ranya25kiss Reputație: 1 Postat Februarie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2015 Sunt Ranya noua ta excorta !! Locuiesc in Bucuresti ma deplasez doar la tine sau hotel . Servicii: 1h sex total 400 ron oral neprotejat normal si anal protejat Nr telefon: 0720962573 ID : [email protected] POZE 100%
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 25, 2015 din seria: "sunteti amabila sa-mi spuneti cum se pronunta corect...iran sau irak?"...vin si eu cu o mica intrebare...."rafinamentul si senzualitatea ma defineste, sau ma definesc?". :350x stiu ca sunt carcotas acu'...dar la 400/h am pretenia la acorduri corecte~!!! 2
bestpaul Reputație: 3 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 26, 2015 a fost cineva cu ea arata foarte bine e reala ?
untramvainumitdorinta Reputație: 3 Postat Februarie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Februarie 26, 2015 din seria: "sunteti amabila sa-mi spuneti cum se pronunta corect...iran sau irak?"...vin si eu cu o mica intrebare...."rafinamentul si senzualitatea ma defineste, sau ma definesc?". :350x stiu ca sunt carcotas acu'...dar la 400/h am pretenia la acorduri corecte~!!! Esti rau! Domnisoara a uitat sa precizeze ca 200 lei sunt pentru cheltuielile de zi cu zi si 200 lei pentru meditatii la gramatica! Ranya, te rog sa nu pui la suflet rautatile noastre. Eu iti voi da 400... pentru ca meriti!Macar atat pot face si eu pentru invatamantul romanesc... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum