Sari la conținut

PRIMA SAPTAMANA DE LUCRU

Postări Recomandate

• Telefon: erika.defoe
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: erika.defoe
  • Oras:Bucuresti
Postat

doamna matura 45 ani, ofer masaj de relaxare si terapeutic, acasa la mine intr-o atmosfera calda si discreta, aromatherapy si meloterapie. Masaj capilar, limfatic, cervical , lombar si pe tot corpul fata si spate.

TELEFON 0736235238

post-74323-0-58215700-1424862182_thumb.jpg

post-74323-0-43708400-1424862188_thumb.jpg

post-74323-0-48010900-1424862189_thumb.jpg

post-74323-0-01566900-1424862191_thumb.jpg

Postat
Dupa o zi incarcata in drum spre casa  rasfoiam AT pentru un "aperitiv" inainte de cina. Dupa mai multe incercari esuate  porintre randurile dragilor noastre fete , intr un final am dat peste un anunt care mi a atras atentia. O urmaream de ceva timp pe doamna dar nu am avut curajul sa incerc  deorece nu am gasit prea multe despre ea.Cum  nu am gasit nimic disponibil in zona si la ora dorita de mine, am zis hai sa incerc. Anuntul suna asa : 

DOAMNA   matura si serioasa, ofer masaj terapeutic general si reflexoterapie pe masa de masaj intr-o ambianta linistita, meloterapie, aromaterapie si discretie incluse, zona Mall Vitan, 0736.235.238

Sunat si facut programare in 30 min ( mentiune: este colega cu Riana https://nimfomane.com/forum/topic/34196-0730733289/page-5

Doamna este cea din poze si cred ca arata mai bine in realitate decat in poze ( nota : recomand sa schimbi fotograful   :P ) Intrat in camera  discutat putin si mers la dus deoarece eu ma cam grabeam un pic ( din partea ei nu a fost nicio graba ) intors de la dus si m-am intins pe masa de masaj.Nimic spectaculos  dar de calitate,de revenit.Dupa aproape o ora de stat pe masa de masaj in care cred ca am si atipit putin :P am fugit la dus si apoi imbracat pentru plecare. Cadoul 100 RON pentru meniul servit 

Notele : (Din punct de vedere obiectiv )

Locatia - 8.5 -  curat, modern,geluri de dus de toate felurile, papuci,prosop curat, miros placut in locatie si liniste.

Igiena fetei -9

Aspect - 9 Tinand cont de varsta doamnei

Masajul - 8 Aceasta fata chiar face si masaj 

Atitudine / GFE - 10 - femeia s-a purtat foarte frumos, si se va purta foarte frumos cu oricine se poarta frumos cu ea.

Concluzie, da o recomand cu placere pentru cei ce doresc si masaj .

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

pentru ca aveam chef de un masaj si eram prin mall vitan am zis sa o incerc si eu pe doamna in cauza.

m-am programat si in 15 minute eram deja la usa doamnei pe strada breaza undeva langa detasamentul de pompieri .

doamna este cea din poze undeva pe la 50 ani destul de corpolenta si cu o burtica pe masura , dar cum venisem mai mult pentru un masaj nu m-a interesat aspectul fizic.

este foarte prietenoasa si vorbareata si la masaj se pricepe foarte bine.

am stat la masaj cam 50 min dupa care am finalizat prin procedeele specifice:)))

masajul este foarte bun daca asta va intereseaza.

o recomand doar pentru masaj.

pt alte artificii in alta parte.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...