instrument,util in situatii de pipi-atat !!!Si acolo ii bay,cand iti vine-nefunctionand la capacitatea necesara,te razbuni in scris pe forum... 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2015 Postat Aprilie 4, 2015 Scrie mult Turku, ce zice?E d-al nostru? Zic sa-l tinem in teste ......
yka Reputație: 9109 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2015 Euuuu ????la care ???Pai mey,nici acum nu reusesti sa recunosti,in fata acestor oameni ca suntem colegi ???di sanatoriu.... Gaura ????ai una singura (in capul penisului,infundata),pi scurt :purtator de instrument,util in situatii de pipi-atat !!!Si acolo ii bay,cand iti vine-nefunctionand la capacitatea necesara,te razbuni in scris pe forum... Para te..
ghost_and_haunted Reputație: 1705 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Undeva in viitor Oras:Undeva in viitor Postat Aprilie 4, 2015 La 47 de ani Ea si nu numai, demonstreaza ca din viorile in varsta ies cele mai frumoase simfonii. Plus ca imi aduce aminte de ce e bun sportul. 3
Vizitator gionibravu Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 Aseara am venit din oras si iubita mea m-a suprins aratandu-mi pedichiura proaspat facuta!E data cu oja neagra,are un tatuaj facut pe laba piciorului,lucru care mi-a starnit interesul si nu m am putut abtine sa nu i-l sarut.Apoi mi-a frecat-o cu piciorusele pana am....ehh si documentandu-ma,mi-am descoperit o noua fantezie numita Footfetish!!😃
turku Reputație: 29 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Zic sa-l tinem in teste ......Ahh cand aud de teste imi aduc aminte de zilele bune cand "frecventam" si eu scoala )
turku Reputație: 29 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2015 Adevarat, si eu le prefer uriunde altundevaNu imi plac turcoaicele..deloc..azi neavand ce face am intrat pe badoo sa imi clatesc ochii si ce crezi frate din 50 de fete doar vreo 2 bunaciuni restu strambe ..iar in romania din 50 doar 2 urate sa zic asa ...romancele si moldovencele raman preferatele mele )
lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 5, 2015 Lana Te-am prins, bagabontule! Vezi ca mai ai o zi de mâncat țelină, bagă mare!
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 5, 2015 A zis Ika, ca ma primeste si pe mine cand vine la Timi 1
r0bert_st0ica Reputație: 722 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Aprilie 6, 2015 Nu imi plac turcoaicele..deloc..azi neavand ce face am intrat pe badoo sa imi clatesc ochii si ce crezi frate din 50 de fete doar vreo 2 bunaciuni restu strambe ..iar in romania din 50 doar 2 urate sa zic asa ...romancele si moldovencele raman preferatele mele )Taci ma nene ca se duce draq audienta masculina la Suleyman
turku Reputație: 29 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 Taci ma nene ca se duce draq audienta masculina la SuleymanAhahahahaha buna asta )) ce vezi la tv...ramane la tv ..restu e cancan )
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2015 Postat Aprilie 6, 2015 Spuneti voi, nu e sexy mamaia ? La 77 de ani... God ! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 6, 2015 Taci ma nene ca se duce draq audienta masculina la SuleymanSuleyman s-a gatat de mult
turku Reputație: 29 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2015 Suleyman s-a gatat de mult Vorba lu varu' Salam : Adevaraaat !!!
bosacke Reputație: 34 Postat Aprilie 6, 2015 Oras:kobe Oras:kobe Postat Aprilie 6, 2015 La 47 de ani Ea si nu numai, demonstreaza ca din viorile in varsta ies cele mai frumoase simfonii. Plus ca imi aduce aminte de ce e bun sportul. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum