Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti- Mall Vitan
Postat

ACASA   la mine, masaj terapeutic intr-o ambianta calda, muzica relaxanta, aromaterapie si un masaj profesional de relaxare facut pe tot corpul de catre o domnisoara atenta, selectiva si permisiva, 36 de ani

TELEFON 0730733289

post-153052-0-87931400-1424861999_thumb.jpg

post-153052-0-60612900-1424862024_thumb.jpg

post-153052-0-09508300-1424862026_thumb.jpg

post-153052-0-35306600-1424862027_thumb.jpg

post-153052-0-75334800-1424862027_thumb.jpg

post-153052-0-22600000-1424862028_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Cam cat de permisiva esti?

• Oras:vghhg
Postat

NU ma bag dar cred ca sunt mama si fica, pozele sunt facute in aceasi locatie "casa".. uita-te la prima poza de aici si ultima poza a doamnei, e acelasi "aparat" pe care fata sta si dincolo face parte din decor :)

• Like 1
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

NU ma bag dar cred ca sunt mama si fica, pozele sunt facute in aceasi locatie "casa".. uita-te la prima poza de aici si ultima poza a doamnei, e acelasi "aparat" pe care fata sta si dincolo face parte din decor :)

Exact la asta m-am gandit si eu (ca ar fi mama si fiica)....dar, m-am abtinut.... :D

Mie mi-a sarit in ochi prima poza de-aici...

Postat

Se pare ca sunt si pesti in locatie, a se vedea penultima poza.

:))))) hai ca m-ai facut sa rad pe ziua de azi , (ce pesti frumosi ) 

• Like 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Se pare ca sunt si pesti in locatie, a se vedea penultima poza.

Da...da....da' sa știi ca peștii aia fac toți banii, crede-ma!

La cite au văzut ei la viata lor.... :slap2

Postat

se pare ca multa lume sew inseala pe aici, nu suntem mama si fiica, doar colege, dar nu stiu care ar fi problema  daca ar fi adevarat, doar sa avem un nou subiect pe aici, este normal daca suntem in aceiasi locatie ,pozele sa fie facute cu acelasi aparat si acelasi decor, sau voi nu aveti colege , voi nu la fel procedati, se pare ca nu..:))  Faptul ca suntem in aceiasi locatie nu este un secret, a intrebat cineva si noi am negat...nu cred...dar asa se obisnuieste pe aici, daca suntem 2 fete si avem un ap inchiriat, cum ai vrea sa spun acasa la colega :P , daca si eu platesc la chirie nu este si la mine acasa? Poate este cineva mai destept si ma lumineaza cum ar fi trebuit sa zic.

• Like 2
Postat

Invidia asta mare este, cete face sa crezi ca atunci cand am facut contul mi am pus datele reale, nici una dintre noi nu are 46 ani, si nu stiu care este problema ta in afara de invidie ,daca te uiti la certurile de pe topicul tau este de inteles ca te intereseaza, , pe mine nu ma intereseaza de ce crezi tu....eu am pus un anunt si nu am incercat sa ascund ceva, fiecare intelege ce vrea, oricum iti mmultumesc, datorita tie o sa fie topicul mai mult timp boldat :))

• Oras:in ... cu liftu`
  • Oras:in ... cu liftu`
Postat

ai scos sexul din meniu ?

DOAMNA stilata, 36 ani, ofer masaj terapeutic, somatic, general acasa la mine, de luni pana sambata intre 12:00 si 20:00. Ulei special si produse unica folosinta. Detalii suplimentare la telefon. Nu sunati pentru sex, 09 Jul 14:01

Postat

Daca ai fi citit recenziile mele sau macar m ai fi sunat ai fi stiut ca sexul Nu a fost niciodata in meniu

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu zic sa nu mai suparati fata pentru ca anuntul este foarte explicit si cine vrea sa-l intelega, il va intelege. Prea mult se despica firul in 4 pt nimic.

Riana233, poti posta ceva poze mai recente te rog si as mai indraznii sa te intreb daca in cadrul sesiuni de masaj erotic accepti si cunnilingus(evident din partea celor cu o igiena orala f buna si celor fara barba/mustata). Merci

Postat

Eu zic sa nu mai suparati fata pentru ca anuntul este foarte explicit si cine vrea sa-l intelega, il va intelege. Prea mult se despica firul in 4 pt nimic.

Riana233, poti posta ceva poze mai recente te rog si as mai indraznii sa te intreb daca in cadrul sesiuni de masaj erotic accepti si cunnilingus(evident din partea celor cu o igiena orala f buna si celor fara barba/mustata). Merci

Programul meu este de Luni pana Sambata de la 11 - 19. serviciile le stit ,nu cred ca este  cazul sa le reamintesc. Va astept si va pup.

post-153052-0-15910600-1478448964_thumb.jpg

post-153052-0-13703400-1478448965_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...